jai ho!

Var i stallet vid 2 idag, Klara kom precis in med Image när jag kom dit. Jag red sen Nasse och så körde hon Perfan åt mig. Nu har jag ännu mer ont i halsen, men vem bryr sig. Jag blir väl aldrig frisk om jag inte får ha roligt. Tog in hästarna, fixade Bob och sen åkte jag hem.

Nu har jag varit duktig tycker jag, gjort en utvärdering till projektarbetet och en dryg arbetsmiljöuppgift om lagar och massa skit. Men nu är det klart i alla fall. Började på ett webfotogalleri också, men jag måste nog göra det i skolan eftersom jag har bilderna där. Nu vet jag hur man gör i alla fall så kan jag fixa det imorgon.

Mikaela artikel har kommit ut på Elitloppet.se också. Kul! Fast jag tycker att redaktörerna kunde ha gjort en ingress om Mikaela och sen börjat texten efter, nu står det ingenting om vem hon är eller så. Men men.
Här är den i alla fall: http://www.elitloppet.se/2010/blogg/blogg_detalj.asp?nyhetsid=145&sprakid=1&nyhkatid=3.



Nu ska jag lyssna vidare på den här grymma låten The Pussycat Dolls – Jai Ho! (You Are My Destiny) från Slumdog Millionaire. En film som jag aldrig sett klart eftersom den verkar sämst. Men låten är ju bra i alla fall.

XOXO, Emma.


Kommentarer
Postat av: sarah

filmen suger -.-

2010-04-26 @ 21:49:47
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: Evelina

DEN ÄR ASBRA

2010-04-26 @ 23:55:16
URL: http://baginbox.blogg.se/
Postat av: Angelica

får väl skriva lite om det snart då;)

2010-04-27 @ 19:29:34
URL: http://angeliqaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0