onsdag

Imorse var vi uppe vid 6 och släppte ut djuren. När jag skulle ta ut Bob och Glide så trampade Bob på mig precis när jag skulle släppa in honom i hagen. I mina vans.. Tror ni han flyttade på sig? Jag försökte putta bort honom, men så stod han vara och vägde och rörde på huvudet så det gjorde ännu ondare. Då fick han sig en smäll med grimskaftet i huvudet och så backade han. AJ. Svinont gjorde det, halta Lotta skulle jag kunna heta nu..
Vi gick upp igen, somnade efter en stund och sov till 11, skönt! Gick ner vid halv 1 och tog in hästarna igen eftersom det skulle regna vid 2. Det gjorde det också, jordens spöregn. Nu är det sol, men det åskar ute.
Har precis gjort mig i ordning då vi ska till Kista och kolla på Eclipse. Jag, Mickas, Matte, Klara och Sofie - Mickas och Mattes moster. Madde ska också med, men hon ska inte se filmen.
Kom med på Valla gjorde jag också! Spår 10 bakom bilen kanske inte va så roligt, men men. Sen har man ju fått en lite mindre styrning också. På Gotland den 12 juli.. Ponnyfantaster borde ju veta vilket lopp som körs då..
XOXO, Emma.

it's getting hot out here

Uppsatt som tredjehandare på en Degiorgiohäst på dam-SMuttagningen på Örpen. Kajsa Frick var andra, men hade körlöfte på en. Har jag tur får jag väl köra, förmodligen inte..

Körde fort imorse med tre stycken. Jag körde Nasse, som jag numera är second trainer på. Hon gick godkänt, blev lite väl trött och var väldigt okoncentrerad. Men men. Tog in hästarna innan vi gick upp, bromsarna var helt galna. Bob var alldeles svettig när jag tog in honom. Det spelar ingen roll hur mycket flugspray man än har, dom där galet stora bromsarna skiter i de.

Nu ska vi strax åka och käka lunch. PÅ FREDAG FÅR JAG HÄMTA MIN NYA BIL :D

XOXO, Emma.


allsång, snaps, femkamp.. midsommar heter de va?















XOXO, Emma.

is there a party in a rich dudes house?

Fan. Blev första reserv på Eskils på lördag. Men det kanske inte gjorde något, fina hästar när det är V75-dag. anmälde till ett nästan exakt likadant lopp på Valla nästa måndag också. Kanske kan man få sig en styrning i uttagningen till Dam-SM? Skulle va lite skojsigt faktiskt. Vi är fortfarande inte hemma, min rygg gör ont efter en lite wierd position när jag intog sovläge en stund. Huvudet känns tungt och jag vill bara sova. Ke$ha förgyller min söndagskväll med Take it off och Party at a rich dudes house :)

XOXO, Emma.

on the road back again

Sitter nu i bussen påväg hem igen. Vi har haft en varm och skön dag i Kalmar. Luffe var diskad, hade annars varit sämst tvåa. Angel var trea i samma lopp och blev slagen precis på mållinjen. Sist ut var Tyson som vann enkelt, trots att han skulle springa och grisa och galoppera. Haha, snubben springer bara och leker.
Jag hoppas på ett matstopp snart för jag är hungrig.. Hoppas att det inte blir så farliga köer när vi börjar närma oss hem också.







XOXO, Emma.

hästbussfunderingar

Nu sitter jag i häsrbussen och har inte så långt kvar till Kalmar. Där bak står Lufsen, Tyson och Angel - förhoppningsvis laddade. Jag har funderat lite på en sak nu (man har ju inte så mycket att göra i en hästbuss..). Alla har vi ju ställen där vi trivs lite extra, i sängen, i soffan framför en film eller bakom en hästrumpa. Jag trivs alldeles utmärkt på alla dessa platser, men det är någonting speciellt med hästbussen. En liten magisk känsla sådär. Man sitter här, med lite utrymme för benen, käpprakt säte och med en ac som inte funkar. Men ändå är det så underbart. Man läser lite, kollar på datorn och dampar på att internet hoppar ut hela tiden. Somnar en stund, vaknar av att man dregglar på rutan. Stannar på macken och köper massa onödigheter. Jag älskar att åka långt helt enkelt. Hm :)

Igår var det en riktig segdag. Hästarna kom ut sent, vi åt lunch och bara va. Oscarsson och familjen Gabrielsson Bladh var ju också kvar efter midsommar så de va mysigt. Har massa bilder att visa sen. Gick ner till stallet vid halv fem på eftermiddagen och mockade och tog in hästarna. Körde jobb med Gliden som kändes fin efter att ha varit lite stel och knackig. Packade och fixade i stallet, var inte uppe fören efter nio på kvällen.

Imorse gick vi upp 03.16 och de kändes lite sjukt. Exakt en timme efter rullade bussen och nu har vi typ bara en timme kvar tror jag. Nu ska jag lyssna sönder gamla, fina Samson lite till :)

XOXO, Emma.

i know, i'm f*cked

Jag vet att det är en onödig tanke. Men den slår mig ibland. Och det känns jävligt jobbigt. För vart hör jag hemma?
XOXO, Emma.

lite secrets

Gud så snygg. Men ack så förbjudet. Hm.

XOXO, Emma.

nu e jag ganska trött

Hejsan halloj! Idag har det hänt ganska mycket faktiskt. Sov till strax innan 10, gick ner och fixade stallet. Eftersom min fina Perfect och fula Krattan åkte ner till ACL igår så fick småhingstarna plats på storhästgången. Så jag tömde deras boxar och sådär.
Gick upp och hämtade bilen. Sen drog vi till Bålsta. Uppdraget var att köpa godis, men affären var stängde så det blev chips och äpplen till vår femkamp på Vivo (jag vet att det heter Vi, men för mig kommer det alltid vara Vivio). Åkte vidare hem mot mig och förnyade min portabla garderob. Åt en sen lunch på pizzerian i Bro och köpte till sist det där jävla godiset på Ica.
Väl hemma tog vi in hästarna från värmen och insekterna, fixade Bas-Larres, fortfarande hemliga, present och solade en snabbis. Nu kom vi nästan precis upp och ska käka en typisk Mikaela-måltid - makaroner. Jag körde långsamt med Bob och red Nasse. Imorgon är det midsommar och det ska bli väldigt trevlans!
XOXO, Emma.

pink ladies

En tripp till Kista kan sluta såhär:
XOXO, Emma.

soooolen e här!

Härlig dag. Sov till 9, tog ut hästarna och fixade lite. Vid halv 11-snåret åkte jag och hämtade Nettan i Kungsängen. Vi drog vidare till Jakan där Carro va, och käkade lunch på Tastys. Bombaymacka - gott! Satt där ett bra tag, kollade i affärer, köpte glass och satt ute i solen. Mycket mysigt och skönt att träffa dom och göra något annat.

Åkte till stallet igen och nu ligger i vid poolen, lyssnar på musik och äter godis. Planerat midsommar lite bättre har vi okcså gjort. Idag ska hästarna gå fort. Nu ska jag sola vidare och lyssna på Miley.
XOXO, Emma.

perfect, not so perfect

Oj oj. Nu var ännu en dag slut. En bra, och rolig dag. Har typ garvat hela dagen. Inte bölat en enda gång. Gratz. Nåväl. Stallet imorse, lunch i Bålsta sen hem. Satt ute och planerad midsommar med femkamp och sådär. Sen brummade vi till Barkaby, var runt på lite affärer och köpte filmer som vi ska se ikväll. En har vi redan sett, Band Slam heter den. Inte så fantastisk tycker jag, inte dålig, men ingen jag vill se igen liksom.

När vi kom hem vid typ halv sex, tog in hästarna. Sen red jag långsamt på Nasse när Klara körde Image. Nasse är en grym montéhäst! Synd att hon bara är tre år. Bob gick på bandet. Imorgon ska alla gå fort, sen blir det ett avbrott för lunch i Jakan med brudar.
Idag bestämdes det väl till hundra procent att Perfect ska betäckas och inte behöva springa mer. Ännu en av mina som åker.. Samtidigt så är jag glad för hästens skull, hennes gång håller helt enkelt inte ihop för att vara travhäst och det var jag själv som tyckte att hon inte skulle få behöva springa och skapla och ha sig mer. Gumman :(

XOXO, Emma.

hahahahahahahahahaha

XOXO, Emma.

hur ska man kunna visa att man kan?



Jag vill ju såå gärna. Och så funkar det inte.

XOXO, Emma.

okeeej

Så de va tacken? Jahapp. Känns fint.

XOXO, Emma.

jag som hatar kungligheter..

Nu ska jag snart försöka sova. Imorgon är det ponnytrav på Valla plus att Marcus ska köra på Eskils, vet inte riktigt hur det där ska gå ihop ännu. Men det löser väl sig. Har suttit och halvkollat lite på den kungliga middag, vill se tårtan som tydligen ska vara över tre meter, men den kommer ju aldrig.

XOXO, Emma.

i'm sorry

Förlåt. Förlåt för att jag är så dum i huvudet. Förlåt för att jag tar allt så allvarligt. Men man orkar inte alltid vara så himla stark. Jag orkar inte det just nu. Det är inte så enkelt. Jag vill inte vara något psykfall. Jag orkar inte prata med någon. Samtidigt orkar jag inte känna mig så otorligt ensam. Jag vill ingenting. Allting går åt helvete. Allt. Ändå försöker jag skina som en sol. Men det går inte längre. Jag som trodde man skulle känna sig fri och lycklig efter studenten. Förlåt.

XOXO, Emma.

...

Jag orkar inte mer nu.

XOXO, Emma.

jahapp

Jag är hungrig och det finns ingen mat hemma. Kul.

XOXO, Emma.

HATAR fortfarande att blogga på mac..

Vilken dag. Åkte mot Vallen efter ett någon gång. Fint väder var det när vi kom och vi hjälpte till lite med hästarna från gården först eftersom så många gick i samma lopp. Vägde mig, ett kilo mindre sen kvalet :) Image gick ut i lopp fem och strax innan de så blev det värst ovädret. Det SPÖregnade och ÅSKADE SATAN, jag har aldrig hört ett så högt ljud i hela mitt liv tror jag! Helt galet, det var liksom precis ovanför våra huvuden. Bob, som skulle ut och värmas direkt efter Mickas lopp, blev stel som en pinne så jag väntade ett lopp istället. Image gick i alla fall bra tycker jag, blev hängande och fick dödens. Först utan vart hon på 16,2. Vet inte om de är så bra, godkänt kanske då.

Blev lite småstressigt till mitt lopp, men vi fick på allt och var i tid. Lugn och fin, käkade på, vände upp och skulle göra provstart. Redan då kände jag att de här går inte. Hade ryckt skorna och han fick inge fäste alls på den superlösa banan. Vi kan också konstatera att han inte är någon montéhäst, han blir alldeles för uppjagad och lägger inte ner sig i grejerna alls. Han hoppade tre gånger på typ 350 meter och jag red in på en gång. Var helt tokig när jag skulle hoppa av och väga in, stegra och hade sig. Som sagt blev han stressad så vi skiter i montén. Väldigt tråkigt, då jag känner att jag inte kommer få rida någonting utan egen häst, men vad ska man göra.. Bara att sätta upp sig och hoppas på det bästa antar jag.
Hittade ett bra lärlingslopp den 3 på Eskils som jag anmälde till i alla fall :)
XOXO, Emma.

jag kommer kissa på mig

Har tittat lite på Bella Tyra Show, nu sitter jag på spotify och lyssnar på massa good music. Ska nog ta mig en dusch strax, känner vilket nervrak jag kommer vara imorgon. Jag önskar så gärna att han bara gick bra under sadel. Det skulle vara så underbart. Men men, det får jag ju svar på imorgon..
Wish me luck :)
XOXO, Emma.

shopping igen

Idag har vi varit på shoppingtur. Även fast jag va i Kista häromdagen så hittade jag massa fint. Rosa shorts + klänning från BikBok, en till rosettring från den där smyckesaffären med miljoner saker, rosa kalender i läderimitation plus massa småsaker, bl a en klocka som låg i en liten väska som fungerade som en nyckelring. Urcool!
Klänningen, som är likadan som Mickas har, men den är så fin
och var på rea för 150 pix så jag var tvungen :)
Var en snabbis på Hööks och kollade efter skor tills imorgon, men det får bli dom jag har.. Tog in hästarna vid fem när vi kom hem, packade och fixade Bob som fick gå en halvtimme på bandet. Nu håller jag på att hungra ihjäl..
XOXO, Emma.

fy fan va underbart fantastiskt de va

Typ. Det mest fantastiska jag någonsin gjort. Och skulle jag fått göra det igen så skulle de inte varit så underbart. Memories remains ♥







XOXO, Emma.

inte du också :(

Mina fina gick jobb idag. Bob gick bara ett heat eftersom han ska starta på fredag. Kändes jättefin. Perfect gick med Sharpness, som hoppade två gånger i första så hon sprang en hel del själv. 31 körde jag i alla fall första. Andra vände vi upp i rättvarv och körde en 26:a.. Kändes jättefin, men hon hänger töm och skalpar sig fortfarande på höger bak. Nu känns det som om vi gjort precis allt och prövat alla skydd, skoningar osv. Ingenting fungerar. Får väl se om lilla bruttan ens kommer till start. En månad har hon på sig. Jag vill inte att hon ska försvinna från mig :(


Perfect och Sharpness - best friends

Idag var det en riktigt skön dag. Åt kinalunch med Sandra, hämtade hästmat och var allmänt lycklig över vädret och de fina hästarna. Tvättade gjorde jag också, så nu är alla täcken nästan klara. Imorgon ska vi typ till Kista för alla skulle klippa sig och sen blir det en sväng förbi Väsby och se om jag hittar några bra ridskor eller stövlar kanske? Jockeystövlar har jag funderat jättemycket på, men jag tror jag vill ha mer stöd eftersom jag får skavsår av lädrena med läderchaps. Tänk då hur det blir med stövlar. Dock väger de ingenting vilket jag behöver om jag ska rida lopp.

XOXO, Emma.


bålsta in our hearts?

Stallningen är avklarad och nu ska vi strax åka ner och hämta hästmat och äta i Bålsta. Fortkörningar står på schemat idag. Fint väder gör mig till en lite happy girl.
XOXO, Emma.

säg vad fan ni vill, men usa är mitt paradis

Låt mig längta tillbaka lite :)




Matte ser för jävla nöjd ut på Disney!























XOXO, Emma.

typiska, störda emma-tankar

Jag hatar verkligen det här. Mitt liv. Mitt underbara liv som plötsligt blev så tråkigt och livlöst. Efter skolan tog slut så tog också mina mål i livet slut. Jag känner bara; vad har jag nu att leva efter? Ingenting? Dom där hästarna som står där i sina boxar och skiter eller går i sina hagar och rullar sig lera. Vilket liv är det att leva efter? Vad vet jag.

Herregud. Jag bryter ihop lite varje dag när jag sitter i bilen påväg hem från stallet. Jag är så rädd för att bli vuxen. Jag är inte redo för det tror jag. Inte redo för att ta det stora stegen. Som att flytta till mitt hus. Alla pratar om det, men det är ingen som funderar över om jag vill bo där över huvud taget? Jag är så rädd. Hur ska jag kunna leva där en gång till? Hur ska jag kunna starta upp ett nytt liv i det huset? Hur ska jag kunna leva där utan att tänka dom där hemska tankarna som jag är bäst på att stöta bort? Jag vågar inte.

"Du ser trött ut", får jag höra hela tiden. Det är precis vad jag är också. Trött på att tänka dom här tankarna. För dom gnager i mitt huvud hela tiden. Trött på att vara ledsen. För det blir jag på det här.

Jag är förvirrad och känner mig som en tamfågel som släpps ut från sin bur, stanna i den trygga buren eller leva livet i den stora världen? Fy fan vilken dålig liknelse. Men det viktigaste är väl att jag förstår. Jag känner mig ensam, ensam som aldrig förr. Som om att alla har lämnat mig alldeles ensam för att klara mig själv. Grejen är ju att jag inte är ett dugg ensam. Tvärtom är det jag som stöter bort alla i min närhet och vill vara för mig själv. Sen när jag väl är det, så blir jag ledsen. Patetiskt egentligen.

Jag har aldrig känt mig såhär förvirrad. Så förvirrad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Då skiter jag bara i allt och glider med i mitt "vanliga" liv. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag vet inte om det är jag som stressar mig själv med livets vägval. Men plötsligt kändes det bara som om att mitt liv var slut och att jag var tvungen att göra allting på en gång. Då händer det nada i stället från min sida.
Jag känner mig förvirrad, rädd, ensam, trött, störd och allmänt patetisk. En tjej som tänker lite för mycket helt enkelt.

Gud vad jag svamlar. Jag är så otroligt korkad ibland. Svamlar om onödiga saker. Jag älskar ju hästarna mer än något annat. Jag älskar att vara på Ålsta med min andra familj. Jag älskar att ha det där lilla ansvaret. Så vad i helvete är då mitt problem?!

XOXO, en förvirrad Emma.

tisdag

Sov till kvart över 9 idag, skönt. Fixade det sista i stallet när jag kom och sen åkte vi mot Bålsta. Mötte upp Madde och Mickas på kina och åt. Köpte band till flätor på tygaffären, kollade lite i centrum och sen åkte vi hem. Lämnade min bil, gosade med Doris tre små kattungar som hon fick igår och satte oss i bilen igen. Åkte till tygaffären vid Veddesta och handlade till Mikaelas projekt, drog en koll på Media Markt och åt en glass på McD.

Hemma igen, tog in hästarna. Sen körde vi Tyson och Nasse i ett lugnt jobb för T. Sadlade på Bob och red honom långsamt med Klara och Image. Fixade lite med pållarna innan jag åkte hem. Imorgon ska alla gå fort förutom två. Måste åkte till Väsby och handla skor tills på fredag också. Vet inte vilka bara..

XOXO, Emma.

ponnytrav?

Vilket hemskt lopp. Sämsta jag någonsin sätt. Kul att vissa upp sånt här, hur ljus är svenska montés framtid då liksom.. Nu ska jag kolla på FG.



XOXO, Emma.


i'm forrest gu-ump

Sitter i soffan och lyssnar på soundtracket till Forrest Gump, världens bästa film och världens bästa låtar :)
Idag gick det lättare. Så mycket lättare. Men ändå inte. Plötsligt kommer allting och då brister det. Förvirrad över livets vägval. Rädd för att växa upp. Ensam fast jag egentligen inte är ensam. Trött på att känna såhär. Hela mitt liv är upp och ner. Vilket håll ska man se åt då?

XOXO, Emma.

a little dream comes true

Kom med i montéloppet på Valla. Väldigt tufft lopp med hästar som gått super under sadel, men det visste jag ju innan så. Det här är väl lite för att se om han funkar över huvud taget i monté, svårt att säga vart han stårt efter kvalet. Går det så går det, annars så skiter vi i ridningen. Hoppas hästen kan skjuta till lite från springspår och att jag kan pricka det hyfsat.. :)



XOXO, Emma.

lite shopping sådär bara liksom

Idag förgyllde Matilda min dag när vi hade lite qualitytime i Kista. Men min dag började kvart över 6 imorse, brumade mot Bålsta tio i 7. Satt där på en bilverkstad i två timmar och väntade på något som skulle ta en halvtimme. Ändå så fixade de inte felet, men oljan blev i alla fall bytt..

Åkte till stallet och gjorde klart det sista. Ner till Bålsta igen och tankade medan Matilda klädde på sig och sedan hämtade jag henne. Vi åkte som sagt till Kista och handlade massa fint. Jag köpte en svart cardigan, två par örhängen från Snö med mitt presentkort, två rosettringar, en långtröja med rosett från HM, en kjol för 100 spänn från HM och en söt t-shirt från Gina. Vi dog lite i Thomas Sabo-montern, med några sådana dyrigheter blev det inte.

Efter några timmars shopping skjutsade jag hem Matilda, stannade hos henne en stund innan jag drog till stallet. Red långsamt på Perfect, lasrade henne, Bob och Pleading. Tog in den sista pållen och åkte hem. Nu sitter jag här mätt och belåten och försöker att inte äta upp all marsipan som mamma lagt upp på köksbordet..


Jag fattade inte grejen med tröjan förens nu hahah!



Fina smycken








Min fina handväska som jag köpte förra veckan.

XOXO, Emma.

varning för deprimerande inlägg

Mitt liv suger. Det händer ingenting, jag gör samma saker varje dag och jag är så less så jag bara vill lägga mig under täcket och ligga där för alltid. Jag vet att det bara är jag som kan göra något åt de, men jag har ingen ork till någonting. Dagens sol i regnet var i alla fall Bob som var ruskigt fin i jobbet. Anmälde till montén på Valla på fredag, hoppas han kommer med. Annars suger typ det mest. Imorgon ska jag vara kvart över 7 i Bålsta med min j'vla cpstörda bil eftersom jag aldrig får min nya..

XOXO, Emma.

tdg & bb ♥

Sitter och lyssnar på Three Days Grace och Breaking Benjamin. Det jag lyssande på jämt förut helt enkelt. Och fråga mig inte varför jag slutade, för det är helt fantastiskt underbart ♥

XOXO, Emma.

en turbolent dag

Blev en något turbolent dag till slut. När vi körde fort så var Mikaela ute och red långsamt på Sharpness. När vi ska köra andra så kommer plötsligt Sharpness i full galopp bakom - utan ryttare.



Marcus drog in hästarna de körde i hagen, jag körde upp med min till stallet. Ambulansen kom efter ett tag, fixerade nacken och så eftersom hon hade ont där, i huvudet och högra höften. Nu var de i alla fall på väg hem efter röntgenbilder och det var bara en lätt hjärnskakning. Tur de!

Jag körde i alla fall långsamt med Bobby efteråt och Image till Mikaela. Imorgon ska resten gå fort. Det var Perfect som gick jobb idag, jättefin var hon! Travade som en klocka och slog sig pytte-pyttelite. Mm :)

XOXO, Emma.

herregud

Igår jobbade jag ute på gården hela dagen. Det var lite av en hell of a day eftersom jag fick ansvaret över hela stallet där nere på eftermiddagen.. Typ 24 häst. Jag åkte inte dit för att vara någon slav och den där jävla idioten som lägger en lapp i fikarummet och drar. Förstår inte hur man orkar ha sådana där personer som jobbar..
Det gick bra i alla fall, jagade hästar i hagen, körde i spöregn + lera och var allmänt slut. 12 timmars arbetspass blev det. Men jag var inte boring för det och på kvällningen drog jag till Viksjö där det vankades lite party. Men vid tolv drog jag hem när ögonen började gå i kors. Fick sova ut lite idag i alla fall.
Nu ska vi gå ner och köra alla hästarna.
XOXO, Emma.

losttwomamas


:'(
2 maj 2006 - 10 juni 2010

Ända sedan du var fölis har du varit min. Du kommer alltid vara min. Jag vet inte hur jag ska hantera det här.

XOXO, Emma.

upp och ner

Hej och hå. Nu är jag hemma i mitt riktiga hem. Har duschat, klätt på mig och lagt på lite spackel så man ser anständig ut. Ska strax upp till Broskolan och servera. Imorgon ska jag jobba åt Freddan på gården och på kvällningen blir det lokalfest. Allting snurrar och jag vet inte hur jag ska hantera det. Som vanligt kanske? Svälja och kämpa vidare. Det som inte dödar mig gör mig bara starkare. Eller?

XOXO, Emma.

i don't wants this :(

Fan. Jag hatar det här. Allting går åt helvete. Lostis avlivades idag pga en hjärnblödning eller något liknande. Nu för en stund sedan när jag skulle lasra Bob så är hans framknän som två tennisbollar, de vänstra mycket värre än högra. Tjock i leder och allting runt om hela knäna. Tänk om han bräcker? Såg lite småtjock ut i ett bakknä också.. Jag orkar inte mer nu :'(

XOXO, Emma.

suck

Boring, boring, so boring. Idag och imorgon har alla i stallet skolavslutning och jag kan inte be more happy. Då blir det inte så jävla ensamt och dött här varenda dag. Jag är hungrig. Snart kommer maten. Förhoppningsvis. I kväll ska jag servera på Mikaelas avslutningsmiddag. Vad har man på sig då?

XOXO, Emma.

ett g-

Montékvalade Bobban idag. Han får ett svagt godkänt tycker jag. Körde honom först i långvagn, hade damp och skyggade för typ allt. Sen gick jag in, drog på sadeln för att rida ett varv. Vände upp vid tavlan och han gick iväg hur fint som helst och kändes jättefin. Jag jag travade förbi mål och skulle vända upp. Stället för att sakta ner till skritt så vände jag i trav, han gjorde en tvärvändning och jag flög av. Hahahah, men jag landade på fötterna och tappade honom inte så jag gick hem med honom bakom banan. Bara mitt fel.
Han är så muppig när man rider, känner väl att man inte har samma kontroll som i vagnen och då leker han bara med mig. Skyggar för allt och när vi skulle ut till loppet så skulle han inte gå ut ur stallet.. Nåväl.
Voltade som ett arsle, gick iväg bra och låg en bra bit bakom sulkyhästarna hela vägen. Eftersom han fick gå ensam så blev han så jävla seg så det var när galopp in i sista sväng. Men när de kom en häst, som hoppat i början, på utsidan in på upploppet så svarade han okej tycker jag. 22,1 landade vi på och det blir som sagt ett svagt godkänt. Med en kortare käk, skoryck + tyngre boots och en lite mer tränad Emma så ska det nog bli bra :)

XOXO, Emma.

believe it or not, but i miss it

Idag var jag i Kungsängen. Jag tog en liten omväg så att jag kunde få passera skolan. Jag vet, det är typ patetiskt. Men jag var tvungen. Exakt samma väg som jag åkt varje gång jag ska till skolan i tre år. Idag kändes det som sista gången. Det var nära att jag åkte in på parkeringen bara för att. Men jag gjorde inte det. Det kändes så sorligt och hade jag ställt mig där med bilen hade jag börjat lipa.
XOXO, Emma.

let perfect be perfect

Ännu en boring dag om jag ska vara ärlig.. Även fast jag har fått en hel del gjort! 7 tvättmaskiner upptvättade, vikta täcken i täckkammaren känns fint :) Bobban fick gå 6 varv på banan och kändes lugn och fin så han får följa med in i morgon och gå en värmning så ser jag hur kan känns. Perfect fick gå på bandet och fick ett nytt sommartäcke.
Ja. Typ de. Det blev en Bålstatur och inhandling av kinamat nu på kvällskvisten. Idag var Mickas klass här och imorgon kommer Mattes. Vi får väl åka rätt tidigt imorgon misstänker jag. Två kanske. Perfect ska gå vagnjobb för första gången på länge imorgon. Gode gud, låt henne slippa ha ont och skalpa sig nu.
XOXO, Emma.

back to normal. eller?

Vi kanske ska ta ett inlägg om det jag brukar skriva om? Mitt normala liv det vill säga. Allting känns bara så himla segt just nu. Jag trodde att jag skulle springa runt med ett stort smile på läpparna hela dagarna och vara lycklig över lite ledighet, men jag känner mig faktiskt bara trött, uttråkad och rastlös. Alltid finns det något att göra, och mitt liv har ju faktiskt inte ändrats så mycket, änåd känns det så boring.

Trött är jag också, som jag aldrig varit förut. Jag tar mig knappt upp ur sängen på morgonen och direkt när jag kommer hem så somnar jag i soffan. Kanske är det för att jag slappnar av nu? Det tror jag.

Nåväl. Idag kollade LottaBob, som hade bog precis som jag sa. Jag masserade och lasrade som en toka igår och i förgår, ändå fick jag inte bort allt själv. Så nu får vi se om det blir någe kval på onsdag, men det lutar väl åt att jag tar med honom in och rider lite så känner jag direkt hur han är. Lotta trodde i alla fall inte att det skulle vara något problem, och hon brukar ju vilja att dom ska vila och grejer så det känns bra.

Var nere i Bålsta centrum med Nathalie och kollade också, hittade en väska och en tröja. En lunch på de så var vi nöjda. Var hemma halv sju och käkade - somnade.. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska snart slå på FG.

XOXO, Emma.


ska jag vara glad eller ledsen?

Åh. Har suttit inne på fejan och gråtit. Gråtit över Nettans fina bilder som hon har lagt upp. Gråtit av lycka för att allting var så fantastiskt perfekt. Gråtit av lycka för att jag klarat av tretton långa skolår med bravur. Gråtit av sorg för att mitt liv plötsligt känns så tomt. Gråtit av sorg för att jag saknar er redan..

Jag var tvungen att sno några bilder och visa, för dom är så vackra.




emily and emily <3


Jag och Jeanette :)


Utspring och man skymtar mig vid dörren. Ska jag vara ärlig så kommer
jag knappt ihåg någonting härifrån. Adrenalinkick!


Vi på flaket


Nedanför står älskade Ann som jag inte hann krama :(

XOXO, Emma.


jag kan inte sluta tänka på det

Sista gången vi går till skolan EVER.


Champagnefrukost :)


Vi fick springa ut sist - med stolthet!

XOXO, Emma.

wonderful

Fy faan vad trött jag var i morse. Men vid kvart i 8 lyckades jag dra mig upp ur sängen och gick ner till stallet. Brudarna har åkt på klassresa, grabbarna till Axevalla och KG till Eskilstuna. Så det är jag och Matte kvar i huset nu. Sitter på den nymålade uteplatsen och njuter av vädret. Fan vad mitt liv är underbart :)

XOXO, Emma.

den bästa dagen i mitt liv

Fy fan. Gårdagen var så jävla underbar och bra den bara kunde bli. Champagnefrukost, studentmarsch, skrik i aulan, äcklig lunch i gympasalen, fotografering, betygsutdelning, utspring och flakåkade. Ja. Jag orkar faktiskt inte förklara mer än så just nu. Men allting var så jävla perfekt och flaket var awesome, har nog aldrig haft så rolig och varit så äcklig efteråt! Fast kvällen sög. Det var länge sedan jag känt mig så ensam och övergiven.. Men jag orkar inte ens gå in på den biten.
Tack alla underbara människor som kom till mitt utspring och mottagning för att fira mig, tack MP3 för att ni gjorde min dag så jävla bäst. I LOVE U!
Tills vidare får ni nöja er med bilder som jag snott från Emily, mina kommer sen. Håll till godo.
Direkt efter utspringet
Innan klassfotot
Åååh :)


XOXO, Emma.

aaaaaaah :D

Okej. Det här är helt sjukt. Klockan är 05.20 och jag sitter klar att åka om en och en halv timme. Bara håret kvar. Champagnefrukost hos Nettan med massa brudar. KAN MAN VARA MER TAGGA ELLER?!?

Idag är det våran fantastiska dag. Dagen vi strävat efter hela livet. Dagen jag kämpat för. En dag med endats glädje. IDAG TAR JAG STUDENTEN :D:D:D:D:D:D:D

XOXO, Emma.

monté

Lopp Kval 2140 Volt Start kl 16.25

1 Nottingham 1 Svensson Erik
2 Yellow Eden (NL) 2 Kihlström Örjan
3 M.T.Big Brother 3 Andersson Thomas B
4 Nightride 4 Linhardt Jan-Ivan
5 Super Trick 5 Ericsson Svante
6 Jetset Baylight 6 Nilsson Sune L
7 Quattro Stagione 7 Laudon Mikael
8 Reach de Vandel (FR) 8 Melander Stefan
2160 Monté
9 Etoo Bob 1 Wahlberg Emma

10 Majesty of Course 2 Sköld Carina

Bara hoppas på att han är hyfsat lugn med mig så att jag inte avlider.

XOXO, Emma.


crazy day

Finns inte ens chans att jag hinner lägga ner tid på min blogg i dessa dagar. Det enda jag kan tänka på och planerar till är STUDENTEN. TVÅ DAAAAAAR!! Så jävla sjuk.

Idag har jag i alla fall vart över allt. Bålsta och hämta hästmat och käkade, Valla och hämtade grejer till gården, Mediamarkt och Jula i Barkaby, mot Enköping och lämnade hästgrejerna. Var på ÖB och Granngården på hemvägen också. Crazy. Körde Nasse när jag kom hem och Mickas prövade att rida ett jobb på Bob. Han var wierd och hoppade bara, hoppas han skärper sig på Valla för nu anmälde jag precis till kval... Satte upp mig själv också så hoppas vi på att mina armmukler är något starkare än Mikaelas. Hahah, inget personligt :P

Perfect gick också jobb på rakbanan idag, var jättefin faktiskt, rakt och fin. Gasade satan helt plötsligt mot Bålsta, hämtade Matilda på vägen. Handlade strumpbyxor och nagellack tills på fredag. Solade och köpte thaimat. Var inte hemma förens strax innan nio, så nu är jag faktiskt ganska slut som artist.

XOXO, Emma.

fy i helvete va vackert



XOXO, Emma.

bilder från helgen


Iceland och Anna :)


Tyson och Mikaela :)


Det var många som garvade åt våra tröjor. Den som
skrattar bäst skrattar sist...


Kissade på mig lite när jag såg Lucky Jim. Dock såg Miller på att köra..


Många var på plats för att fira på Romme igår :)


Stallet var pyntat när vi kom :) Brudarna käkar tårta.

XOXO, Emma.

update elitloppet

Herregud. Hur ska jag ens kunna förklara de här helgen för er? Den har varit helt jävla fantastisk! Nu ska vi försöka bena ut den lite här..

Fredag: Var nere i stallet på morgonen för att sedan dra oss in mot Valla. Det blev en väldigt kort vistelse där, men vi hann se nästan alla lopp. Vi dog lite när det var en amerikansk speaker i högtalarna och jag rös i högan sky. Vi drog hem, hann köra fort med Bobby som kändes fin. Upp och böt kläder för att dra oss vidare mot auktionen. Härlig kväll, dock inte för Christer som blev sparkad när det inte var så många kvar att visa. Somnade väl vid ett-tiden någon gång.

Lördag: Fixade stallet på nolltid och drog oss in till Vallen. Vi fick se när Photocopy vann sitt Sweden Cup-försök och var trea i finalen. Vi hängde nästan bara på stallbacken och mös runt bland alla vackra djur. Vi drog oss hem på kvällkvisten, tog in hästarna och fixade klart det sista. Sedan drog sig jag och Matilda hemåt. Med en halv pizza var i magarna fixade vi oss i lite smått panik och drog oss in mot staden. Träffade Freddan och hennes kompis Madde på tåget. Vi var rätt sena in, och innan vi drog oss mot Elitloppsfesten så gjorde vi ett litet stopp hos nån militärsnubbe på Karlbergs Slott som var lite random. Jag och Matilda drog sedan för att köa i typ 100 år. Dock hade vi så grymt jävla roligt där inne sen. You made my night girl! :) Var väl hemma vid 3..

Söndag: ..och jag hann sova en timme innan jag skulle upp igen. Gick alltså upp vid 4, käkade banan och drog på mig kläder. Fixade lite i stallet och klockan 7 var vi inne på Valla med ponnysarna. Värmde bra förutom Angel och inte gick någe vidare i loppet heller och slutade sist. Matte var grym bakom Luffe, jag höll på att skita ner mig lite grann. Tyson var ännu grymmare och vann huuur enkelt som helst :) Jag och Klara skrek och grinade, selade av hästen och chillade lite på prisutdelningen.
Jag kan liksom inte berätta allt men något som jag är imponerad över är Montéeliten. Vilken grym prestation, bland det värsta jag sett! Fy faan säger jag bara.
Satt mest på stallbackläktaren hela dagen. Örjan körde en riktigt Örjan i försöket och Iceland kom vidare till finalen. Fram och tillbaka med kuskval, och det slutade med Takter. Och vilken succé. Jag börjar nästan gråta bara jag tänker på det. Jag kan fortfarande inte fatta att HAN VANN!! Helvete va coolt. Vi jobbade satan på upploppet och grinade över mål. Kan ni fatta att han vann ELITLOPPET? Jag har fortfarande inte gjort det..

Vi blev kvar på Valla hur länge som helst, fotades och hade oss. Var hemma vid åtta-tiden tror jag? Fixade klart stallet, böt om, och drog oss mot Enköping. Där hade vi ett abonnerat ställe och vi skålade med skumpa och åt grymt god mat. Så lyckat :) Var väl hemma vid ett någon gång och somnade som stockar.

Måndag: Sovmorgon till 10, stallet och kinalunch innan vi drog till Romme med Image, Versace och Windshear. Stallet var uppklätt med björkris, ballonger, och det bjöds på Iceland-tårta som Linder gjort. Fint gjort av Romme tycker jag! Mikaela hade ingen tur och slutade opl. Var väl hemma vid ett ikväll med och imorse var det inte lätt att gå upp. Men framgångarna lever man länge på :)

XOXO, Emma.


RSS 2.0