jobbsöndag

Den här dagen har varit crazy lång. Åkte hemifrån vid fem imorse till Enköping. Jobbade åt Jenny tillsammans med Annika. Vi var lite sega till en början, men sen gick det som tåget och vi måste ha varit klara vid halv ett eller något sånt. Jag körde Whosyourdaddy och Stolen Identity, fin fina båda två. Käkade Mcd när jag åkte hem och köpte godis. Hem, chillade i soffan en timme innan vi gick ner och tog in hästarna.

Selade Infrared och fixade alla hästar när de andra var ute och körde. Alla hästar har fått nya sommartäcken och laddat upp med vintertäcken, skitfina från Sverigetäcket, blå-gula och snygga! Efter denna dag är man rätt slut som artist, men imorgon blir det tidigt upp igen eftersom Image startar på lunchen på Rättvik :)

XOXO, Emma.

lördag

Sitter i soffan och väntar på travet. Hade tänkt köra någon innan men jag vill inte plocka in ännu när det är så fint väder. Bara fyra som ska gå idag eftersom Sharpness hostar och United har en inflamation i benet :(
Sitter och glor på reprisen av Fortet, pretty boring faktiskt. Spotify it is :)

XOXO, Emma.

kulinlägg.se

Mycket tråkig dag än så länge om man får klaga lite. Har inte hänt någonting. Ikväll ska jag dock på middag ska bli skojsigt då jag inte träffat Nettan och Carro på hela sommaren! Trodde de skulle bli utgång efter, men ingen är på och jag är astaggad. Sämst. Men men.
Mina klädder från forever21 borde komma snart, jag är sugen på att handla mer, haha! Jag har sjukt mycket kläder, men det gör ingenting.

XOXO, Emma.

minnen för livet



En av de bästa, roligaste, tröttaste, konstiga och långa dag jag haft i hela mitt liv. Elitloppsfest, vinst och tårar med Tyson i hans sista Elitlopp, somnade på stallbacksläktaren, såg Island vinna och skrek så att ingen röst fanns kvar. Och ändå har jag inget med hästen att göra. Glädjen har sällan varit större för de. Hm :)

XOXO, Emma.

it feels so right

Sitter i soffan och lyssnar på Miley. Ändra musiksmak är jag en hejare på, men henne kommer jag alltid älska. Japp så är det. Idag har jag varit i Bålsta (igen..) och varit på jakt efter schysta regnkläder. Hittade inget så det blir nog brizykläder. Yes :) Jag hade ingen körning dag så jag fixade bara mina.

Imorgon är det fredag mina vänner! Födelsedagsmiddag i stan för Nettan som fyllde år igår, kanske några andra planer mot kvällen, jag vet faktiskt inte riktigt ännu? På lördag är en Sundsvall, men jag stannar hemma. På söndag är det upp tidigt och jobba i Enköping åt Jenny.

Är det meningen att det ska känns så rätt? Vem vet, vem bryr sig? :)

XOXO, Emma.

i love my glasses btw

Nya frippan ser ut like this. Lite kort, men man måste ta bort de slitna. Jag älskar min ta-kort-på-dig-självkamera på min iPhone.



XOXO, Emma.

jag hatar regn

Idag har det regnat. Inte kul med fortkörning. Men Houtson gick jättebra och jag hade nått i linorna i båda heaten. Det har aldrig hänt när jag har kört honom :) Var bara stallet en snabbis imorse innan jag drog till Enköping och klippte mig. 770 spänn för klippning och slingning, som dessutom blev bra, är jag mer än nöjd med. Dit ska jag fortsätta gå!

Åkte hem, hämtade mat på vägen, käkade och tog in hästarna i spöregnet. Satte oss i bilen och åkte och hämtade Mikaela i hennes nya skola så jag vet vart den ligger om jag ska hämta henne någon gång eller så. Hem, matade hästar, körde Houston. Höade, spolade leriga saker, fixade hästarna och gjorde linfrö. Mycket duktiga idag :) Dock blir det några att köra imorgon med. Tror jag lyckades övertala Mikaela att jag skulle få Sustainable idag också så då har jag fyra plus Bob. Tack :)

Sharpness var förresten dålig igår, snorrig när hon kom hem också. Inte kul alls.

XOXO, Emma.

derbykväll at my place

Sitter i soffan framför derbykvalen och försöker jobba in hästarna, men hittills går det inte bra. Galopp på Pitchen, en seg Ture som dalade genom fältet 600 kvar och Windshear räckte inte riktigt idag. Nu är det Nosen, Oracle, Chiten och Sharpness kvar. Tror inte jag glömt nån. Go Sharpi :)

Idag fixade vi stallet på morgonen, var i Bålsta och käkade plus glodde runt lite. Kom hem, red långsamt på lataste Houston och körde Image. Imorgon ska alla gå fort. Jag ska dock till frissan vid 10 i Enköping så jag åker nog bara förbi och hjälper till och släpper ut. Matilda skulle egentligen med men fick jobb. Sånt gråter man ju inte över :) Jag har för övrigt också anställning från och med första september.. :)


Houston igår.

XOXO, Emma.

fångarna på fortet

Ganska händelserik dag. Dock har alla börjat i skolan nu så man är lite mer lonely i stallet. Men jag gråter inte! Lotta kom vid halv 9 och kollade hästar, bl a Bob som hade bog som vanligt men det försvinner när vi tar bort överbenet i veckan. Mikaela och Ellen kom med fyra hästar och Mikaela stannade hela dagen och berättade massa skoj :)

Ove kom och skodde också, handlade lunch i Bålsta, tvättade, fixade Sharpi som åkte mot Jägers, fixade nytt vatten i alla hagar och var ute och gick med Pleading, eller ja, han gick med mig! Gubben.
Dagen gick fort och plötsligt hade jag landat i min soffa. Kollar på Fortet som alla andra typ haha, kultprogram! Och det är precis som förut fast han i tornet är gone.

I think I like it :)


Pleadis idag när vi lekte.

XOXO, Emma.


båååååååålsta

Igår var det party hos Klara kan man säga! Vi var där redan vid två, tittade på travet och lite sådär. Sen efter några timmar började alla droppa in och till slut var vi 50 pers. Riktigt kul blev det framåt kvällningen med skoltitt, bål, melodifestivalen, dans och liveband!

Dog framför Motorsågsmasaken en stund och somnade till Anastacia. I know, två något olika filmer kanske, men spela roll. Somnade väl vid tre och runt halv åtta vaknade man av småungarna på nedevåningen och att man började få lite ont i ryggen eftersom vi sov på golvet.

Har segat hela dagen, satte inte på mig vanliga kläder förens vid tolv, haha! Skönt. Pizza hos Klara och sen åkte vi till stallet. Nu ska vi väl köra om en timme eller nåt tror jag. Jag har Houston. Gomtryckare på!


Behöver jag ens förklara? Hahah, fler bilder och filmer finns på fb!

XOXO, Emma.

patetiskt är ordet

Hahah, fy fan vilka patetiska människor det finns. Jag kan inte annat än skratta, det är underhållande. Facebook i mitt hjärta. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag red Houston för första gången idag, ytterst snäll var han! Imorgon ska alla gå fort och på eftermiddagen ska vi på fest all night som sagt hos Klara KG.

XOXO, Emma.


hungry

Magkatarr. Japp. Jag har magkatarr och det är inte kul. Det gör ont när man äter, när man inte har ätit, när man är i stallet, när man sitter i soffan. Ja. Men idag är det ganska lugnt efter en långing av Mikaelas tabletter.

Igår var vi hos Nicholas med Bob och Cirkeln. Bobs ben ska frysas på måndag på Erikssund och Cirkeln ska kastreras. Enkla ingrepp som kommer ge resultat. Skönt. Så det blir ingen start på söndag för oss, men ska jag vara ärlig så är det skönt för imorgon har Linda sin 40-årsfest. All in :)

Nu håller jag på att hungra ihjäl för de aldrig kommer hem med maten!

XOXO, Emma.

green lund

I måndags hängde jag som sagt på Grönan med Emily, Johanna och Sandra. Ytterst mysigt och jag mådde inte illa eftersom vi typ bara åkte allting en gång. Jag lyckades dock bränna femhundra spänn och det mesta gick till sånt man stoppar i munnen.. Vi stannade till stängning och tog båten som går till Slussen hem.









Snott all bilder från Johanna förutom den sista som jag tog på båten.

Idag är det Jubileumspokalen, men vi får se om jag åker in. Det beror på vädret och så, håller dessutom på att bli sjuk. Igår var jag på Valla hela dag på gamla sekis och sorterade alla elitloppsgrejer. Boring, men de tog bara några timmar så. Mådde skitdåligt när vi kom hem så jag hjälpte bara till att ta in hästarna och sen åkte jag hem, Hade feber på kvällen och mådde illa. Wierd.

XOXO, Emma.


vi kommer aldrig att landa

Precis när man trodde att allt gick åt helvete så fick man en liten söt hint igen. Konstigt vad så lite kan göra en så glad. Hm :) Lutar starkt åt att det blir Grönan imorgon eftermiddag med lite people. Ska till Svenne Lindblom med två halv 11 annars är det väl lungan. Nu ska jag lyssna sönder Landa lite till.



XOXO, Emma.

from paris to love

Sämst på bloggningen again. Igår var det ponnytrav på Valla hela dagen i hettan, och de gick väl bra. Ingen seger denna gång, men hästarna sprang på hyfsat. Imorse gick alla fort förutom Bob som är ofräsch i sitt ben. Jag körde Houston som var lite knäpp och segade till det ordentligt i andra heatet.

Mycket ohändeselrik dag i övrigt. Sitter i soffan och glor på From Paris to love eller vad de nu heter. Handlade kläder från amerika i förrgår också, canät wait.

XOXO, Emma.


b-e-a-utiful

Kom för en stund sedan hem från en lunch och lite ögonshopping med Matilda. Eller ja, jag shoppade faktiskt på riktigt, en bh. Intressant, intressant. Nu sitter jag i soffan, kollar halvt på Two and a half men och lyssnar sönder massa vackra låtar. Orre Linnros och Monty - Att landa. Spotifya den och ni kommer typ börja grinna. För de gör nästan jag.

XOXO, Emma.


jag saknar dig

Var uppe vid mitt hus förut. Allting känns bara så fel och avlägset på något sätt. Som om att jag inte hör hemma där längre. Sista gången jag var i det huset var hemskt. Vidrigt. Ofattbart. Konstigt och helt jävla fel helt enkelt. Där hände det underbara saker. Där växte jag upp. Där byggde jag snöggubbar. Där lekte jag häst på berget. Där satt jag under min våningsäng och skrev dikter.
Där tog en stor del av mitt liv slut. Där dog en del av den jag var. Jag var fortfarande barnet. Ändå fick jag aldrig mer leka häst på berget eller göra en snögubbe där igen. 

Även fast vi bara stod utanför huset som var det så främmade. Jag vill inte att det ska vara så. Jag försöker att tänka på de fina minnena. Men hur ska jag kunna göra det när det hemskaste i mitt liv hände där? Jag vill bara att folk ska förstå de. Jag vill att mina nära ska förstå min känsla. Men det är det ingen som gör. Hur mycket ni än försöker. Det är jag så ledsen över. Jag är så rädd. Rädd att glömma. Rädd att vara för lycklig. Det kan ju låta jävligt skumt. Det känns inte som om att det är tillåtet att vara lycklig utan dig. Förlåt.


XOXO, Emma.



jag kommer alltid vara en sån där djurtönt





XOXO, Emma.

jahapp

Sugig dag. Bob gick fort. Helt ok. Har bara ätit massa skit idag. Stoppad med massa skit. Som vanligt typ. Eller. Inte fan vet jag.

XOXO, Emma.

fy fan

Lågt. Så freaking lågt.

XOXO, Emma.

god natt. snart iaf.

Jag har blivit sämst på att somna på kvällarna. Vet inte varför, jag ligger där i trehundra år och tänker. Det spelar ingen roll om jag kollar på film eller läser, blir inte ett dugg tröttare. Vad vet jag. Överskottsenergi kanske.
Råkade hitta något på youtube. Jag kissar på mig så söt.

XOXO, Emma.


i hope you'll like me the way i'am

Min kära vän Matilda kom med en klok kommentar, och jag kan meddela att jag fortfarande hänger på samma sida.. ;) Det är farligt att ha facebook på mobilen med gratis surf..

Idag har det typ inte hänt något ovanligt. Stallet vid 9, kinalunch vid 12, körde långsamhästarna på bandet eftersom vår bana bokstavligen regnat bort de senaste dagarna. Borstade alla lerhögar och lärde Manstone's att gå in i duschen - ytterst läskigt när man är en sån liten kille som han faktiskt är!
Åkte till Skråmsta och kollade två märrar, Avida de Vie var dräkig och Digital Stamp får gå tom sitt första år som moder.

Jag tycker alla människor borde ha en blogg. Man kan lära känna en person väldigt enkelt genom en blogg. Kanske inte så djupt, men jag älskar såna där små detaljer som man får läsa sig till. Jag bjuder på en skön låt som jag knarkat idag. Så söt. Han som sjunger med.



XOXO, Emma.


shiet my god

Kan man bo på någons facebooksida? Det gör jag i alla fall.

XOXO, Emma.

älskar hur meningslös en blogg kan va

Dryg eller bara lite seg. Irriterande eller söt. Jag vet inte. Typ allt.

Orre spelade på Grönan igår och jag var inte där. Men jag klistrade mig framför tv:n i alla fall.

För din mamma borde lärt dig lite granna. Tönt.

XOXO, Emma.

vallen update

Valla hela dagen igår. Lovade Jenny att sela Wide Body och så hade vi ju två egna så det blev lite stessigt ibland, men det gick bra. Våra fick inga pengar, Image var mupp och hoppade i starten. Sharpness hamnade väl lite långt bak men gick väl bra ändå! Var först utan.

Kroppen gick ju bra i alla fall! Fick runda korvkiosken och var ändå tvåa bakom Cruise:an som vann :) När tävlingarna var slut så kom det jorden spöregn och vi hade alla hästar ute hemma.. Men det hade trots allt inte regnat lika mycket hemma och de var inte så farligt blöta.

Åkte till Bålsta och handlade ching-chong och tittade på travet från Meadowlands. Nej, jag är inte alls sugen på att åka över, inte alls.. :) När vi gick och la oss började det spöregna igen, blixtrade och åskade som satan gjorde det också, såg blixtrarna genom rullgardinerna.

Idag är alla brudar på ponnytrav i Romme så jag är hemma med grabbarna. Ska köra Bob sen.

XOXO, Emma.

love em

Jag har aldrig varit något fan av Snook, och nu när dom delat på sig så älskar jag både Danne och Orre. Här är en låt från den sistnämnde denna gång.



XOXO, Emma.


cosy

Har precis kommit hem efter en mysig middag med Emily. Hämtade henne, sen brummade vi till Rhodos i Bålsta och åt kyckling med tzatsiki. Det blev en efterrätt på godisaffären och sen skjutsade jag hem henne igen. Cosy! Vi visste inte hur man gav servitrisen dricks med kortet och vinkade åt några grabbar på motorvägen. Allting var i sin ordning.

Imorgon är det V75 på Valla, Image och Sharpness startar i lärlingsloppet, roligt roligt :)

XOXO, Emma.

dum av dig



XOXO, Emma.

bara för att jag fortfarande inte förstår



Miss you beautiful. Miss you like hell.

XOXO, Emma.

är det typ fredag idag?

Sitter i min egen soffa. Ganska skönt faktiskt. Lyssnar på Melissa Horn, som jag börjat älska två år för sent. Ikväll händer det något med Emily, vet dock inte riktigt vad. Det spelar ju faktiskt inte så stor roll vad man gör tycker jag, men vi har träffats alldeles för lite den senaste tiden!

Allting som är bra med mig har jag en förmåga att glömma bort.

XOXO, Emma.

ibland känner man sig sämst

Oj. Jag har inte tagit mig tid att blogga om gårdagen eftersom den sög utav bara helvete. Jag missade starten med typ 89 mil och gjorde bort mig totalt. Men men, ibland måste man få vara en idiot också. Jag och Klara som gick på stallbacken och pratade om hur mycket vi hatade att göra fel. Hm. Bara att bryta ihop och komma igen.
Ska nog anmäla till Bollnäs nästa fredag, tror jag i alla fall. Om någon vill åka med mig i tre timmar :)

Idag gick hästarna fort. Jag körde Houston, som sprang bra för att vara han. Han är så söt och oförarlig trots att han skiter i att springa haha. Stannade ju i sin debut på Örpen men va ändå femma.. Mupp.

It's getting good :)

XOXO, Emma.


vi e så duktiga

Idag har jag, Micke, Nathalie och Stephan (fråga inte..) storstädat hela stallet! Alla tre selkammrarna, fikarummet, seminrummet, fixrummet - ah över allt. Så jävla snyggt är det och SÅ SKA DET FÖRBI. Det ska jag se till. Mamma Emma kommer förmodligen komma fram nu i några dagar, haha.
Försöker ladda ner appar på min telefon, men det går sådär. Lyckats få ner spotify strax i alla fall. Sjukt segt är det. 

Han verkar i alla fall inte tycka att jag är ett miffo :)



XOXO, Emma.

i have one! :D

Igår var det party på g. Förade på Nivå, som vi inte gjort på hela sommaren (!) och skulle efter egentligen dra till Sommar. Men de som redan var där sa att de va dött så vi åkte hemåt mot MP haha! Det var lite konstig typ Afrikamusik, och vi dansade till Boten Anna, Markoolio och Rosa Helikopter, lite konstigt var det faktiskt, men jag hade askul!

Åkte till stallet strax innan 9 fast vi tydligen skulle ha sovmorgon.. Aja, mamma hämtade mig vid lunch och vi drog till Täby. Fick ju som sagt inte iPhonen via internet så vi tänkte gå dit och beställa en i butik. Och så fanns det fyra mobiler kvar! Dock med 32 gig istället för 16 så den kostade en lax mer.. Men det gör inget :) Micke kom i hundraåttio och köpte de två absolut sista mobilerna i hela Sverige till honom och Madde.

Leker med min nu, men simkortet som de ska så jag har ingen telefon ännu.. Den är så grym och jag är så nöjd.
När vi kom tillbaks till stallet körde jag lågsamt med Bob, som ser ut som en idiot i fötterna eftersom den ena fram gått sönder och vi plastat den. Den andra hoven är typ fem meter lång. Blir nog ingen barfotakörning på Valla på onsdag :( Men nu borde han blivit så pass säker i sig själv att han kan trava med skor.

XOXO, en glad iPhone 4-ägare.


RSS 2.0