duktig hest

Hästarna går bra nu. Image var 2:a, inte många millimeter att sticka nosen först. Sharpness blev femma. Min häst kanske också ska börja att fundera på att springa in lite pengar till matte som blir fattig på alla kiropraktorer och konstiga saker han måste stoppa i sig. Hm.


Ima för 2 år sen.

XOXO, Emma.

hela klabbet

Onsdag. Började dagen med en webdesignlektion som jag inte åstakom något på. Var dessto duktigare på multimedian och gjorde klart uppgiften som ska redosvisas efter lovet. Vi fick plötsligt en lång lunch eftersom vi var klara så tidigt, velade typ tjugo gånger fram och tillbaka vart vi skulle äta, men hamnade till slut på Burger King. Och fy vad hungrig jag var. Hann med en snabbis på HM också, hittade en linne som det stod Emma på. Vitt med massa cupcakes på för 99 spänn. Taget!

Tillbaka till skolan och hade en religionslektion med en praktikant som är helt jävla störd i huvudet, det var så att våran vanliga lärare fick säga åt henne att lyssa på oss. Åh, jag orkar inte.

Kom till stallet, tog in hästarna som var kvar och fixade klart. Alla åkte till Valla med Image och Sharpness, jag stannade hemma och körde fort med Nasse som skulle gått igår. Hon gick väl fint, men hästen går ju aldrig ner i vikt så jag tyckte hon blev trött lite väl fort. I alla fall om man jämför med Perfect. Men springa kan hon i alla fall.

Nu sitter jag och pratar med Kurre på facebook om hästarna på lördag, det blev jobb trots allt. Då får man åka ut och köra lite riktigt hästar ;)

XOXO, Emma.

snälla



Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här.Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här. Jag klarar inte det här.

Jag älskar ju dig.

XOXO, Emma.

om man inte vill känna såhär då?

Jag blir frustrerad när ingen lyssnar. Ingen har en enda liten tanke på att jag kanske har rätt. En känsla uppstår bara inte från ingenstans. Men vem orkar bry sig om det. Jag. För det stör mig så mycket att jag bara blir mer och mer less. Jag vill inte ha den här känslan. Jag vill lägga den i en låda och kasta den i sjön. Jag skäms för det. Men jag kan inte bara förtränga saker och ting hela tiden. Det har jag försökt med ett bra tag nu.



XOXO, Emma.

aj min rygg

Den här dagen har känts sjukt lång. Efter vi hade fixat stallet och ätit lunch var jag i skolan 12-14.30. Då hoppade jag ändå över sista lektionen.. Hade redovisning och en ointressant religionslektion om att få distans till sig själv? Känns som om att man måste vara religiös när man går på dom där lektionerna..

Kom till stallet, tog in hästarna och körde jobb med Perfect tillsammans med Tyson. Dom gick bra, körde 31,5/1000 m efter jag kört i lag med Tyson 1600 m. Kändes fin, ingen drivning, hon fick bara kuta på. Fick dessutom springa med en skalpers som inte satt fast på höger bak eftersom jag inte fick av den efter första. Trött blir hon, men det ska hon bli i det läget hon är i nu. Fina pållar.

Tvättade av alla lera saker, slängde i en tvättmaskin med lite stuff hann jag med också. Nu sitter jag med ryggvärk efter jag gjort rent duschen idag haha. Klentjej.se. Nyduschad, nyäten och ensam hemma = popa hög musik. Just nu är det soundtracket till The Last Song. Inte så många bra låtar men. Tror till och med att jag ska lägga mig i sängen snart och kolla på FG.

XOXO, Emma.


en lördag i enköping?

Nu ringde Kurre alldeles nyss så nu blir det nog jobb på lördag ute på gården, eventuellt i alla fall om hon ska bort. Men lördagar är ju lungan med bara nån långsamkörning och sådär så det blir bra. Kul att göra någonting annat. Och så såna fall är ju Joda borta, då blir det ännu lugnare ;)



Nu blir det FG.

XOXO, Emma.

this is my life

Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv efter studenten. Det sägs att det inte är viktigt att tänka på sådant nu, men det tycker jag. Om 2 månader är jag arbetslös. Det låter ju helt sjukt hemskt. Ändå har jag det så himla mycket bättre än många i min ålder. Jag har en väldigt "stor" hobby som tar tid. Jag skulle alltid kunna få jobb hos någon tränare. Men jag vet inte om det är de jag vill. Jag tror att om man börjar så är man fast sen. Jag vill definitvt inte vara häst(slav)skötare hela livet. Jag tycker heller inte att jag har kompetens att bli egen tränare och det är nog ingenting jag är speciellt intresserad av heller. Jag har alltid tyckt mycket mer om att hålla på med andras hästar. Varför vet jag inte, men så är det i alla fall.

Häromdagen pratade vi på grafen och då sa min lärare att hon trodde jag skulle bli något stort. Att jag var mogen för det. Jag går inte runt och tror att jag ska "bli något stort" hela dagarna, men jag måste ju få hålla med om att jag är mogen för ett arbete. Jag har lärt mig otroligt mycket under praktikveckorna vi haft i skolan. Något som jag kommer ha med mig för livet.

Ändå så vet jag inte vad jag vill. Jag vill göra något som jag brinner för, tycker är jätteintressant och roligt. Jag har tagit den här diskussionen med mig själv såå många gånger, men det leder ingen vart. Jag älskar hästarna. Jag älskar travet. Jag älskar att skriva. Men ibland så hatar jag travets livsstil. Jag hatar att sitta och skriva massa skit som inte har någon känsla.

Jag vill göra något som berör folk. Typ skriva en bok som trehundratusen pers läser. Eller skriva en låt som någon börjar gråta av. Nu förstår poängen. Samtidigt så skulle jag så himla gärna vilja bli en proffesionell montéryttare. Jag vill hinna med mitt liv på Ålsta. Hur i helvete ska jag få ihop allting?

XOXO, Emma.

monday

Skolan sög verkligen idag. Jobbade lite på multimedian, hade sedan hål i över två timmar. Tror ni inte att idioten till lärare säger att vi får jobba självständigt när vi går dit. Hate her.
Jag skjutsade hem Matilda och åkte till stallet. Jag och Madde hann göra klart det mesta imorse så jag, Klara och Annette tog in hästarna och sen åkte jag ut och körde långsamt med Perfect. Bobby fick gå en halvtimme på bandet.

Nu sitter jag i soffan och håller på att hungra ihjäl. Världens godast mat på kina idag, kyckling med röd curry. Det godaste som finns! Min kanin Rabbe är dålig, andas som om han är täppt i näsan och är hängig. Hoppas han inte håller på att dö för han måste vara 7 år :( Lilla gubben. Han är som en lite katt.



XOXO, Emma.


sämst?

Vilken inbiten travtjej använder ordet flexibel istället för flegmatisk. Emma Wahlberg. Grattis.

XOXO, Emma.

biljetter

Och så var det de här med biljetter till min skiva.. Någon som vill köpa? Jag har fyra stycken kvar á la 120 :-. KOM OCH KÖP OM NI VILL HA KUL :)

XOXO, Emma.


Perfan är grym

Nu finns my other one på travsport. Hon har inte alls samma mamma som Private utan som United. Hon är alltså syskon med honom, Noblesse Ås som är mamma till Oblige, Enternal Circle som är mamma till Cirkeln och Malabar Circle Ås och Joy Ås som Goop hade förut. Hon har alltså en grym modersstam. Hon har lämnat tre milijonärer. Perfan blir nog ingen, men spela roll liksom. Hon är lika söt för de.





XOXO, Emma.

good night heter det va

Nu ska jag lägga mig i min alldeles egna underbara säng och kolla på FG (Family Guy Sarah!). Imorgon är det måndag och då tar vi nya tag. Bobban får bara gå väldigt lugnt nu, har någon sättning i ryggen. Men Lotta kommer om 4 dagar så det är lugna puckar. Nu vill vi tävla, få poäng och köra in liiite cash i alla fall. Man kan inte gå back jämt. Men nu lämnar jag in.

XOXO, Emma.

you can't make up your mind mind mind

Love it. Sean Kingston – Eenie Meenie. Och vadå Sean Kingston? De är Justin som ÄR hela låten.

XOXO, Emma.

that's enough

Alltså ursäkta mig, men det var ett jävla tjat om det här med långa tömmar. Varför hänga ut kuskarna typ hundra gånger. Jag tror inte att kuskarna kortar sina tömmar för att någon bloggar om det. Jag tror heller inte att folk kommer sluta om det för att jag bloggar om det. Men vad fan. Jag förstår väl också att man vill skapa en debatt som kan förändra. Men nu tycker jag det räcker.

http://www.travronden.se/edrum.jsp?article=38977



XOXO, Emma.


helgen

Oj vad jag glömde att blogga i helgen. Eller jag har faktiskt inte haft så mycket tid. Igår var det full rulle i stallet hela dagen, körde fort med världens lataste Houston i första. Sen gick Nasse och Perfect tillsammans med Tyson, körde 33/1200 m med Perfan. Va bra tycker jag med tanke på att banan var ganska tung.

Var klara vid 16.30, skyndade oss upp till huset och fixade oss. Var vid Arlanda 18.30. Käkade den sedvanligt äckliga middag, gjorde en avstickare till ett mycket nedsläckt Donken pga Eart Hour, gick tillbaks och skulle äta kladdkakan, som var allt annat än kladdig.. Prisutdelningen var först iår, hästarna fick massa priser och Mikaela blev Årets Kusk i sin kategori. Härligt!

Efter middagen hängde vi i baren och vid tolvsnåret började vi rulla hemåt. Imorse var vi uppe med tuppen om man räknade med vintertiden, fixade stallet och körde jobb med en varsin ponny. Jag körde Tysse, första jobebt för året, kändes lika lat och flexibel som vanligt.

Alla drog in till Valla med Gliden, som VANN idag! Skitbra va han, gick tredjespår från näst sista kurvan, fjärdespår genom sista kurvan och vann lite lätt sådär. Hoppas Bobban kan lära sig något av den snubben.. Jag åkte i alla fall inte till Valla. Jag och mamma rullade till Enköping för att köpa Bobs magtjohesan, men det var stängt. Vi åkte vidare till Västerås, åt buffe på Pizzahut och kollade i massa affärer. På vägen hem stannade vi i Enköping på Åhléns och Ica Maxi. Haha jag och mamma blev galna på Ica, stod i en sån där automat som man brukar köpa tuggummin i när man var liten för att få en av varje av mobilsmycken med Barbapappa. Fick alla förutom två faktiskt.

Handlade mat, och nu sitter jag framför tv:n och har precis kollat klart på travet. Hungrig är jag också. Här kommer lite bilder :)


FKG = fjortis-kg i baren.


Mycket finare priser iår med foton på.








Efter middagen blev det party på Ica Maxi.




Mobilsmyckena, som jag ändå inte kommer använda. Haha!

XOXO, Emma.


sweet dreams

Nu ska jag lägga mig framför några FG-avsnitt och somna in lite snyggt. Imorgon blir det lite fortkörningar och sådär. En liten partykväll hade inte suttit fel faktiskt. Men snart börjar alla skivor och jag är taggad till tusen. Gaaaaah! God natt.

XOXO, Emma.

försvinn tack

Nu blir jag irriterad på riktigt. Den här jävla kungen och drottningen som sitter i sitt jävla slott och inte gör någon nytta. Varför ska jag betala skatt för att två idioter ska "representera" vårat land? Kärringen kommer inte ens från Sverige för guds skull! Nu ska tävlingar flyttas hit och dit för att lilla prinsessan på ärten ska gifta sig med braten. Jag spyr alltså.



Hans röst är som en liten dröm i mina öron. Mmmh :) Justin Bieber – Somebody To Love. Somebody to looooove! Och jag hatar den här jävla "Joel" som skriker i mina öron om sin blogg varje gång jag lyssnar på spotify.

XOXO, Emma.


här händer det mycket

Hej och hå, idag har har man hängt i bilen mest hela dagen. Var i skolan halv 9-10 och skissade lite på en uppgift. Åkte hem eftersom jag ändå ligger för alla.. Kom till stallet, satte mig i Maddes bil och åkte till kina. Mätt som en jag-vet-inte-vad åkte vi vidare mot Enköping och hämtade Marcus på gården.

Hemma igen, böt om, hämtade in de fyra hästarna som skulle till Svenne och så åkte jag och Micke tillbaks mot Enköping och upp till Sala. Bobban hade vänster bakknä och lite vänster fram också. Houston var det ingen stor fara med, United hade griffelben och lite knä och Lufsen kommer jag faktiskt inte ihåg.. Bara att han tunnat ut lite över rumpan, inte konstigt med de träningsförhållandena vi haft - eller inte haft kanske jag ska säga. Bobban var, som vanligt, pain in the ass att lasta när han måste åka transport, de tog 20 minuter att få på honom när vi skulle hem.

Hem igen, läste 100 sidor i Sarahs bok idag, nu är det bara halva kvar! Gjorde maten och nu sitter jag i soffan och kollar på världens sämsta program - Förkväll. Mamma står i köket och gör en mumsmiddag med kyckling. Imorgon är det ponnygala - Mikaela och Klara: Vad ska jag ha på mig?!

XOXO, Emma.

new dress

Fick hem min klänning från melba idag som jag beställde för typ två veckor sen.. Fin var den i alla fall och skitskön! Jag trodde det skulle vara något stickat skit, men de var det inte. Perfa! Och jag vet att jag är grym på att klippa ut grejer i photoshop, ni behöver inte säga det - because I know. Jag är grym på allt likzom.



XOXO, Emma.

annorlunda elitloppstankar

Nu kom jag och tänka på en ska vi pratade om häromdagen. Snubbarna som var och letade efter mig flera gånger vid stånden där vi stod och sålde på Elitloppet. Jag fick sedan en varsin kram av dem för att de tyckte om travnetbloggen så mycket. Vart tog ni vägen? En av dom var ju riktigt snygg.. Skulle inte banga på han likzom.

Asså förlåt för min väldigt barnsliga och usla musiksmak, men jag gillar snubbens röst. Han som jag dömde ut på mtv push för tre dagar sen *vissel vissel*. Nu kommer man får höra det imorgon också :) Justin Bieber heter snubben i alla fall. Fick förresten min klänning från melba idag, visar sen.

XOXO, Emma.

playboy bunny?

Man kan vara hur jävla pissed i huvudet som helst. Men så sätter man sig bakom en häst och allting bara blåser bort. Härligt :) Bobban är pigg som en jäkla idiot, känns hur fin som helst, förutom att han är stel i bakkärran. Micke kände igenom honom och han har en sättning i ryggen som Svenne får fixa till imorgon. Har säkert nå bakknä och så också. Hann köra Perfan med. Mina fina.

Snackade med Matilda en bra stund när jag kom hem och planerade upp våra liv lite grann. Awesome. Nu sitter jag nyduschad framför tv:n med playboy-trosorna som Mikaela promt tyckte att jag skulle ha. Grymt.

XOXO, Emma.


it sucks

Jag blir så trött på allt och alla. Alla jävlar som bara ska betämma allting hela tiden. Jag kan inte koncentrera mig. Vill bara åka hem. Men vi har redovisning av projektarbetet. Jag har ändå inget att visa upp så vad är det för mening. Vad är det för mening med någonting just nu. Det är konstigt vad allting kan vända så snabbt. Jag vill bara ta studenten och försvinna härifrån. Försvinna forever.

XOXO, Emma.

men snälla

Jag är trött på att behöva förklara mig. Trött på att folk ska hålla på och ifrågasätta. Var glad för min skull istället. Ja, jag ska få en sprilans ny bil. Nej, vi är inte rika. Ja, vi har råd med det. Så är det när man förlorat en förälder. Okej? Det kallas att ärva. Inget jag är stolt över. Men kan jag inte få vara lite glad för någonting för en gångs skull? Ingenting kommer att kunna ersätta dig. Aldrig. Nu kan alla bara sluta med nedstämande kommentarer. Då kan man lika gärna hålla käften. För det tar så hårt.

XOXO, Emma.

censur

Såg på blogg.se att det är våffeldagen imorgon. Gårdages middag och dagens lunch för min del. Jag var hemma halv 11 idag, käkade och gick ner till stallet. Gjorde maten, tog in Bobban och körde långsamt med honom för första gången på en vecka. Banan var inte jättefantastisk direkt och man såg ut som sju svåra år när man kom in, men jag gasade på med Perfect efter också. Härligt att äntligen kunna köra igen!

Fixade klart i stallet, fick kick ass-ont i tanden jag borrade upp igår, ryggproblem 3000 efter att ha kört lata Perfan och alla vet ju hur jag blir när det gör ont. Grinig.se. Så jag drog hem, tog tio Ipren och lekte med mina nya prylar och kläder som jag införskaffat mig senaste veckan.


Tårt-ljus.


Undra vem det censurerade påskägget är till?! *hm*

Tänkte börja på mitt tal idag, men jag orkar inte. Ska redovisas efter lovet så.

XOXO, Emma.


inspiration


student 2010


happyface

Sitter på webdeisgen, som jag egentligen inte ens har idag, och känner mig allmänt jättegrym. Jag och två till på lektionen och jag har gjort klart en av mina hemsidor helt och hållet. Lättad.se. Kolla vetja: http://webdesign1.ubg.nu/2010/emma/index.html :)

Lite nytt schema på g den här veckan, sen får jag nytt igen nästa vecka. Crazy. Slutar i alla fall 11.40 idag istället för att börja 13.45 och imorgon ska projektet redovisas så har jag det ur världen också. På fredag går jag 08.30 - 12.00. På lördag är det gala på Arlanda och jag känner mig allmänt jävla jätteglad just nu. Det känns liksom som om man börjar bli lite halvklar med allting, solen skinner och jag min birthday + skiva är om 29 dagar. Wiie :)

Gud vad jag svamlar på. Nu ska jag gå på multimedian och jobba som en toka så jag blir färdig i tid.

XOXO, Happyface-Emma.

händelserik dag liksom

Imorse var vi ruskigt snabba, var helt klara i stallet vid halv 10 och då var det bara jag och Marcus. Grymt bra. En kvart efter åkte jag till Bro och möte upp mamma. Vi åkte till Spånga och jag hängde hos tandläkaren. Borrade upp en gammal lagning och gjorde om den och drog ut en till visdomstand. Den här gick lättare än den förra. Efteråt åkte vi till Sollentuna centrum, men orkade bara med fyra affärer. Sen började bedövningen i käften släppa så då gjorde det helt plöstligt svinont.

Jag hann ändå med att köpa lite stuff. En blommig klänning för 160 spänn, sandaler till studenten, ett gulligt halsband och en stor ring. Visar sen.
Vi åkte vidare mot McD. Utan mat i magen till klockan halv 1 är inte bra. Jag lyckades få ner en pommes frites efter typ en halvtimme. Jag skulle fördröja tiden lite så jag kunde hämta Mikaela och Elin i skolan så vi åke till Bålsta. Handlade mat, en skitsnygg jeansjacka på Lindex och lite påskstuff på Kicks till en viss person *vissel vissel*

Tror det var allt jag lyckades med :) Mamma skjutsade tillbaks mig till bilen, jag hämtade tjejerna, hem, fixade hästarna och nu sitter i framför tv:n med en varsin dator i knät. Städning av huset har vi hunnit med också. Marcus hade gjort munkar och ni kan ju bara gissa hur det såg ut i köket.. Ikväll kommer Micke och Madde hem från Thailand. Jag ska leka ännu mer förälder och gå på Mikaelas föräldrarmöte vid halv 7. KUL.

XOXO, Emma.

va glad jag blir

Så in åt helvete grymt. Jag saknar det så mycket. Jag saknar dig så mycket. Jag kutade runt där som en liten maskot och hade det så underbart roligt. Nu jag sitter här och bara ler. Förut var det bara jobbigt att se dig så levande. Nu är det bara så underbart vackert. Blir inte mycket sämre av att du vinner på båda filmerna. Mycket stoltare kan man inte vara.





XOXO, Emma.

beundrare

Sitter i soffan med Klara och Mikaela. Klara är duktig och pluggar. Mikaela är mindre duktig och tittar på DH från datorn. Jag har ju i och för sig inte så mycket att komma med heller, men har inte så mycket jag kan göra liksom.
Läser igenom alla fina kommentarer jag fick på mailen när jag hade travnetbloggen. Här kommer några av de bästa:


Halloj...
Du kanske inte vet vem jag är!..men läser din blogg på travnet!...måste säga att du skriver jäkligt bra!...fortsätt med det...det behövs nya bloggare som du!...
 
Önskar dig ett Gott Nytt Trav år...
"Trummslagarn" på E-läktaren.................Glenn

Från mig: Hej!
Man tackar! Jag är ett stort fan av dig också, största stämningshöjaren!

Halloj igen....
Då får man tacka för det!....nu börjar nedräkningen till alla
storlopp m.m....Synes sista helgen i maj...och då är alla travälskare ett stort G  (Gemenskap..)
Då kallar vi till start,zum start,ala partenza,marshall call the trotters....
Sköt om dig emma.....Glenn


Hej Emma.. Alltid lika kul att läsa dina Bloggar på Travnet.se du är cool, Hälsningar Benny Christensen.

 
Hej Emma, jag läste precis din blogg. Din hittills överlägset bästa blogg, snyggt tjejen, fortsätt så!
 
Christoffer

Hej Emma ville bara säga att jag tycker du skriver jätte bra och roliga bloggar.
Läser de här från USA varje gång. Keep up the good work.
 
Henrik

Hipp hipp hurra...

Hej Emma!
Ett stort grattis på myndighetesdagen från Harleys Hörna - Travnet.se
Brukar läsa din travblogg med ett leende:-)..
Ha en trevlig födelsedag,
/Harley
Från mig: Tjena Harley!
 
Tack så hemskt mycket! Jag läser dina tips också, där har jag mycket att lära.. Antar att vi delar intressen hyfsat bra, dels travet, del motorcyklar. Jag är ingen brud som sitter och meckar dagarna i streck, men min pappa var en mycket duktig dragracing-åkare. Min låsaspappa har även en hel del blar nere i garaget. Jag har en själv också, Chevrolet Discayne, från 66 som jag ärvt av min far. Lite kuriosa ;-)
Mvh Emma.

Hej igen Emma!
Lasse Wahlberg från Sofia:-)? Han blev svensk mästare 3-4 gånger i mitten av 90-talet..
http://www.youtube.com/watch?v=bmEadckSp0MFortsätt att skriva dina finurliga bloggar, du är ovanligt klarsynt för att vara så ung:-).. 

Må bäst, 
/Harley

Det var dom bästa :) Och bilden jag fick på Lostis som fölunge också. Lite roligt att läsa kanske, vad vet jag :)

XOXO, Emma.


pp can go to hell

Nu tror jag att alla kan looka på min nya header. Lite stolt är man ju att jag lyckades få till det hyfsat i alla fall!
Sitter i skolan, har jobbat som en toka på multimedian och på min och Emilys powerpoint. För övrigt det värsta dataprogrammet som någonsin skapats efter excel. Skulle egentligen kunnat åkt hem för en timme sen, men jag tänkte vad med på webdesigen. Imorgon kommer jag inte till skolan eftersom jag ska rycka ut en till tand. AJ.
Imorgon ska det tydligen regna. Fatta hur vägarna och banan kommer bli. Får vi ens ut hästarna imorgon?

XOXO, Emma.

liten fråga

En liten fråga, ser alla min nya header? På min dator funkar den, men inte på Mikaelas mac..

XOXO, Emma.

jag älskar dig

Det kommer bli tufft. Riktigt tufft. Jag hatar mig själv för att jag är så egoistisk. Men jag känner att det är bäst för dig. Det kommer blir bra. Du kommer trivas. Det skär i mitt hjärta. Du kommer alltid vara min allra bästa vän.



XOXO, Emma.

bottom of the ocean

Mycket härlig söndag må jag säga. Har suttit i soffan i princip hela dagen. Bobban var fortfarande en halt kille när vi tog in hästarna. Jag har nog aldrig haft en halt häst i hela mitt liv tror jag. Inte så här i alla fall.
Men nu ska vi inte deppa till det. För nu börjar Wipeout!
Det vackraste jag hört på länge:

Miley Cyrus – Bottom Of The Ocean

XOXO, Emma.


snowstorm

Det är snöstrom. Det är snart april. Och det är snöstrom. Jag har inte ens använt mig skinnjacka en enda gång iår. Det är en månad kvar till vår skiva. Jag har planerat att strutta runt i klackar, inte pjäxor.

Vi har tagit in hästarna nu i alla fall. Har nästan kommit en decimeter snö här och jag tycker synd om stackars Jackpot och Lostis som står på baksidan. Men just nu står de under träden i alla fall. De har ju trots allt utedriften att gå in i om de nu skulle vilja.

XOXO, Emma.


gosh

Nej. Inte hon. Inte hon av alla människor på den här jorden. Blä. Jag står ju här. Rakt framför dig. Det är som om du ser rakt igenom mig. Men jag står här. Det kommer jag alltid att göra.

XOXO, Emma.

löööördag

Nu är hästarna mäta, alla klarade sig fint. Bobban var tjock i en sena imorse så han fick gå med backontrack i hagen. Nu när jag tog in honom så var han nästan helt fn i benet igen :)

Nu sitter jag, Matte och Klara framför liven med en varsin chipspåse. När vi sett Image ska hästarna in. Sharpness gick lopp 2 för en stund sen, var 3:a i mål - skitbra! Det luktar utgång, men den som lever få se vad som händer.

XOXO, Emma.

friday night in

Jag hatar fredagar i skolan. Så jävla långtråkiga och onödiga. Men vi drog till Waynes och tog en fika. Kom tillbaks till skolan och åkte hem efter en kvart. Hm.

Åkte till stallet, selade på Bob och åkte ut. Nickade som en dåre och kändes höger framhalt. Skrittade in och selade av. Kände och klämde, inge varm eller någonting. Har troligtvis en känning i sitt överben under vänster framknä för där var han varm. Överbelastar förmodligen höger fram och blir då halt där. Stackars :(
La valörtsbandage i alla fall så får han väl stå i helgen.

Jag och Matilda gjorde en liten planering att åka och leta studentklänning, men skulle ta det nästa vecka istället. Jag, Mikaela och Klara fick ett ryck när vi var klara i stallet, åkte till Stinsen och gissa vad jag hittade. En klänning :) Jättesnygg faktiskt. Men jag vill ha något exklusivare till mottagningen och så tror jag, så vi får ta oss in till stan Matilda :)

Nu sitter jag i soffan, nyduschad med middagen i famnen - en ostpopcornpåse.

XOXO, Emma.


i miss you

You were always there when I looked back. Now you're just. Gone.



XOXO, Emma.


to the top

Imorse satt jag och klagade över hur dålig jag kände mig. Nu är självförtroendet på topp igen! Har skickat in mitt projektarbete på tryck och skickat in talanalysen till min lärare. Känns mer än bra må jag säga.
Idag när jag kom till stallet körde jag och Mikaela Perfect och Nasse, Bobban fick promenera på bandet när banan är så hemsk. Kanske ska jag ändå köra hästen lite imorgon, har är helt uppe i varv just nu.

Idag skrev Totte papper på bilen med snubben i Västerås. Nu är man stolt bilägare! Jag får i och för sig inte bilen för ens i slutet av maj, men det gör ingenting. Då är vägarna fina och jag behöver inte ha den ståendes vid skolan så nån idiot skulle få för sig att paja den. För då har man ju nästan gått ut plugget liksom! En perfekt studentpresten sådär.


Perfect i ett nötskal, trött tjej.


Sharpness och Perfan.

XOXO, Emma.


go to hell

Sitter på webdesignen och fattar ingenting. Frågar jag mer nu så får jag aldrig mitt vg. Idiotlärare säger jag bara. Det känns som om alla i hela rummet kan förutom jag. Jag vill bara bli klar med skiten. Och projektarbetet ska tydligen redovisas nästa vecka. Måste verkligen göra klart fotoboken och skicka den på tryck idag eftersom det skulle ta 1-2 veckor innan den är klar.. Hej och hå jag hatar skolan.

XOXO, Emma.

salle - roxy

När va färdiga i stallet idag så åkte jag och Totte till Västerås för att kolla på bilfärger. Tredje dagen i rad jag får sitta i min nya lilla älskling faktiskt. Färgen som såg snygg ut på datorn var pissful på i verkligheten så det blir den jag tänkt från början, en mörkgrå färg - skitsnygg. Bilen i svart är galet snyggt, men en svart bil på våra grusvägar. Nej tack. Jag vet ju hur det är med mammas bil, det enda hon gör är att tvätta.

Imorgon bestämmer vi vart ifrån vi ska köpa bilen. Wiieee, jag är så glad för det här! Nu sitter jag hemma i soffan och popar musik på spotify, som jag äntligen laddat hem. Plötsligt händer det liksom. Just nu lyssnar jag på världens sötaste Salle.

Imorgon åker Madde och Micke till Thailand, så jag blir husmor tills på tisdag. Känns stadigt. På lördag är huserar jag ensam i stallet och massa hästar kommer för att mätas. ROLIGT. Eller inte. Men men. Jag och Klara ska ha hästmätarparty så det blir lite smått grymt. Eller inte. Hoppas ni känner ironin, för det gör jag. Nu ska jag sluta vara dryg. Roxy is the one who gave it to me!!

XOXO, Emma.


..

Ibland frågar jag mig själv om jag verkligen kommer klara av det här. Jag vet fortfarande inte svaret. Kommer förmodligen aldrig gör det heller. Ibland frågar jag mig själv hur jag kan vara så otroligt dum. Men när allting kommer till kritan så vet jag ju att det är sanningen som hela tiden ligger och nöter i bakhuvudet. Och i mitt huvud är allting så underbart perfekt, vackert och så in åt helvete äkta. Jag önskar så innerligt.. Men vem gör inte det. Det sägs ju att drömmarna får en att vilja leva vidare. Men hur ska man orka om man vet att drömmen aldrig blir sann?
XOXO, Emma.

..

Ibland frågar jag mig själv om jag verkligen kommer klara av det här. Jag vet fortfarande inte svaret. Kommer förmodligen aldrig gör det heller. Ibland frågar jag mig själv hur jag kan vara så otroligt dum. Men när allting kommer till kritan så vet jag ju att det är sanningen som hela tiden ligger och nöter i bakhuvudet. Och i mitt huvud är allting så underbart perfekt, vackert och så in åt helvete äkta. Jag önskar så innerligt.. Men vem gör inte det. Det sägs ju att drömmarna får en att vilja leva vidare. Men hur ska man orka om man vet att drömmen aldrig blir sann?
XOXO, Emma.

astra <3

Sitter uppe i huset framför Mikaelas dator, lite propmätt sådär. Igår hade jag inga lektioner så jag hängde i stallet hela dagen. Efter lunch körde jag tre hästar på bandet en timme var. Städade lite i stallet och smörjde (grattis!) alla mina lädergrejer som jag äger och har. Mycket nöjd tjej.
Vid tretiden när hästarna var intagna gasade jag iväg mot Bro och hämtade Totte. Vi åkte sedan till andra sidan stan, Segeltorp, för att provköra min älskade Opel Astra - som var en sexväxlad diesel, precis en sån som jag vill ha. Den hade inte alls högt motorljud, tvärtom! Den gick galet tyst och galet bra. Så det blir nog den trots allt nu :) Fast jag får den inte förens i slutet av maj, början av juni men det gör ingenting.
Vi var i alla fall inte hemma förens 20.30 så jag duschade, kollade på ett FG-avsnitt och somnade sedan som en stock. Idag började jag aldrig skolan *host* och nu sitter jag alltså i köket och väntar på att Mikaela och Elin ska bli färdiga i skogen eller nåt så jag kan hämta dom.
Nu har det föresten kommit med en ny regel om att man i slutet av sin montélicenskurs ska ha ett fystest, där man bl a ska springa tre km på 15 minuter osv. Skitbra! För att rida måste man orka och får vi in sådana här typ av grejer redan när man tar licensen så kanske folk börjar förstå att man måste träna för att orka rida. Det gav mig själv en tankeställare också.. Jag hatar föresten mac, man kan inte hoppa över rader! Därför får ni hela min underbara text i ett stycke :)
XOXO, Emma.

emma bilkörare

Idag efter plugget åkte jag till Bro och hämtade upp Totte. Vi åkte sedan vidare till Akalla och kollade på tonvis med bilar, jag provkörde tre stycken. Vi började på Volkswagen, men jag gillade inte någon där alls. Sen åkte vi vidare til Chevrolet och tittade på en ful Kia. Prövkörde Chevrolet Cruze. Den var inte så speciell utvändigt, men väldigt snygg innuti. Den var helt okej.

Vi åkte sedan vidare till Upplands-Motor, där dom har massa olika märken. Tittade på en Reanult som jag verkligen fastnade för, den nya Reanult Megane. Det skär lite i hjärtat att säga att en Reanult var snygg, men jag tycker verkligen om den! Kanske blir det den nu til slut i alla fall..

På vägen hem åkte vi till Kungsängen och jag fick provköra min älskade, alldeles underbara Opel Astra - som tyvärr var en stor besvikelse. Jag älskar verkligen allt med den, men motorljudet var otroligt högt och den varvade mer än min gamla BMW. Vi fick köra en bensinare, så vi testar en diesel innan vi ger upp, eftersom det är en diesel jag ska ha. Jag gråter inombords. R.i.p kära Opel.

Bob kom inte med på Valla heller.


Chevan.


Reanulten, skitnsygg bak!


Hittade ingen bättre bild, men här är min underbara älskade
Opel. I svart är den ännu mer mums.


XOXO, Emma.

please

Sitter i datasalen och väntar på dagens enda lektion. Fixade stallet imorse och så blev det en kinalunch - som vanligt på måndagar (och typ. allla andra dagar). Nu hoppas jag så himla mycket på att lilla Jackpot, och förmodligen Private, får komma till Håtunaholm och bli blodhästar. Bara gå i hagen och käka mat. Snälla snälla, jag ber.

Har som sagt bara en lektion, efter det blir det nog till att åka och provköra lite bilar. För Emma ska få en ny bil :)

XOXO, Emma.

soliga söndag

Idag har det varit en sån där skön, helt vanlig söndag. Fixade stallet och lunchade lite. Sen hjälpte jag Mikaela en snabbis att rida in Nasse, som tog typ 2 minuter. Snäll tjej. När hon hade kommit in red jag och Klara Bobban och Image - som för övrigt ska ut på V75 på lördag. Härligt!
Körde långsamt med Perfect, känns jättefin om man jämför hur hon var för 3 veckor sen. Banan håller på att släppa nu, det är både snö och grus, så än så länge kör vi bara långsamt på den. Anmälde Bob till Valla alldeles nyss så får vi se om han kommer med och vad vi i sådana fall får för kusk. Man kan ju inte gå back varje gång! Jag får dessutom inte köra haha! Men jag har inga problem alls att stå på sidan, snarare tvärtom.

Låg uppe i huset ett bra tag och glodde klart på travet innan jag åkte hem. Nu ska jag se Wipeout och sen blir det lite satc-maraton. Tjingeling!

XOXO, Emma.

salle in my heart

Var som sagt och klippte mig igår, toppade bara, men det blev väl bra. Nu sparar vi satan till studenten. När vi kom hem kollade vi på travet, tog in hästarna och åt Mattias och Marcus brakarmiddag med tre rätter, och då hoppade vi ändå över efterrätten.

Efter middagen gosade vi ner oss i sängen och glodde på Melodifestivalen. Jag tyckte faktiskt att alla låtar var helt okej, förutom att jag hatar Darin av hela mitt hjärta, så var det ju inget man direkt behövde skämas för.
Salle-Balle är så söt att jag smälter och hans framträdande blev ju inte direkt sämre när lilla Björne kom upp på scen. Han var dessutom den enda som skrivit låten helt själv. Ola är ful som en räv, men jag gillade låten.

Nu sitter jag i köket och väntar på att de andra ska vakna. Jag var kissnödig igår när vi gick och la oss. I natt har jag drömt tre olika drömmar där jag är så kissnödig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men nu är jag uppe och kissad. Min tand gjorde så jäla ont igår, inte mycket bättre idag..

XOXO, Emma.

lör

Igår körde jag långsamt med både Bob och Perfect. Banan är piss så det går inte att göra så mycket annat. Nu har vi fixat stallet och ska åka till Kista och klippa oss lite. Mysigt.

XOXO, Emma.

ich bin störd

Det är så sexigt när jag är förkyld och mina ögon blir olika stora.


Hej jag är en mupp.

KOKO, Emma.

jag hatar mig själv

Nu kör vi återigen SM i tankebortskjutning. Jag tror till och med att vi är uppe på VM-nivå just nu. Jag älskar dig så otroligt mycket så att det gör ont. Tänk då hur ont det skulle göra om du bara försvann från mitt liv helt plötsligt. Vart skulle jag då ta vägen? Hur skulle jag då kunna bete mig som en vanlig människa?

När jag sitter hemma i soffan så bestämmer jag mig. Att jag aldrig tänker lämna dig. Sen när jag kommer stallet så känns allting lika självklart längre. Jag hatar mig själv så otroligt mycket att jag ens tänker i dom banorna att bara bara skjuter undan allting, borstar av dig och åker hem. Jag har försökt att överväga för och nackdelar. Men det funkar inte. För att det finns så många nackdelar, och sen jävligt stor fördel. Du är bland det finaste som någonsin funnits i mitt liv. Men hur ska jag kunna bara ha kul med en häst som jag inte orkar få stopp på. En häst som får ont i munnen som fort man tar i honom. En häst som är ruskigt känslig för minsta lilla smärta. En häst som knappt går att ta ut till hagen om han inte får gå före sin vänner. En häst som förmodligen aldrig mer kommer kunna tävla. Kanske om Magnus Samuelsson skulle köra.

Du är så fantastiskt underbar. Jag vet inte om jag klarar mig utan dig. Men jag vet inte om jag vill och har orken att lägga ner tid på dig. Jag vill inte bli arg på dig när vi är ute och rider. Usch. Jag hatar mig själv nu. Jag är en egoist. En egoist som tänker på pengar och tid. Jag hatar att tänka på pengar och tid. För alla tjatar om det hela tiden. Men du. Du är så vacker. Jag önskar så innerligt att du var som förut. Jag saknar den du var så mycket att jag bara vill ställa mig mitt ute på en åker och skrika tills jag inte har någon röst kvar.

Vi får väl se hur det blir. Det kan endast jag själv bestämma. Du kommer alltid vara den varelse som betytt mest för mig. Jag skäms för mina egna tankar.



XOXO, Emma.

hej och hå säger jag bara!

Jag sitter fortfarande i soffan och lyssnar fortfarande på Miley. Dock har jag skrivit en sida på min talanalys. Tog ett Palmetal som jag tycker om, som dessutom inte var så himla långt, men ändå väldigt innehållsrikt. Nu är det bara vg- och mvg-delarna kvar som jag inte riktigt förstår så dom orkar jag inte med.

Kom till skolan idag, jobbade som en toka på webdesignen och gjorde klart alla sidorna utom en! Nu ska allting bara monteras ihop så är jag färdig sen. Jag sitter här och hoppas på ett litet vg, men we will see about that. Efter lektionen fick jag ett mess av Nettan som sa att vi skulle jobba med teorihäftet på lektionen, utan lärare - som jag hade två timmar hål till. Så jag gasade till stallet och tog ut hästarna istället.

Vi åkte sen ner och åt lunch, hem, skottade och vattnade. Sen for jag ner till stationen och hämtade Emelie och hennes kompis som skulle köra Lostis lite. Jag red Bob samtidigt (smart Emma, du är jättesjuk ju!) och sen körde jag långsamt med Perfect tillsammans med Ida på Vallen. Första gången utanför banan. Vi möte både bussar, bilar och allt möjligt, men det gick kanon.

Imorgon slutar jag runt 12-tiden. Då ska jag brumma till stallet och plocka in Gliden som ska starta sen på kvällen. Alla andra är ju på Valla på dan. Sen är det fredag gott folk! Gud vad tiden går snabbt..

XOXO, Emma.


7 things i love about you..

Jag tjatar alltid på Mikaela att hon ligger efter när det gäller musik. Hon popar låtarna som jag tyckte om två veckor tidigare. Men när det gäller Miley så ligger jag ungefär ett, två år efter. Så nu kommer man väl få höra det också, haha! Men den här låten är så wonderful.



XOXO, Emma.

idioti

Fricken ramla ur vagnen på en Enjoy-Lavec:are, trodde han var död först.. Men han andas i alla fall även fast han inte är vid medvetande. Och jag hatar när folk ska leka besserwisser och låtsats att dom kan precis allt. OCH JAG ORKAR INTE VARA SJUK OCH HA ONT TYP ÖVERALLT MER NU!!

XOXO, Emma.

trav-problems

Varför måste Gooparna helt plötsligt kör med vita vagnar?! Jag hatar vita vagnar. Och varför ska kvinnliga travtränare vara så förbannat tråkiga?

XOXO, Emma.

för vi har snart tagit studenten





Fick våra mössor och grejer idag. Underbara älskade! Att en jävla mössa ska vara ett kvitto på hur duktig man varit. Men gud, jag är så stolt. Och detn är ju så vacker.

XOXO, Emma.

vall or not valla?

Gud va glad man blir av vädret! Det är nu man känner hur deprimerad man faktiskt varit under vinterhalvåret. Vi fixade stallet skitsnabbt idag och sen drog vi ner till kina och lunchade. Nu sitter jag uppe på Mattes dator och chillar med min snuviga näsa och aponda mun.
Snart ska jag till skolan och hämta min studentmössa och jobba lite med Emily. Wonderful!
Valla eller inte Valla ikväll? Det återstå att se. Förmodligen bänkar jag mig framför liven så jag kan pilla lite på mina bilder till projektarbetet som snart ska vara klart. Och nej; jag är inte stolt över vad jag åstakommit.
XOXO, Emma.

i <3 plotter



Gud vad jag älskar mitt plotter som jag har på min byrå plus mina 40 stycken olika läppsaker från Amerika. Undra hur det kommer se ut i mitt hus när jag flyttar hemifrån.. MIN MUN GÖR ONT NU.

XOXO, Emma.

AJJJ

Idag har jag varit hos Örjan och ryckt ut en tand. Inte roligt. Kan inte påstå att det gjorde ont, men obehagligt var det och jag höll på att svimma efteråt när jag ställde mig upp, haha!
Jag satt i väntrummet en stund innan jag brumade hem. Gick in på Pressbyrån först och köpte en Kexchoklad och en dricka. 2 timmar senare var chokladen uppäten. Gissa om jag har varit hungrig idag? Jaaaa! Men nu håller mamma på att göra mat.

När jag kom till stallet gjorde jag maten och körde fort med Perfect. Det gick inte så bra när jag skulle vissla på henne i hagen eftersom jag fått bedövning, haha! Hon var lika fin som sist, förutom att hon skalpat sig ännu mer på höger bak också. Hon blir kanon när brodden ryker sen. Tog in nästan alla hästarna själv innan jag fixade henne och åkte hem. Tog Ipren på eftermiddagen, och på hemvägen kändes det bra. Så jag åkte till Kallhäll med mamma och tvättade bilarna. Nu känns det åt helvete igen och jag vill bara dö.
Om två veckor rycker den andra tanden. AJ.

XOXO, Emma.

it's all your fault

Glömde ju bort att det är Boston Tea Party idag. Så medans jag väntat på de så har jag kollat på avsnittet av Ponnyakuten som jag glömde bort igår (daaaah, galet dåligt!) och nu håller jag på att bränna en ny skiva.
Den här låten är föresten ganska bra.



XOXO, Emma.

stall dunderfin

Skolan sög helt enkelt. Rätt och slätt. Men imorgon är det utsällning i Konserthuset och då tar jag ledigt. Galet grymt skönt. Jag skjutsade hem Matilda efter sista lektionen och brumade vidare till stallet. Körde fort med Bob som känns så underbart fin att man bara vill gråta en skvätt. Och tränat för dåligt har jag nog heller inte gjort. Känns inte direkt så efter dagens tre heat med dom sluttiderna. Han springer och jag hänger efter som en liten röd vante. Så kan man sammanfatta våra körturer.

För övrigt har det väl inte hänt så mycket i mitt liv idag. Är hemma för första gången på två veckor. Känns jävligt härligt att sova i sin egna säng och glo lite på satc. Faktiskt.
Nu ska jag lyssna på min music, klaga över min mun som inte är i balans, och springa till sängs snart.

PÅ ONSDAG FÅR VI VÅRA STUDENTMÖSSOR :)

XOXO, Emma.

jag är spyfärdigt mätt. som vanligt.

Sitter i skolan igen. Jag har inga känslor. Det känns varken roligt eller tråkigt. Bara tomt. Onödigt.
Imorgon ska jag till tandläkaren och leka med mina visdomständer. JAG VILL INTE. Bobban måste gå fort idag efter skolan också. Perfect fick promenera en timme på bandet imorse. Och jag vet inte vad jag ska göra med lilla Jackpots snurriga liv. Hej och hå.

Nu ska jag redovisa min mobilupplevelse för tre personer.

XOXO, Emma.

sista lovdagen

Underbart väder idag igen och det känns verkligen som om att våren är på g nu. Man kan inte annat än bli glad! Vi fixade stallet på knappa timmen och tog in lite häst. Jag red Bob idag med tillsammans med Tyson. Bobban var genomsnäll och Tyson älskar att gå med varmbloden. Jag red på några varv till efter ponnymänniskorna gått in. Känns superfin.

Efter Bob tog jag in Jackpot och körde honom på Vallen. Nu är han sådär galet jobbig att man inte orkar hålla i honom, därför drog jag på vagnen och lät honom springa lite. Det är när han beter sig som nu man undrar vad fan man håller på med. Men jag vet ärligt inte om jag klarar av att lämna honom. Det går bara inte..

Vid halv 2-tiden åkte vi in till Valla och kom lagom tills första loppet defilerade. Härligt att se lite trav så här sista dagen på lovet. Nu ligger jag i sängen, propmätt efter en kebabmiddag och tittar på Queenkonserten jag fick av Alm igår. Härligt.se! Tittade på Persson möter på travnet med Jimpa, som nästan började gråta i början av inslaget. Lille man. Och månadens hästskötarpris då, vad var det för speciellt med henne? Boring person.

XOXO, Emma.


hey there people i'm emma brown

Igårkväll pratades det om spa och hotellvistelse i Uppsala, men icke. Nu sitter jag i soffan och väntar på en dundermiddag istället. Äre precis hemkommen från en liten roadtrip till Bålsta med Matilda. Vi handlade lite och solade oss bruna. Den här gången blev vi i alla fall bruna.

Det här vädret plus två underbara hästar har fått mig att skina som solen själv. Jag körde först fort med Perfect. När vi kört "fort" men dom så har vi liksom bara kört lite på känn. Nu körde jag ordentligt som vi brukar göra. Första lät jag henne bara springa, landade på 42/2000 meter. Skrittade 12 och så jagade jag på henne lite i början, sen åkte jag 36/2000 meter utan tillstymelse till galopp. Duktig flicka! :) När vi kom hem från usa kunde hon inte ens springa 2 minuter utan att hoppa 20 gånger, och nu gick hon såhär bra på banan full med snö, ensam.

Efter de red jag Bob i montésadeln med Mickas och Image. Han var sådär lagom pigg och känns dunderfin. Nu sitter jag och tittar på Tipslördag, en jävla fotbollsidiot som sitter och skriker till Patrik Ekwall om nåt jävla mål. Nu gick han från studion. Idioter.

XOXO, Emma.

määääääääääätt

Sitter uppe i huset och är propmätt efter en våffellunch. Sista gången jag kollade på klockan igår var den 02.20. Not good. Jag somnade typ en halvtimme, vaknade av att Pebblan och Mikaela kom in och la sig. Sen var det kört. Efter ett tag började halsen klia satan och mina underbara visdomständer har börjar röra på sig igen. Hur går det för mig egentligen?

Idag ska jag nog rida Bob och köra Perfect. Det skulle ha blivit en spakväll på hotell, men vi får väl se hur det blir med den saken. Annars blir det nog lite häng med Matilda. Och en solning kanske? :)

XOXO, Emma.

oh, THAT alice

Kvällen har spenderats i Kista och jag köpte ingenting förutom mat och biobiljett. Och popcorn. Ganska bra. Vi såg Alice i Underlandet, det var bra. Väldigt bra. Jag var skitskraj för katten först, nu bara älskar jag den. Så jävla söt. Och Johnny Deep är grym. Hans röst är så jävla klockren.



Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Det blir nog lite FG innan vi lämnar igen. En sovmorgon ligger för dörren också, härligt värre! Och jag har gett bort Lostis. Det känns. Helt okej faktiskt.

XOXO, Emma.

i wonder if



Undrar om jag håller på att bli en sån där tonåring som bara vill sova för jag är konstant trött.

XOXO, Emma.

i'm a bad trainer

Kanske ska man typ förklara sig lite. Eller nåt. Var ju på Valla i onsdags. Det blev fel på atgs datasystem eller någonting så allting blev nästan en timme försenat. Kändes extra härligt när man hade sista loppet.
Hästen kändes som vanligt i värmningen, kanonladdad.

Åkte ut i loppet. Kändes kanonfin, orkade knappt hålla hästen. Tog det hur lugnt som helst, travade fint i väg men det blev en omstart. Gjorde likadant igen i den giltiga och fick i iväg hur stabilt som helst. Låg sist utvändigt hela vägen, gick på botre lången, tog bra och så in i sista kurvan så dog hästen på två steg.

Vet inte vad jag ska säga, förmodligen att jag tränat för dåligt. Hästen är dessutom mycket bättre om han får gå barfota r.o, men det är ingen bortförklaring till varför han stannade. Trots allt är jag glad över att han faktiskt travade. Hade ett par lätta boots fram och glömde tungbandet. Det verkade ju inte ha någon betydelse.

Nu har vi ätit lunch och chillar lite. Jag chillar på köksgolvet. Ska bara köra Perfect idag. Jackpot får stå, han var totalt dum i huvudet igår, drog med mig flera gånger. Ikväll ska jag ta nån millimeter på mitt hår och glo på Alice i Underlandet med massa folk. Härligt!

XOXO, Emma.


damn

Orkar inte. Allt går åt helvete.

XOXO, Emma.

this is me.






Hur äre?! *pavelface* Internt skämt. Jag är trött och har tråkigt. Kanske skulle man ta och lämna in snart.

XOXO, Emma.

woooups

Klickade hem en grym klänning och en tröja från melba. Tröjan var väldigt fokistyle, men jag älskar den verkligen. Jag köpte dessutom min i svart, hennes var vit. Nu ska jag sluta hitta på bortförklaringar till varför jag läser fokis blogg och köper en likadan tröja som henne.





XOXO, Emma.

qualitytime with matilda

Har precis kommit tillbaka efter en liten roadtrip med Matilda. Vi åkte in på Statoil och letade efter en film, solade och hängde i Bålsta centrum ett tag. Jag köpte faktiskt ingenting. Förutom lite nyttig och onyttigheter på ica, men det räknas ju liksom inte.

Nu sitter jag under en filt i soffan och håller på att hungra ihjäl. Har letet efte en sladd till min mobil, så tråkigt när man inte kan lägga upp bilder. Men jag hittar ingen. Idag red jag älsklings-Jackpot i snön och körde långsamt med Perfect som ska få kuta på lite imorgon. Packade klart också så att jag inte behöver tänka på det imorgon. Bobban fick bara gå på bandet en timme.

Nu ska vi snart göra tacos.

XOXO, Emma.


snö. vad annars ska jag skriva om?

Vad i helvete är det för fel på vädret. Jag orkar inte mer nu. Precis när skiten var påväg bort kommer det tillbaks igen. Man kan inte ens köra på våra vägar här ute vid stallet. Jag och Matilda har lite planer inför imorgon, men är vädret som idag så vill jag faktiskt inte ge mig ut. Let's hope for the best :)

Det blev heller inga körningar, fanns inte så mycket att göra åt banan då det är isgata under snön. Vi tog in hästarna tidigt, sen frisserade jag och grejade med mina tre. Bob skoddes också och fick sig en genomgång av laser inför onsdag. Nu ligger jag i soffan med en babykatt och är propmätt. Men Mickas har bakat massa muffins idag, dom finns det plats för om en liten stund!

XOXO, Emma.


RSS 2.0