valleballe mössebösse

Valborg och mösspåtagning. Det var väl typ. Helt onödigt och jättetråkigt. Men nu har jag gjort det i alla fall. Åkte till stallet, körde fort med Perfan som var fin med nya framskor och skalpade sig nästan ingenting. Nu sitter vi uppe i huset och ska äta vilken sekund som helst. Det är massa folk här eftersom Mickas fyller iår idag också. Det blir väl brasa i byn och puben i Kvarnen kanske? Jag är i alla fall driver ikväll.
XOXO, Emma.

update

Ja hörrni, vad säger man. Bobban var lite smått grym på Valla igår. Måste erkänna att mina styrning var liiite grym också. Värmde lugnt med nytt bett, körde med huvan i loppet också. Spår 2 på tjugo, alla la sig på innespår och flög åt alla håll och ur första kurvan satt jag plötsligt i andra ytter. Micke körde 18,1 första fem, 17,4 på varvet. På botre lången tröttnade den i dödens och då gick jag. Hade jag gått 10 meter tidigare hade jag nog lyckats hålla in han som vann i rygg ledaren, men man heter ju inte Björn Goop liksom.

Nåväl, tröttnade lite in på upploppet men tog tag i grejerna igen när det kom hästar på utsidan. Blev 3:a på 17,6 vilket innebär att han gick på rekord, åtta lax och 145 poäng. Inte så pjåkigt :)
Verkar funka bra på nya maten han får, Hippo müsli.

Idag var han en mupp och skulle inte in från hagen. Då fick han stå där helt ensam i 10 minuter och hade lite panik. Perfan fick gå på bandet. Vi var uppe på Skråmsta och kollade på Donnas och Lovings fölungar, så jävla söta! Lovings är klart grymast. På vägen hem såg vi att Maria fått shettisföl så då stannade vi till där också. Tre stycken svarta små godningar.

Nu ska jag krypa ner i sängen, kurera min förkyldning och ladda för imorgon. Mösspåtagning, valborg och Mickas födelsedag.

XOXO, Emma.


så bra

Är nästan precis hemkommen från Valla med Bob. Ikväll var han grym, 3:a på nytt rekord :)
Skriver mer imorgon, nu ska jag duscha, lägga mig i sängen och njuta av dom där 8 laxen som satt fint i Bob-kassan :)

XOXO, Emma.

jai ho!

Var i stallet vid 2 idag, Klara kom precis in med Image när jag kom dit. Jag red sen Nasse och så körde hon Perfan åt mig. Nu har jag ännu mer ont i halsen, men vem bryr sig. Jag blir väl aldrig frisk om jag inte får ha roligt. Tog in hästarna, fixade Bob och sen åkte jag hem.

Nu har jag varit duktig tycker jag, gjort en utvärdering till projektarbetet och en dryg arbetsmiljöuppgift om lagar och massa skit. Men nu är det klart i alla fall. Började på ett webfotogalleri också, men jag måste nog göra det i skolan eftersom jag har bilderna där. Nu vet jag hur man gör i alla fall så kan jag fixa det imorgon.

Mikaela artikel har kommit ut på Elitloppet.se också. Kul! Fast jag tycker att redaktörerna kunde ha gjort en ingress om Mikaela och sen börjat texten efter, nu står det ingenting om vem hon är eller så. Men men.
Här är den i alla fall: http://www.elitloppet.se/2010/blogg/blogg_detalj.asp?nyhetsid=145&sprakid=1&nyhkatid=3.



Nu ska jag lyssna vidare på den här grymma låten The Pussycat Dolls – Jai Ho! (You Are My Destiny) från Slumdog Millionaire. En film som jag aldrig sett klart eftersom den verkar sämst. Men låten är ju bra i alla fall.

XOXO, Emma.


monday

Sitter i skolan och är lite småsjuk och hänging. Igår var vi på Eskils hela dagen med lite ponnysar. Tyson var helt jävla överlägsen och vann hur enkelt som helst på 42. Galet bra vi den här tidpunkten på året. Matte gjorde debut med Lufsen och vann också enkelt, trots att han travade illa bak. Angel var lika överlägsen 2:a i samma lopp, Fritte 4:a med kuskdebuterande Nathalie en sekund över rekord och Luffsan 5:a på nytt rekord. Galet bra helt enkelt! Jag åkte hem tidigare med alla hästar och körde fort med Bobban, kändes dunderfin.

Nu börjar lektionen. Slutar tidigt idag också :)

XOXO, Emma.

vet inte om jag klarar det här

Du kommer alltid vara det vackraste jag haft. Förlåt.

XOXO, Emma.

livet är som en berg-och-dalbana

Allting var så fantastiskt roligt igår, lite lame på slutet för många drog, jag med. Landade i min säng efter 2, kollade lite på FG (fråga inte varför) och somnade som en stock. Idag var vi en liten skara i skolan och jag är ytterst stolt att jag åkte dit och var med på religionen. Efter skolan åkte jag till stallet, körde Image och Perfect. Mickas red Bob och Nasse. Min kropp orkade inte riktigt ridning idag.
AINO!!!

Ibland är livet verkligen som en ber-och-dalbana. Madde ringde vid lunch och talade om att Jackpot och Lostis stod i en transport påväg ifrån mig. Hjälp. Jag har nog inte fattat det ännu. Min Jackpot. Min bästa vän. Min allra finaste bästa vän. Lostis. Min första egna lilla flicka som varit min sen hon var några veckor gammal. Borta. Båda två. Samtidigt. Men vi ska åka och hälsa på dom snart. Men ändå så. Borta. Jag gråter jag snart. Ja. Det gör jag.
Jackpot. Min bästa vän.
XOXO, Emma.

calm down kid :O

Nu har jag lugnat ner mig lite grann. Ska väl börja röra mig på om en halvtimme eller något i den stilen. Kör lite sådär galet enkelt ikväll, svart klännig från usa som jag aldrig använt, röda läppar plus naglar och låga skor. Eller ska jag orka med klackar? Den som lever får se. Känns så galet nice just nu förutom att det snöar. Tur att man inte röker så slipper jag gå ut.

Men nu ska jag popa vidare lite på spotify, åka in till stan, fixa de sista till middagen, käka och sen går vi in i dimman!

XOXO, Emma.

SKIVA

Okej. Nu har jag panik över allting. Gjorde sönder de enda svarta strumpbyxorna jag köpte igår, jag orkar inte locka håret för det snöar ute och jag har bytt klännig i sista sekund eftersom den andra bara åker ner. Den har har inte heller några axelband, men den är något tajtare. Jag är GALET taggad nu! :D

Har nästan helt glömt bort att jag fyller år idag. Tack för alla gratulationer :) Shit! Måste välja skor också, inte min grej riktigt, jag vill ha alla på mig!

XOXO, Emma.

lostis still with me..

Jag får ett epileptiskt (ja, jag googlade) anfall snart. Vad ska vi göra med dig gumman? Fan.



XOXO, Emma.

efter regn kommer solsken

Som sagt så har den här dagen bara varit åt helvete. Allt har verkligen gått skit, tills jag skulle hem från skolan då. Anmälde till Valla på onsdag och kommer han inte med så ska han gå montékval. Skivan blir dessutom av så nu är jag skittaggad igen! Perfect var fin i jobbet idag, även fast jag frös som en gris. Körde med sommarvantar och Mickas med foppatofflor, lite kallt i typ 3 grader och regn liksom.

Matilda gjorde också min dag bättre, vi drog till Bålsta, handlade lite tills imorgon, solade mig aningen brunare och tankade bilen. Härligt att ha allting klart tills imorgon. Har dessutom lagt fram både mina och Matildas kläder. Otursdagen bara vände liksom.

XOXO, Emma.

allt suger

Nu kändes det som om allt rasade samman. Allt går åt helvete, ligger efter i jobbiga ämnen, det snöar typ ute, jag glömde anmäla Bob imorse och vi kommer eventuellt inte ha någon skiva eftersom folk inte betalat.. JAG ORKAR INTE MER.

XOXO, Emma.


galen måndag

Oj då. Här händer det mycket. Igår var det skiva. Jag, Emily och Johanna drog först till Nivå, hittade en rolig snubbe som följde med oss resten av kvällen, haha! Vi hade så trevligt där (jag vet, låter konstigt, trevligt på nivå?) så vi satt där till typ halv tolv tror jag?


Hade dom där jävla glasögonen hela kvällen haha??




Tingeling and Curella goes crazy!

Drog till Nype, hade grymt jävla asroligt, dansade satan. Började dra mig hemåt någon gång efter två och stängde av tv:n vid 3. Vakande 8 och kunde inte sova längre, gick upp, tvättade håret och åkte till stallet. Gjorde klart, åt lunch och åkte till skolan.

Redovisning i skolan, Ekmark ringde och ville kolla på Lostis och ikväll bestämmer han sig om han ska ha henne som licenshäst. Isåna fall åker hon i veckan och kanske Jackpot likaså. Hej och hå vad mina fina ska dra ifrån mig. Men man kan ju inte samla på djur liksom. Tyvärr.

Nu är jag trött som fan men jag måste skriva en uppgift till religionen som jag vill spy över.

XOXO, Emma.

pokerkväll i vårby gård

Nu har jaq satans ont i ryggen. Aj. Idag har de varit lugnt. Sov till halv 11 (!) fixade stallet och sen åkte jag, Micke och Madde till Enköping. Handlade på ÖB, Ica och åkte till gården. Skulle egentligen hämtat hem bussen, men dom ville ha kvar den så vi åkte igen efter en stund.

När vi kom hem tog vi in hästarna, jag fixade mina två och åkte hem. Hann med en snabb dusch innan farmor och farfar kom över på middag eftersom jag fyller år nästa vecka. Mysigt faktiskt. Nu har jag renskrivit mitt studenttal, tittat på Ponnyakuten och nu ska jag väl snart inta sängposition.

Imorgon är det studentskiva med filmtema och jag ska vara Tingeling. Hahah, hoppas att någon mer klär ut sig, men Emily ska vara Curella så de blir la nice. Nu har jag längre igen som vill ta Lostis så om någon vill ha ett 4-årssto så är det bara att höra av sig. Suck. Jag tänker INTE ta bort henne. Gumman. Nu ska jag lyssna på lite old music. SÅ KOM OM DU KAN, KOM OM DU VILL!

XOXO, Emma.


lördag

Sitter i soffan uppe i huset och kollar på travet. Idag har alla gått fort, Perfect var fin men blev trött och Bob känns dunderfin så nu anmäler vi. Lasrade båda, höll på med Bobban i 50 minuter så nu får hästjäkeln ge nåt tillbaka tycker man ju. Jag skulle ju egentligen ha jobbat i Enköping idag men det blev inte så.
Igår efter skolan stressade jag som en dåre till stallet, körde Bob, fixade klart de som var kvar. Gasade tillbaka till Kungsängen och hämtade Nettan. I Kista möte vi Emily, åt mat och kollade runt lite. Det var meningen att vi skulle gå på bio men ingen hade orken så vi satt en bra stund efter maten och planerade olika uppdrag till middagen på vår studentskiva. Det kommer bli grymt och jag är så jävla taggad!
På måndag är det skiva igen med filmtema och jag ska bara Tingeling haha!
Det blir väl att man sover kvar för nu har jag snart druckit upp en cider.
XOXO, Emma.

pictures får man aldrig för lite av

Vilka schyssta bilder Emily har lagt upp på fb liksom. Hej och hå. Ibland är man snygg, ibland ganska mycket mindre snygg kan man säga. Haha!








XOXO, Emma.

talet e done

Nu har jag lyckas knåpa ihop det där talet så nu kan jag sluta tjata om de i alla fall. Känns bra. Eller det blev lite luddigt och utsvävande, men vem bryr sig. Förhoppningsvis inte läraren i alla fall. Nej, men det blir säkert bra.

Det var någon som sa att man inte ska vara rädd att fastna i det man håller på med. Det är precis det jag är rädd för. Att jag står där i leriga stallkläder med massa idiotiska hästar och fundera över vad jag gjorde med mitt liv. Men tänk om hästarna är alldeles rätt då? Börjar jag med dom på heltid så känns det som om att jag aldrig kommer komma därifrån. Vem vill sitta och plugga när man är 30 liksom.

XOXO, Emma.

jimen

Ni travmänniskor som läser min blogg, förmodligen de flesta, kanske tycker det är lite roligt att läsa hur det går för Jim Frick. I alla fall när det är roliga nyheter som jag har. Dom hade tagit lite kaffe på en bomullstuss och lagt den i munnen på honom. Då bara log han. Sen hade dom frågat någonting i stilen med om han ville lägga sig i sängen då hade han svarat ett bestämt: Ja. Härligt att höra lite positiva saker och det måste ju betyda att det är påväg åt rätt håll.


Egen bild tagen 08.

XOXO, Emma.


boring life?

Första gången jag är hemma och sover när jag börjar sent. Känns fint, även fast än jag bara kunde sova till 9. Igår var det väl roligt, jag har haft roligare men. Ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna ganska mycket på det här med att gå ut på korgen. Men våran skiva blir grym i alla fall!

Nu är jag duschad, äten och läsen. Oj. Det där blev konstigt. Jag har läst Ronden helt enkelt. Börjar 12 idag och inga av mina ska gå så det blir en lugn dag. Tänkte försöka skriva klart det där jäkla talet idag också.

Någon som vet vad jag ska göra med mitt liv? För jag har ingen aning. Och jag är trött på att folk frågar hela tiden för JAG VET INTE.

XOXO, Emma.

partyyyy

Nu jävlar laddar vi upp inför kvällen. Jag är duschad, äten och naglarna är målade. Hälften kvar då! Vi rullar in mot Nivå först och sen mot Garbo.

Idag har hästarna gått fort, jag körde mina och Nasse. Perfect gick i första och hon var perfect. Bobban var skitfin i andra, haha sprang med svansen i vädret och öronen framåt. Sen körde jag och Mickas Nasse och Tyson. Gick bra både två, förutom att jag glömde tungbandet på Nasse och hon hängde sönder min arm.
Ikväll startar Shapri på Vallen. Jag hoppar runt inte så långt därifrån.
Men nu måste jag börja fixa mig.

XOXO, Emma.

jag vill inte

Jag hatar att jobba med något när man känner att man måste men inte har något att komma med. Då går allt bara åt helvete. Därför ger jag nu upp mitt studenttal, efter inte ens en sida. Jag får helt enkelt skriva klart det på torsdag så jag hinner läsa på lite också. På lördags ska jag jobba åt Kurre igen också.
Men nu ska jag nog lägga mig i sängen.

XOXO, Emma.

wieeeeeeehoooo

Igår kände jag mig som världens sämsta människa och idag är det typ tvärtom. Hej och hå humörsväningar! Fixade stallet imorse, åt kinalunch och brumade till skolan. Jobbat som en jävla dåre har vi gjort idag och nu har jag försökt börja på mitt tal till svenskan. Ett studenttal. Nu är det nära mina vänner!
Bobban fick gå på bandet eftersom jag inte var i stallet förens vid fem och hälften var ute.

Blev glatt överraskad idag när jag fick reda på att vi är lediga imorgon! Passar alldeles utmärkt då alla hästar ska gå fort och jag ska på studentskiva på kvällen i Sumpan. Härligt värre eller vadå liksom.

Igår läste jag klart The Last Song. Fy fan vad jag kommer sitta och storböla när vi ser filmen, haha. Men nu ska jag försöka skriva lite till, är jag riktigt på g kanske jag till och med kan bli färdig.

XOXO, Emma.

it sucks ganska hårt

Jag som åkte hem tidigt för att jobba men jag orkar verkligen inte. Hatar att jobba när man verkligen inte har lust, då blir allting bara så jäkla dåligt. Så jag skiter i det.

Fint väder är väl egentligen det enda som gjort mig glad idag. Fick sovmorgon till halv 10, åkte till skolan 11 och fick panikångest över skolan. Ändå ligger jag väl egentligen bara efter i ett ämne. Hatar verkligen skolan just nu, vill bara ta studenten och aldrig mer komma tillbaka.

Skulle ha kört fort med Bobban, men han var tjock och hade puls i ett bakben så jag sket i honom helt enkelt. Nu är jag helt enkelt less på allting i mitt liv så jag ska bara hålla käften.

XOXO, Emma.

fredagsutselare

Var i stallet 8 imorse och fixade stallet. Halv 10 rullade bussen mot Valla med Image och Gliden där bak. 5 andra hästar skulle ut med bara en som sela så jag hjälpte till, selade bl a ut World som jag hade i somras. Första starten för henne och slutade 3:a efter typ 1400 m i dödens :)
Röntgade Aisle också, och massa annat. Dom från oss fick det både bra och dåligt för, Gliden var det inge tryck i direkt och Image var 5:a med Mikaela i vagnen.

Det blev en donkenmiddag när vi åkte hem, tog in hästar och spolade. Nu ligger jag i soffan och är rätt trött faktiskt. Imorgon blir det Valla igen, då med Lufsen, Angel och Tyson. Småstjärnorna. Åh, de programmet var ju bra. Aja, alla hästar ska typ gå fort också.


Update på Eskils förra fredagen. Blev 2:a i första starten med
Mickas rosa rosett.



Mickas och United förra fredagen.


Worldan idag.

XOXO, Emma.

blää

Är trött på att bli irriterad. Försvinn ur mitt liv.

XOXO, Emma.

alllriiiiight

XOXO, Emma.

no mer havre for havremoppen

Idag har det väl inte hänt så mycket. Fixade stallet, åt lunch, satt vid tv:n en stund innan vi gick ner igen. Red en crazy Bob som från och med nu inte ska få en havregnutta till. Snurrig i bollen skulle man väl kunna säga att han är. Gör allting som jag inte vill att han ska och lite till. Mupp. Lasrade både honom och Perfect, tog in de sista hästarna och nu sitter jag här alldeles för mätt efter en kinamiddag.
Fun life känner jag. I morgon ska vi i alla fall till Kista och kolla lite, handla Lady Gaga-outfit. Snart smäller det.
XOXO, Emma.

lilla piffan

Härligt väder ute i dag med och man blir bara så glad. Hade lite sovmorgon till halv 10 imorse innan vi gick ner och fixade stallet. När vi var färdiga städade vi lite utomhus och åt lunch.
Blev ett fortkörningsheat idag. Jag körde Perfect med Image, Gliden och Houston. Första gången Perfect gick jobb med tävlingshästarna och det gjorde hon mer än bra tycker jag. Duktig flicka. Idag körde jag Bob också på över en vecka. Sommarskor fick han idag också eftersom han dragit av sig en fram och en bak. På dom andra skruvade vi bara av brodden fram så att omställningen inte blir så snabb nu när snön försvinner. Vi får alltid dåliga bakknän på hästarna när våren kommer, men förhoppningsvis inte nu. Jag får vara på med lasern och blistra Bob.
Nu sitter vi i soffan, har tittat klart på Ponnyakuten. Stackars lilla Piffan har ont i benet och kan knappt gå, så fort man lyfter henne så gnäller hon. Hoppas vi inte måste ta bort henne :(
XOXO, Emma.

jag hatar att blogga på mac

Idag har jag varit i två olika stall i sammanlagt 12 timmar. 6 timmar i Enköping, 6 timmar hemma. Jag har haft jäkligt kul, men nu är jag ganska slut som artist. Var ute på gården vid 6 och släppte ut hästar i skritten. Fixade stallet, spolade hästar, dampade på Thorgny, och spydde nästan nära Mira la en fett jävla mus på min regnjacka.
Körde först Digital Chit Chat när Matilda red Versace. Fixade lite i stallet eftersom Matti var ledig, tog ut och höade. Körde sen Rollout när Matilda körde Haraldinho, som både jag och hon hade i somras. Åt min lunch, fixade Chitens ben och åkte sen ut med den sista som var Aisle Strand. Så nån fining har man fått köra i dag i alla fall. Var färdig vid halv 13 tror jag, åkte vidare mot Ålsta.
Mickas skulle precis åka ut med Bluetooth så jag tog in Perfect och körde långsamt med henne. Kändes GALET fin, då menar jag fin. Aldrig känt henne så och då körde jag ändå bara långsamt. Pigg, alert, hon liksom bara flög fram och sprang och skygade för allt. Fina fina :)
Efter de körde jag Nasse fort med Tyson, gick mycket bättre än sist med kortare käk, men hon hoppade ändå en gång. Hm. Hon skulle behöva gå på ViktVäktarna. Efter henne blev det en långsamtur med Glideslope. Alla hästar gick förutom Marcus fyra som blev kvar efter Gliden, men det var medvetet.
Nu somnar jag snart.
XOXO, Emma.

trav hästar och hästar trav

Var i stallet halv 8 imorse, och knappa timmen senare var vi färdiga. Halv 10 rullade vi vidare mot Eskilstuna med United. Det blev svinkallt när solen gick i moln så jag har gått runt och frusit hela dagen. Vi var söta tjejer och packade upp åt Micke. Fick en varsin glass för det. Haha, man tackar!

United blev lite generad när en hoppade innanför, sen kom lilla brorsan och drog rakt ut. Då blev det för mycket för lilla United och han hoppa. Synd. Vääldigt synd faktiskt.
De andra hästarna gick bra, Iceland slog ihop men var ändå 3:a och Photocopy vann det loppet. Update (som fick en roda fläta av Mickas) var 2:a. Stolen och Star Brick vart diskade. Sist men inte minst så var Wide Body 5:a med en galopp på de.

Jag kom hem för inte så länge sen, spolade hästarna när vi kom tillbaka. Bobba hade dragit av sig höger fram och vänster bak.. Dumma häst. Men nu ska jag lägga mig och kolla på FG för imorgon ringer klockan 05.00.

XOXO, Emma.

a good one

Den här blev mumma. Over and out.



XOXO, Emma.

tordagsdrink

Torsdag fast det känns som fredag. En rätt skön dag faktiskt. Fixade stallet, Lotta var där hela dagen och kollade hästarna. Bob hade ett rejält ryggskott. Det var länge sen hon sett något i den stilen. Vid kvart i 11 åkte vi till Bålsta och åt lunch innan jag åkte vidare till skolan.
Stannade typ en timme och gjorde ingenting. Åkte hem, tog in två hästar och sen åkte jag tillbaka till Bro och hämtade brudarna i skolan. Vi tog in de som var kvar och spolade.
Perfan fick gå på bandet.

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Blandade en drink förut som skulle bli en frozen margerita, men den smakade skit rent ut sagt. Nu ska jag göra en ny. Torsdagsdrink!

XOXO, Emma.

RSS 2.0