mission get brown

Just nu ligger vi nere vid poolen och pressar lite. Badade i havet på förmiddagen, fy fan va härligt de va. Om några timmar sätter vi oss i bilen och åker upp till Orlando. Tar väl cirkus fyra timmar härifrån. Jag har laddat upp med svenska c-läxan. Första skolgrejen jag börjar med. Har i och för sig inte så många och helt ärligt, vem fan bryr sig?!

Det blev inge trav igår utan vi tog en cykeltaxi till Blue Fish och åt grymt god mat. Jag däckade vid 22 som vanligt, har liksom inte riktigt kommit in i tiden här ännu. Imorgon ska vi gå på Universal hela dagen, bästa nöjesparken i hela världen!

XOXO, Emma.

pomano park

Imorse åkte vi till Pompano och handlade hästgrejer. Det fanns inte så mycket, och de jag ville ha kostade lika mycket som hemma, så det blev tre par glasögon. Mickas beställde en skitsnygg hjälm! Medans de höll på och berätta hur motivet skulle se ut så gick jag och Klara runt på stallbacken.
Det var då jag kände det. Fick en uppenbarelse. Flytta hit! Varför inte? Vad är det egentligen som håller mig tillbaka i vårt egna land? Ingenting! Jo. Mitt liv typ. Men man kan ju alltid starta ett nytt liksom.
Jag som alltid håller på och tjatar om att jag inte ska jobba i stall. Men när vi gick där så ville jag inget hellre.

När vi kom tillbaka så gick vi ner till stranden och har legat där sen nu. Vi gick upp för det började bli lite kallt (:läs minst 20 grader) när de blåste. Ikväll blir det travbanan igen och kolla på lite lopp och käka middag. Härligt!

Mindre härligt att mitt objektiv till kameran håller på att säcka ihop och att min mobil har raderat alla bilder och alla filmer. Alltså ett helt skolarbete. Grattis!

XOXO, Emma.

sola och bada..

Imorse gick vi och käkade en halväcklig frukost och sen dess har vi legat på stranden och badat tills nu. Det är kallt varmt i havet och vågorna är jättehöga. Efter ett tag gick vi och la oss vi poolen och drack grymma drinkar. FY FAN VA HÄRLIGT DET ÄR HÄR! Jag dör av lycka. Nu ska vi strax åka till Gallerian som ligger en bit bort och handla lite grann.


På Newark.

XOXO, Emma.


shopoholic

Kom hem för en stund sen från vår shoppingdag och jag är väldigt trött i fötterna. Blev en hel del shopping både till mig själv och till andra. Nu måste jag skynda mig, middag på gång!












vi är framme!

Sitter just nu på rummet i Fort Lauderdale och har ätit frukost, pannkakor med jordgubbar!
Resan tar minst sagt på en och jag var klarvaken klockan 6 imorse. Först tog planet från Stockholm till New York 8 timmar. Sedan roade vi oss på flygplatsen i fyra timmar innan vi återigen satte oss på en 3 timmar lång flight till Miami. Väl framme där tog vi en buss som jag höll på att spy av till rent a car-grejen och därifrån tog det 40 minuter till hotellet här. Galen resa! Vi var vakna 23 timmar i streck.
Det är runt 27 grader här men lite halvmulet och regning så idag ska vi till Sawgrass Mill och handla, ett av världens största köpcentrum!


Jag på Arlanda.


Stall Tvilling?



Här har vi precis kommit ut från flygplatsen i Míami.
Klockan är 19 och det är 25 grader varmt.

XOXO, Emma.


bye bitches!!

Jag avslutar min bloggkväll med den här grymma låten. Nästan gång jag skriver så är jag inte i Sverige och det känns mer än härligt. Jag kommer sakna er alla! NOT! :)



XOXO, Emma.

mindre än 24 timmar kvar!

Idag har det varit en riktigt fixa-allting-klart-dag. Riktigt skönt att få det rent och snyggt innan vi åker iväg. Var nere och åt lunch på kina en sista gång innan vi åker också. Hann med en sista solning också. Vet ni hur skönt det känns att säga så?! Sista gången. Hm :)

Imorgon vid den där tiden är jag redan framme. Vart vet jag inte riktigt, men förmodligen sitter vi på flyget inrikes till Miami eller så har vi landat redan. Idag när hjag låg där i solariumet så tänkte jag: "i övermorgon ligger jag såhär fast på en riktigt strand med riktigt vatten och riktig värme". Om det är varmt såklart, men det tror jag. Grym känsla. Helt klart.

Ska väl vara på Arlanda vid 6-tiden nångång kan jag tänka mig. Jag kollade precis igenom min packning, och det lär jag ju gör några gånger till ikväll haha! Nu ska jag popa Fall Out Boy!


Okej, det är inte Fall Out Boy men den är så söt på något sätt.

XOXO, Emma.

yees baby



Klockan är 17.17 där nu. Jag behöver inte säga något mer va?

:D:D:D:D:D:D:D

XOXO, Emma.

galan

Gud vad jag blir trött på TV4! Så fort de hör ordet "trav" så ska allting kortas ner så mycket som möjligt. Man fick knappt höra någonting vad tränarna sa om sina hästar efter vinsterna. Istället ska en jävla dampig trollsnubbe springa runt och prata så fort så att man inte ens hinner höra vad han säger. Istället ska dom visa när Nanne Grönwall står på scen och förstör en underbart vacker låt. Istället ska dom visa den där jävla Micke Nybrink som trodde han var lika rolig som vanligt. Det enda som jag skrattade åt var Jimpa, haha, han är för härlig!
De jag ville fick väl priserna. Kanske inte Årets Komet, men annars så. Man skymtade ju Muppen också. Två gånger faktiskt!



Ska försöka vara uppe länge i natt så jag börjar ställa om mig tills vi åker. Imorgon blir det mycket att göra, allting som ska fixas innan vi åker, alla hästar som ska gå osv. Men det är sååå härligt!

XOXO, Emma.


dogge dogelito

Idag jobbade jag som en dåre på grafen och åkte ifrån skolan vid 11. Skönt? Jaa! Jag brumade till Bålsta, mötte upp Madde och åt lunch med hennes pappa och hans fru Lena.
När jag kom till stallet var bara mockningen klar, jag hann göra vattnet och höt innan Klara kom och hjälpte med det sista.

Eftersom Marcus och Cattis åkte till Hästgalan imorse så passar Madde lilla Dogge. Hans täcke var det sötaste kag någonsin sitt. Han själv är ju inte heller så ful, men fan va sur han är, haha!







Jag red en liten tur på Bob, haha, han var en toka första varvet, sprang och hoppade med frambenen. Vackra killen. Sen fick jag någon damp och selade på Perfect också. Sket i bomullen eftersom hon är så lat och hej å hå vad det gick! Haha, hon blev lite bakrädd med sprang gjorde hon i alla fall.

Även fast jag inte behöver det, så stannade jag på macken på vägen hem och köpte ostbågar. Jag ska faktiskt plugga ikväll så jag tyckte jag var värd det. Fast jag är alltid värd det.

2 dagar kvar!!

XOXO, Emma.


pictures

Tre dagar kvar. Jag är så uppspelt så jag inte vet vad jag ska skriva. Det blir bara skit, så jag kastar in bilder istället. Så här hispig över Amerika har jag aldrig varit!!


Magic Kingdom 07


Jag framför slottet på Magic 07. Kolla mitt långa hår!


Vid Plutos koja samma hår. Schyssta pjuck.


Jag med kärringfrilla på Sea World 08.


Jag på playan 08.

Nu längtar vi efter nya bilder!

XOXO, Emma.


floridaweather



Denna karta var uppdaterad för en halvtimme sedan, alltså när klockan var tre på morgonen i Florida. Vädret ser ju jäkligt bra ut må jag säga! Fy i helvete vad taggad jag är! Jag avlider snart.

XOXO, Emma.

torsdagsmorgon utan sömn

Min kropp och mitt huvud är lite fucked up för dan känner jag. Jag är typ stressad, eller nej inte stressad. Vad ska jag kalla det. Förväntansfull. Hispig? Ja, typ en blandning av dom två. Jag kan inte sova på nätterna och jag vaknar av mig själv jättetidigt på morgonen. Men jag kom på imorse att det bara är bra, då har jag ju redan börjat ställa om kroppen de sex timmar som Amerika ligger efter oss med.

Nu sitter jag på webdeisgnen och ska försöka jobba undan lite så jag inte har så mycket att göra när jag kommer hem. 3 DAGAR KVAR, GRYMT GALET!!

XOXO, Emma.

blondie is back

Imorse vid 9 befann jag mig i Jakan och satte mig hos frissören. Efter knappa två timmar var jag nyklippt och blonderad i håret. Mycket nöjd faktiskt! En väldigt naturlig färgning och det gillar vi, eller hur?


Mamma lekte fotograf. Lite halvcute diadem med rosett.
Okej, lite töntigt kanske, but I like it.


Jag möte sedan upp mamma, vi lunchade på Tasty's och smög runt i centrum ett bra tag. Inhandlade adressgrejer till mig själv, Mickas och Klara. Lite annorlunda sådana så man ser sin egna väska sen. Min är klart grymast, "yours? mine!" Orden står på varsin sida. Möte och Emily och Jessica och vi brumade till plugget. Jag stannade en halvtimme och hämtade lite papper och hade en genomgång. Skönt? Ja!

 

Bob och Ima gick ett mycet lugnt jobb idag, kändes helst okej, lite väl lat kanske, men ingen fara på taket. Image var istället tokig, haha. Jag som jättegärna ville till Vallen idag. Istället har jag varit duktig och gjort klart en läxa som var tills på fredag. Det tar sig!

XOXO, Emma.


onsdagmorgon

Nu ska jag strax åka till Jakan och bli blond. Wiiiiie!! Vet dock inte hur jag ska klippa mig än..

Ni har väl inte missat?!

http://gossipfromalsta.blogg.se

Grym sida!

XOXO, Emma.

tisdagsdrink

Idag har det varit minst sagt ett durbolent dag för min del.

Det hela började i stallet imorse. Tog ut hästar, mockade och vattnade. Molle har varit lite loj och konstig den senaste tiden så han har sluppit utedriften på natten och stått på box. Men idag var han riktigt konstig. Jag och Madde åkte med honom till Mälarkliniken och självklart så var det fång. Stackars lilla killen, han har så ont att han knappt kan stå. Han har dessutom haft det en gång tidigare för fem år sedan.


Mollisen med gispade framhovar :(

Det var nära tårarna några gånger och först trodde jag att vi skulle behöva ta bort honom, men så farligt var det som tur inte. Hans framhovar gipsades och vi kunde efter en lång stund åka hem igen.

Efter det drog vi ner till Bålsta, lunchade, hämtade betfor och solade på det. Helst plötsligt så var jag väldigt sen till skolan och körde i 180 dit. Två lektioner och sedan möte jag upp mamma i Bro så åkte vi till Bålsta och handlade. Det blev lite småskit till resan, typ hygiengrejer och så handlade vi mat. Jag hittade ett par grymma jeansleggings på Go West som jag var tvungen att köpa. Jag hittar ändå aldrig några jeans i USA. Bara för jag köpte dom här nu så kommer jag säkert hitta massor bara för de.

Just nu står jag faktiskt upp och bloggar vid min byrå. Jag packar det sista inför söndag och lyssnar på asgrym musik. Jag är GRYMT taggad!! Så taggad att jag var tvungen att hälla upp en cider i min julklapp, martiniglas. Kändes inte riktigt läge att blanda en drink så det fick bli en cider såhär på tisdagskvällen.
Haha, dork.


Bara oliven som fattas.

XOXO, Emma.


jag dör snart

Det är svårt att blogga när man bara kan tänka på en sak..:

USA!!!!!!!!!! :D



XOXO, Emma.

six days to go

Jag har jobbat som en dåre idag. Var nere i stallet kvart över 7 och började linda av bandagen och dra på hästarna utetäcken. Madde skjutsade Marcus till gården, fick fel på vindrutetorkarna och kom hem efter typ hundra år. Jag, Matte och Mickas hann få ut hästarna och när klockan var 08.25 så skjutsade jag dom till skolan. Väl tillbaka så började jag skotta storhästsidan. Hej och hå vilken fart jag hade! Vi var klara på nolltid och när Madde åkte till frissan så började jag med vattenhinkarna. Det tog sin lilla stund och till slut blev det väldigt stressigt. Till slut sprang jag bokstavligen runt i stallet. Men klar blev jag ju och det är skönt. Jag kutade upp, böt om och tröck i mig två toast på typ 5 minuter.

När jag satte mig i bilen blev jag dödstrött. Jag känner mig ruksigt ful idag. Inte ofta jag brukar bry mig så mycket, men mitt hår står åt alla håll, jag stinker som ett helt stall och min urtvättade tröja är alldeles för urtvättad. Jag har jobbat som en dåre på multimedian nu och känner mig ytterst duktig.
Nu ska jag skriva ut lite papper och greja lite för OM 6 DAGAR ÅKER VI! :)

XOXO, Emma.

update

Hej och hå vad jag verkligen inte orkade blogga igår. Vi rullade från stallet vid 9-tiden med Bob och Image. När vi kom fram till Gävle stod mätaren på -12 och man höll på att frysa arslet av sig. Sakta men säkert blev det varmare och när jag körde var det -6.

Båda pållarna var superpigga i värmingen och Mickas var grym i sitt första lopp. Tog ledningen hur lätt som helst med en häst som aldrig vart snabb ut förut. Öppnade första fem på 15 och första tusen på 17. Ruskigt bra tempobedömning! Hon tröttnade lite till slut och slutade på en hedrande fjärdeplats. En mycket nöjd Mikaela kom in i stallet efter loppet och ville köra igen, haha.

Men efter Mickas lopp så gick startbilen sönder och det blev linjestart i de resterande loppen. Så även mitt.. Det gick väl hyfsat, alla bara vände och körde liksom. Efter en bit så hoppar min helt omotiverat, fick stopp på honom utan att bli diskad och la mig sist utvändigt. 800 kvar dog hästen jag hade rygg på och jag gick. Han blev trött och slutade oplacerad, men gick ändå 18,2 med en startgalopp som jag tappade 30 meter på. Måste ändå få vara lite nöjd.

Nu sitter jag och tittar på franska. Nu Pagadi var precis tre och den där hästen som vann förra b-loppet vann igen. Den som bröt ut som en idiot.

- Han gillar andra hästars rumpor och det verkar som om han fått i sig en tredubbel dos Viagra, säger skötare Lena Berglund.

XOXO, Emma.

nobodys perfect

Sitter i Melanders soffa och väntar på middagen. Tänkte kolla lite motstånd i lopparkivet, så jag kastar in världens grymaste tjej medans. Min idol. Helt klart.
Gick inte att ta hela videon så ni får nöja er med en länk.
http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4



XOXO, Emma.

noooo not now!!

Så här ligger det till. Jag har svinont i halsen och fryser som en gris. Har INTE tid att blir sjuk NU! Det är liksom bara 12 dagar kvar. Men jag klarar mig. Förhoppningsvis.

Idag efter plugget åkte jag och mamma till Enköping för att handla Bobs magtillskott. Första gången mamma åkte med mig och jag har haft körkort sedan den andra oktober. Men det gick fint, hann med en snabbis i bilaffären vid Donken också och jag hittade en bil som jag verkligen vill ha. Men vi får väl se hur det blir med det.

XOXO, Emma.

still mördartisdag

Satt och läste igenom inkorgen i min mail. Hittade gamla kommentarer från min travnetblogg och kom på mig själv hur mycket jag saknar den. Men det var liksom som om min fantasi tog slut ju mer jag bloggade. För i början var jag ju nästan rent ut sagt grym. Måste få erkänna att jag är lite stolt över det jag åstakommit på travnet. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Nu hoppas på vi jobb som eventuellt redan är klart.. :)

Nej, nu börjar min lektion snart. Jag hatar verkligen den här dagen. Den är så underbart jävla überlång.. Elin var i alla fall snäll och skulle köra långsamt med Bob idag. Jag är skyldig dig nåt Elin! Imorgon ska han gå två lugna heat med Image. Lite nytt upplägg sådär.


Grym häst. Grym kusk. Ibland i alla fall.

XOXO, Emma.

old times where the good ones

Idag är jag crazy shiet på bloggen. Men jag känner att jag verkligen måste.

Jag skrev värsta inlägget. Men jag raderade alltihop. Jag orkar inte vara negativ och verka ledsen. Lägger jag upp lite gamla bilder som glädjer istället. Ibland är man kreativ.


Sommaren innan Mickas började i sjuan och Marcus nian. Tror jag.


En liten Klara samma sommar. Minns du hur rädd du var när du red lilla
Fritz och nu rider du som en toka på Tyson haha!


En kort Elin på Tysse, nu har hon nästan fötterna i marken när hon
sitter på honom.

Hade inte så många gamla bilder som jag trodde. Ingen på mig själv. Inte som jag vill visa i alla fall, haha!

XOXO, Emma.


möjligheternas land



Okej. Jag måste faktiskt få erkänna att jag inte är stolt över den här låten. Först bara hatade jag den, nu avgudar jag den. Den blir ju inte heller sämre för att jag älskar Mileys hår. Jag blir så, ursäkta, in åt helvete taggad när jag hör den. Fan va jag ska popa den här när jag är i usa, den påminner om allt som jag älskar med det där landet. Och gud, jag vill också känna så som hon gör i den här låten.

Idag är det bara 13 dagar kvar. Om exakt 13 dagar vid den här tidpunkten så sitter jag förmodligen i bilen på väg mot Fort Lauderdale från Miami. Eller så är vi redan framme på hotellet. Varje gång jag tänker på den här resan så blir jag gråtfärdig. Det är liksom min dröm. Att få stanna kvar där för evigt. Ni som inte varit där, åk dit. Jag kan helt ärligt inte beskriva hur det är. Jag bara avgudar det. Allting känns så himla enkelt där. Möjligheternas land. Men eftersom jag är typ hypersvensk och rädd för allt, så vågar jag inte ens drömma om ett liv där. Men nu blir det liksom lite mer verkligt när man är där och allt.

Jag har lovat mig själv att kämpa för det jag verkligen vill göra med mitt liv. Det ska jag också. Någon gång. I framtiden. Jag vill så himla mycket så att jag inte orkar ta tag i nåt. Jag bara flyter med istället och jag hatar mig själv för det. 
Gud vad jag svamlar för mig själv nu. Men jag längtar verkligen så jag håller på att dö. Fan vad jag älskar det.

XOXO, Emma.

let's dance



Ni vet låten till Let's Dance-reklamen? Den är faktiskt ganska bra! Refrängen i alla fall.

XOXO, Emma.

sunday update

Igår var jag så trött när jag kom hem att jag inte ens orkade öppna min dator. Vi gick upp vid 8 och körde alla hästar. Och så menar jag alla hästar. 21 stycken och man ränkar med Bob och Borgh. Galet bra! Jag bidrog med fyra uppsittningar, två fort och två långsamt. Först ut var Bob, kändes kanon. I andra fick jag återigen äran att sitta upp bakom Sharpness. Men hon var faktiskt riktigt fin i rygg. Låg på sådär lite lagom i våra två 40-heat.

Vi gjorde klart de som var kvar i stallet och åt lunch. Sen körde jag Perfect och Krattan som inte gått på ett tag. Båda gick fint, Krattan som sprang och spände sig när jag skulle skritta in. Vi ifxade alla Marcus hästar på eftermiddagen sen. 28 bandage rullade på vi och det tog ju sin lilla tid. Dom där bandagen stod jag och rullade upp imorse också.. Alla blöta täcken ska vi inte tala om..

Nu laddar vi inför fredag. Härligt med lunchtrav, då kanske det inte är såå kallt i alla fall. Men jag kom på att gävle är typ norrland. Nästan i alla fall. Och där är det ju svinkallt!





XOXO, Emma.

brudarna på g!

Jag och Mickas kom med på Gävle. Första varmblodsloppet för bruden och hon börjar på tv:n liksom. Själv köra man utanför. Men jag e inte bitter!

Det kommer bli grymt. Samtidigt som vi kommer frysa ihjäl. Men det gör inget. Bara inte Etoo Bob bestämmer sig för att pulla sönder mina fingrar för då blir det inte roligt. Undra vart man hamnar från spår 5?
Ingen galopp nu bara!





XOXO, Emma.

en som kommer sova med dörren sängd..

I natt hände det lite creapy stuff när vi skulle sova. Mikaelas rum ligger nedanför vardagsrummet och matrummet där kattbebisarna och Doris alltid härjar varenda kväll, så även igår. Men dom brukar alltid bli trötta efter en stund så först brydde jag mig inte.
Sen började en av dom morra och fräsa. Gick upp, och konstaterade att det var Doris. Nu när jag varit uppe i blev jag pigg och kunde såklart inte somna..

Och sådär höll det på. Dom sprang runt runt och Doris morrade. Trodde jag i alla fall. En av kattbebisarna började hålla på i Mickas rum. Det var den som morrade, inte Doris. Jag orkade verkligen inte resa på mig så jag började kasta gosedjur på den. Den satte sig bredvid Mickas dator som lös lite och då ser jag att den har nåt i munnen. Som piper. Men kattungen kan ju inte fånga möss tänkte jag. Men jag hade fel. Jag tog min mobil och lös på den och i munnen hade den VÄRLDENS STÖRSTA MUS!

Jag lyckades få ut kattjäveln och stänga dörren. Sista gången jag kollade på klockan stod den på 02.14. Tur att vi fick sovmorgon.. Körde Perfect och Bob långsamt idag. Fy satan vad jag frös. Men det gick ju ändå. Frisserade Perfect på eftermiddagen också, så nu är hon helt perfect.

XOXO, Emma.


passis

Fyyy faan va kallt det har varit idag! Körde Nasse på eftermiddagen och jag höll på att frysa ihjäl. Har inte gjort så mycket annat idag, varit i Bålsta och lunchat på kina bara. Deal:ade med Matte idag också, så nu är jag first trainer på Perfect - Matte fick bli second. Grymt bra ju.

XOXO, Emma.

normalaemma.se













Jag är grym helt enkelt. Ciao.

XOXO, Emma.

kaaaaaallt

Jag och Mickas sitter i soffan och kollar på Victoria Secret fasihon show, som snart är slut. Jag måste ju få erkänna att jag ääälskar showen. Det är ju liksom bara en gång om året.

Gick upp i hyfsad tid idag, fixade stallet, åt lunch och gick ner igen. Jag, Elin, Mickas och Marcus körde två jobb var idag. I första gick Bob, Image, United och Gliden. Körde tre lugna heat. Gick fint. Frös ihjäl bara, men annara var det lugnt.

I andra fick jag den stora äran att köra min ABSLOUTA favorit, damen som jag som fölunge döpte: Digital Sharpness. Första jobbet på väldigt länge för henne och hon var lite crazy. Eller vääldigt crazy kan man också säga. Mina handleder var blåa när jag kom in och känseln har försvunnit i högerhanden, typ halva tummen och nedanför. Jag känner fortfarande inte den delen av handen. Lite små-creapy faktiskt, men vad ska jag göra liksom.

På kvällskvisten åkte jag, Madde och Matte till Willys och storhandlade. Och när man är så här många så är det verkligen storhandlande. Herregud. Men nu ska jag koncentrera mig för det är Gleeeeee!

XOXO, Emma.


brända tuttar och kinamat

När jag kom till stallet på förmiddagen så var det panik. Vattnet hade frusit och 27 hästar skulle ha vatten. Pajar allting så finns det dessutom inget vatten i huset, så ja, det var lite panik. Men till slut fick vi igång det och hästarna fick bara vara ute en kvart var.

Jag, Sandra och Madde var på kina och åt, sen blev det en snabbsolning. Sandra rådde mig att inte sola två dagar i rad, smart som man är så lyssnade man inte. Nu sitter jag här och har bränt mig på hela överkroppen. Så det blir haning loose på Vallen ikväll. Känns lite halvsnyggt sådär. Men FAAN vad ont det gör. Tur att jag bränner mig innan och inte sen i usa i alla fall. Nu ska vi åka snart. I den härliga kylan.

XOXO, Emma.

parning på g



Hej och hå vad dom inte var släkt. Bara lite rött liksom typ hundra år bakåt. Nu trycker vi på!

XOXO, Emma.

är det såhär man provocerar travfolk?

Okej. Jag måste få ge på mig ett ämne som äcklar mig. Det kommer säkert tyckas stötande av vissa, men en blogg är väl till för att provocera. Vissa kommer säkert tycka det är urlöjligt. Men det skiter jag i. Och hörrni. Försök i vissa meningar att känna min ironi.

Wången. Travubildningarnas Mekka där man lär sig precis aaaaaallt om sporten som vi älskar. Ett ställe som jag aldrig kommer förstå mig på. Det äckligaste stället jag någonsin hört talas om. För vad gör folk där liksom? Ligger runt och dricker hembränt? Internetnörd som man är så har man ju snappat upp en hel del. Uppdateringar på bilddagboken. Statusförändringar på facebook. Precis ALLA som går/har gått på Wången verkar avsky stället. "Åh, vill inte tillbaks :(" "HEM PÅ FREDAG!! :D" "Sjukt less på Wången!" Jag kan göra citaten ännu fler om ni vill. Men jag tror inte ni vill det.

Vad är tjusningen med att vara på ett ställe där man inte vill bara och inte lära sig någonting? Okej, nu överdriver jag, man lär sig väl saker och blir kvalificerad hästskötare. Men ärligt talat, men bryr sig om man är kvalificerad eller inte. Det är inget bevis på att man är duktig. Jag tror man lär sig 10 gånger mer att vara hos några tränare i stället för att slösa bort 3 år på att ligga i en soffa och inte plugga.

Nu drar jag alla över en kam. Men det är så mitt huvud funkar. Oftast. Det jag vill säga är att stället äcklar mig. Jag mår illa bara jag tänker på det. Jag är så stolt att inte Mikaela vill börja där. Och jag känner ett sådant medlidande för Marcus som måste tillbringa 10 långa veckor i helvetet när han bestämt sig för det.

Bläääääääää!



XOXO, Emma.


crazy stuff

Misstolka mig rätt nu. Jag älskar att vara hos Melander, annars skulle jag inte bosätta mig där så ofta som jag gör. Det är liksom mitt andra hem. Men idag var det 204929 miljoner människor där och jag kände bara att nej, jag orkar verkligen inte. Ibland är det skönt att leka lite vuxen, sitta hemma och inte höra 5 tonårstjejer prata 24/7 (haha, inget illa menat ;) Så nu sitter jag hemma i soffan med min egna dator för en gångs skull. Härligt.

Idag var det hyfsat lugnt. Gick upp tidigt, tog ut hälften av hästarna, fixade deras boxar och böt med de som var inne. Inte en chans att vattnet klarat sig annars. -20 stod det på mätaren imorse. INTE KUL. Sen åkte vi till Bålsta och åt kina. Hem, lämnade tjejerna och sen drog jag och Madde och solade solarium. Måste ha liiite grundfärg innan usa. Efter en 20-minutare drog vi till Enköping och hämtade Marcus på gården.

VET NI!! Det är 50 farhrenheit i usa, de e 10 GRADER!! Det är ju helt galet!! Annars får vi väl ligga i solarium så det ser ut som om vi har haft varmt i alla fall..

XOXO, Emma.


jahapp

Idag gick Bobby fort. Kändes fin, dock tycker jag han har tappat lite på vilan han fick, några slag högre än vanligt. Men det jobbar vi bort. Ska ändå iväg snart igen så allting känns typ lite. Onödigt. Fast så kan man ju inte tänka. Egentligen. Aja, det blir super.

Körde Bluies lite på eftermiddagen också. Snubben hade bråttom ut ur stallet, Emma blev arg på honom och han fick kuta på ett bra tag. Det behövde han.

Egentligen skulle jag behöva leva ut ett litet utbrott här på bloggen. Men jag håller det för mig själv. Det är lika bra.

XOXO, Emma.

the reader

Nu är den utläst. Började väl vid 13-tiden och nu är jag precis klar. 234 sidor har jag betat av idag. Utav en ganska dålig bok. Ändå är jag lite små-stolt över min insats. Har inte läst en bok på år och dar. Jag som älskar att läsa. Den här köpte Mickas igår. Listan heter den. En typisk tjej-tonårs-bok. Men men.

Det blev trots allt El Maco Chicken till slut. Som jag längtat.

XOXO, Emma.

omg på hög nivå

Läste precis Emilys blogg. Jag blev så rädd för bilderna på mig själv att jag slog hål på min egna läpp. Jag skojar inte. Med Mickas dator. Nu blöder det som fan. Haha!

Vi är redan helt klara i stallet. Ska bara ner en snabbis sen, kolla till lilla Molle som fått sig en spark och lägga in hö till varmbloden. Vi pallrade oss inte till Valla idag. Det är sviniskallt och en heldag framför tv:n är numera inplanerad. Snart kommer Micke hem med Donken till oss också. EL MACO CHICKEN!! Som jag har längtat. Och nu är den min. Älskade hamburgare. 
Nehe. Ändrade planer. Nu blir det pizza/kebab till lunch och Donken till middag. Känns säkert. Min diet är typ borta för länge sen. För jag går bara upp när jag tänker på att jag ska gå ner. Får helt enkelt gå och dra in magen på beachen sen.

Nu ska jag smaska vidare på mitt läppblod tills kebaben kommer.

XOXO, Emma.

update

Hej och hå vad jag glömde bort min lilla blogg. Men det gör inget. Skönt att ha lite lov från datorn också.

Nyår spenderades till slut i Jakan med härligt people. Började hos nån wierd tjej i Hässelby som inte ens hälsade på mig och Matilda, stannade där till tolvslaget men bestämde oss sedan för att dra vidare till Jakan. Grejen var att den roligaste delen av hela kvällen var i väntan på bussen, haha!

Vi möte upp lite fler folk och varndrade vidare till nåt ställe. Kom dit och kände inte igen en enda människa, så jag och Matilda drog typ efter en kvart. Vår natt avslutades med lite love-confessions i en busskur vid stationen, haha. Kändes säkert.
Dagen efter var en riktig dagen efter. Fixade stallet, tog in hästar som somnade sedan i soffan. Och sedan i sängen. Härligt värre. Hela familjen var liksom down.

Idag fixade vi stallet och körde en varsin på förmiddagen. Sedan drog jag, Madde, Mickas och lilla Natalie till Kista och kollade lite. Jag hittade bara en bok. Den ska jag spara till flygningen.
Nu ska jag nog gå och knoppa strax.

XOXO, Emma.

RSS 2.0