travupdate again

I fredags var vi på trav. Redan vid halv tolv rullade bussen från oss med Sharpness där bak. Åkte till gården i Enköping, lastade på henne på den blåa bussen plus fyra hästar till därifrån. Medan vi var därute så dog Redefine. Bara slutade andas. Det var faktiskt hemskt och se hur hon led, låg där i boxen och andandes.. Dock gick det rätt fort. Stackars. Typ cancer eller nåt.

Vi tog nya tag ändå. Två premiehästar, Side Effect klarade det jättebra och Connected, som jag selade, gick det sämre för. Ruskigt stor och tung häst som ligger efter de andra i träning och orkade inte riktigt. Han är nu den enda av tvååringarna som inte klarat premiet. Crazy good!

Sen var det Disengagement i lopp ett. Satt fast bakom en som kallnade totalt, men var ändå hur bra som helst. Efter det käkade vi, fixade lite stuff innan det var Sharpness tur i lopp nio. Hon var jätteseg, inge go i henne alls och tröttnande in på upploppet efter ett smörlopp tredje utvändigt eller något sånt. Dock hostade hon efter loppet när jag gick med henne..

Sist ut var Nisses häst som var femma i mål med allt kvar. Åkte hemifrån tolv och var hemma vid tolv igen. Igår hade vi sovmorgon till tio, sen körde jag, Klara och Nathalie långsamt med hästarna och fixade. På kvällningen drog vi till Willys, handlade onyttigheter, skrattade i soffan hela kvällen och somnade till Dear John.

Idag var jag själv i stallet på morgonen innan Nathalie kom. Jag körde långsamt med två, och fort med två. Så alla gick förutom Image. Braaa! När jag kom hem tvättade jag bilen också. Här ligger vi i! Nu är jag dock ganska slut som artist och funderar seriöst på att lägga mig i sängen.

Sparks Fly - Taylor Swift

XOXO, Emma.

så bra att jag bara lyssnar sönder



Gone - Kelly Clarkson

XOXO, Emma.

en grym update

Oj. Jag glömde blogga. Eller så sket jag i det. Same shit different name heter de va? Tisdags. Trav på Eskils med United som satt fast med allt kvar och såg kanon ut. Sen vi kastrerade honom har han tunnat ur bra och fått en snärtigare gång och ser helt enkelt bara mycket bättre ut. Inte så där tung och hängig i kroppen. Hans ben klarade inte riktigt av det heller. Dock hängde han lite töm, men det var nog för att han gick med öppet huvudlag.

Onsdags. Trav på Valla. Var inne precis när första loppet hade gått. Hjälpte till att sela lite åt Jenny och Anna, kollade lopp, åt mat och åkte hem när pausen var efter lopp sju. Precis då kom regnet också. Nice!
Dock hittade jag inte bilnyckeln när jag kom till stallet. Den låg kvar i jackan som jag var och böt på Intersport i i tisdags.. Men jag hämtade den idag i alla fall haha! Det blev alltså en till sleepover hos Melander och liiite sovmorgon. Clean och Stampan åkte också till de andra fölmärrarna. Tiden räckte inte riktigt till liksom..

Idag. Kunde köra fort på banan, fyra gick, bl a Bob. Kanonfin! Dock kom jag inte med på Valla eftersom jag glömt skicka in vaccinationsintyget.. Men jag hade kanske inte kommit med ändå. Den sista som kom med nu hade samma poäng som honom så. Allting händer av en anledning! Dock har han inte lopp förens den tolfte på Romme nu.. Monté?! Den som lever får se..

Var grymma i stallet idag, var klar vid fem och då åkte jag till Jakan och träffade Nettan. Tastysmiddag + muffins med massa snack. Åkte hem vid stäning därifrån, satt i bilen i typ 40 minuter och snackade lite till. Ja - med tändningen på! Hahah, de va cozy som fan!
Nu - sängen.

Party At A Rich Dude's House

XOXO, Emma.

i'm so glad i found u

Shit. Du sa exakt, precis, på pricken det jag ville höra. Jag dör. Jag smälter. Du är fantastisk. Du förstår inte vad det betyder för mig. Allt. Verkligen allt. Du är en underbar människa M.

You found me - Kelly Clarkson

XOXO, Emma.

okej. det här är tufft. men nyttigt för emmas hjärna.

Fan. Nu kommer det smygande igen. Panik. Ångest. Hat. Alla dom där känslorna som jag tränger undan från min hjärna och lägger undan någonstans långt bak. Ibland rotar jag bland tankarna, råkar trampa snett och plötsligt så svämmar det över. Fan.

För första gången sedan det hände så undrar jag en massa saker, samtidigt som jag känner mig hur hemsk som helst som inte minns. Jag minns dagen då det hände. Eller nej det gör jag inte alls. Jag minns när mamma berättade vad som hade hänt. Jag minns första gången jag var hos farmor och fick berättat för mig vad som egentligen hade hänt. Jag minns första gången jag var i stallet. Jag minns när jag fick ett kort med alla i klassens namn på. Ett kort som var format som ett får var det. Jag minns begravningen. Där emellan är det bara tomt. Svart. Blanka papper. Ska det vara så?

Saken är den att jag så hemskt gärna vill minnas. Jag vill så gärna komma ihåg hur det kändes. Jag vill bearbeta det så. Men det funkar inte om man inte ens kommer ihåg vad man gjorde, tänkte eller sa. Jag önskar att jag skrivit en dagbok. Eller att någon kunde sätta sig ner och berätta för mig hur jag var och betede mig. Men jag vågar samtidigt inte det.

Men det som jag minns allra starkast är såklart det som var tuffast. Det som jag redan nämnt. Det starkaste minnet är dagen då det hände. Jag minns varenda liten detalj. Jag vaknade. Låg med huvudet mot den gula väggen i mitt rum. Det var ljust ute. Jag kollade upp mot klockan. Tjugo i nio. Varför har inte mamma väckt mig för? Jag började ju för tio minuter sen. Mamma försover sig aldrig?
Jag gick upp. Öppnade dörren till mitt rum. Ser mamma sitta framför tv:n och gråter. Hon sitter längst ut på soffan och händer sig om när hon hör mig. Varför gråter hon för? Panik. Rädsla. Fullkomlig rädsla. Hon ställer sig upp. Jag frågar vad som hänt. Hon säger det tre hemskaste orden som någonsin klingat i mina öron.
Hon kramar mig. Jag bara står där. Stel som en pinne. Försöker ta in det hon precis har sagt. Och vet ni vad? Jag har fortfarande inte riktigt gjort det.
Jag lägger mig i soffan. Gråter tyst. Stirrar ner i golvet. Totte kommer hem och kramar mig. Sen är det bara svart. Sedan minns jag inget mer.

Förlåt. Jag vet inte varför jag berättar det här på min blogg. Det är första gången jag någonsin skriver om det. Första gången jag tänker på det och minns så starkt. Och vet ni? Det känns okej. Det känns skönt. Tack bloggen. I love u.

Angela - Ted Gärdestad

XOXO, Emma.


jag är fanimej bra på det här

Jag ligger i min säng, lyssnar på musik och känner hur ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Idag insåg jag att jag saknar att skriva. Jag saknar verkligen det. Sitta och analysera varenda litet ord och få till den rätta rubriken (som jag fortfarande suger på..) och den där lilla extra knorren på slutet.
Jag vill att min hjärna ska få arbeta lite andra grejer än hästar, hästar och.. Hästar.

Det spelar ingen roll vad. Kanske ska jag börjar plugga igen? Försöka skaffa ett jobb på någon av mina praktikplatser? Eller varför inte skriva en bok? Alla de där tre sakerna är stuff som jag vill ha prickat av på min livslista innan jag dör. Man kanske ska ta tag i det där snart? Inte vet jag. Det ändå jag vet är att jag är less på att den enda gången jag använder min hjärna och mitt skrivsätt är nu, när jag bloggar. Och vilken jävla utmaning det är liksom. Not.

Nu börjar falla tillbaka lite på den här paniken över mitt liv. Faktiskt. För jag tänker hela tiden att jag inte vet vad jag vill. Men nu när jag läser vad jag själv skriver så verkar det ju faktiskt rätt självklart?! Hahah, jag orkar inte med mig själv. En sak har jag dock lärt mig om mig själv. Jag älskar att skriva. Jag älskar att uttrycka mig i ord. Jag har, och kommer alltid att vara bättre på att uttrycka mina känslor genom att skriva. Prata är liksom inte riktigt min grej. Men skriva - det är jag fanimej grym på!

Like A G6 - Far East Movement, The Cataracs, Dev.

XOXO, Emma.


i'm the second groom

Ändrade planer till helgen. Freak! som Elliot skulle ha sagt. Jag är inte delaktig i förändringarna och jag säger det jag tidigare talat om för grabben; detta ger mig friheten att bli tjurig och kalla dig idiot! Som vanligt, fast nu utan dåligt samvete. Haha, nä men det är lungan.

Banan freaking sämst just nu. Runt ett-snåret har den tinat. Hur många hinner man med att köra då liksom? Idag körde jag fyra. Eller tre och en halv, Pleading var halt, drog fortfarande vänsterbak som en tok. Slog som en gris gjorde han idag också. Sa jag att han var en gris? Men han är b-e-a-utiful ändå. Kanske kan det sitta något i ryggen på honom?

Imorgon står Eskilstuna på programmet. Körde United idag, galet lugn, galet fin. Frisserade honom gjorde jag också. Och packade. Andraskötare? Typ :)

American Pie - Madonna

XOXO, Emma.

men det blir bättre om vi är tillsammans

Jag vet inte varför det är så svårt. Jag vet inte varför det tar emot. Det bara gör det. Eller kanske vet jag. Feg. Jag är så feg ibland. Japp. Tror jag i alla fall. Jag erkänner det i alla fall. Men som Teddan skulle ha sagt; det blir så mycket bättre om vi är tillsammans. Jag bara vet det.

XOXO, Emma.

galet grym vecka på g

Lugn dag. Kan behövas eftersom veckan som kommer är lite crazy. Men jävligt bra! Åkte till stallet strax efter 11. När jag kom var allting klart och alla hästar var inne, så jag gjorde mathinkarna och gick upp till huset. Chillade med brudarna, åt makaroner och skjutsade dom på gymnastiken.

I väntan på att min kära vän Matilda skulle komma hem så gick jag runt i Bålsta centrum och glodde. Riktigt skönt att gå själv faktiskt. I brist på annat åkte jag sedan tillbaka till Melander, chillade i soffan en timme eller något innan jag åkte och hämtade Matilda. Vi låg (eller ah, jag stod) på låtsasplayan en stund och sen rullade jag hemåt. Typ det som hänt idag. Riktigt skönt faktiskt.

Veckan som kommer då. På tisdag är det trav med United. På onsdag är det Breeders på Valla som börjar kvart i fyra och TZ har miljoner häst ut. På torsdag ska jag träffa Nettan och på fredag mina vänner ska jag besöka en ö! Undra vilken.. :)

XOXO, Emma.

vem åker frivilligt fram och tillbaks till enköping? jag.

Idag är det fredag. Det betyder glädje i alla dess former. Japp, jag blir alltid grymt glad på fredagar! Idag lyckades vi i alla fall köra tre stycken på eftermiddagen när snön töat bort från banan. Jag körde United - fin kille! På förmiddagen flyttade vi alla årsmärrar, hej isgata med tokiga hästar! Men jag ramlade i alla fall inte haha!
Efter vi var klara chillade jag i köket och snackade skit med Madelene och Crippa (hahahah!). Sen åkte jag och förstnämnde till Bålsta, solade, brummade till Enköping och hämtade Sharpness som vart på Gävle idag. Trea vart hon, fick världens snällaste lopp och var slagen med en läpp till andrapriset. Det går bra nu! :) Hoppas United är fin på tisdag också.

Hem igen, lastade av och nu landade jag precis i soffan efter en dusch. Vi har främmade hemma så jag gjorde som vanligt, stängde in mig i hörlurarna! Eller vi och vi, jag har inte besök.

XOXO, Emma.

old pics makes me remember and smile. maybe even cry a bit.









































































XOXO, En Emma som ler, skrattar och nästan gråter en skvätt.


de e du å jag houston

Jag känner att det här inte är min årstid. Så fort det börjar bli mörkt ute tidigt så blir jag seg, oinspirerad och trött. Jag blir.. Houston? Haha ah, jag blir som Houston. Tur att vi är lika söta också då. Nej men skämt och sido. Jag är så seg just nu. Men det går snart över. Hoppas jag?!

Idag var Fredrik Linder hos oss och fixade hästar. Det var skitskoj och se han jobba, skönt med människor som vill lära andra! Han berättar hela tiden vad han gör, visar och låter oss känna på hästarna. Jag har lärt mig mycket idag! Lite Jimmy Takter-stuff som vi har nytta av sen när vi åker till staterna och jobbar. Eller hur Mikaela? ;) Var inte hemma förens vid halv sju-snåret.
Köra lite kunde vi göra på eftermiddagen idag också. Banan hade torkat så pass mycket att det i alla fall gick att köra långsamt. Jag körde Pleading, som var bakhalt, men det fixade Linder till sen som sagt.

Glömde mobilen hemma imorse. Gissa om jag känt mig naken idag!

XOXO, Emma.


teamet på g?!

Det gick mycket bra på Valla idag. Sunne kutade runt lite smårullig på 33,2 om jag inte minns fel. I sulky gick hans också, inga sulketter här inte! Haha kanske för att Marcus behövde stänger på honom, men ändå.
Sjukt värt att åka hem tidigt, landade innanför min dörr strax innan åtta.

Gick inte att köra idag heller. Suck! Snö kom det också när vi åkte till Vallen. United kom med idag på Eskilstuna, spår ett på tjugo. Lopp nio var dock mindre skoj, men det kvittar. Nu börjar det äntligen kännas som om vi är på g igen med hästarna.

Nu lite liven sen - sova!

XOXO, Emma.

the track sucks

Idag är det onsdag vilket betyder Solvalla. Fast bara en snabbis, jag ska bara se Sunne. Banan är ungefär lika värdelös här hemma idag också, så det går nog inte att köra idag heller om den inte hinner torka upp jävligt snabbt nu. Då får jag nog vara hemma och köra fort med Sharpness.
Sitter i huset och har precis käkat min lunch. Nu ska jag strax ner och ta in idioten Sunne som såg ut som en jävla lerhög och gjort sönder täcket har han gjort också. Det e en idiot som jag skulle ha sagt. Men en väldigt charmig sådan :)
Omg. Jag dör. Smälter. Svävar på moln eller vad det heter. Hmm :)

XOXO, Emma.

inte så händelserikt

Idag har det regnat. Regnat. Och regnat lite. Och aldrig slutat. Banan blev som en sjö, helt bottenlös. Så det gick inte att köra något idag eftersom det aldrig slutade regna. Vi hade massa kusar på bandet, borstade leriga sådana och såg som en idiot själv när jag skulle hem. All lera som suttit på hästarna var typ på mig. Schnyggt.

Vi åt kinalunch och solade solarium idag på förmiddagen också. Nice. I övrigt en mycket ohändelserik dag. Imorgon ska Sunne försöka gå premie. På fredag startar Sharpness på Gävle som sagt, plus att Linder kommer till oss och kollar hästar. Typ. Boring vecka ella? Jag vet inte riktigt.



XOXO, Emma.

ibland får jag utbrott

Kört galet många hästar idag. Sex stycken, fem långsamt och Bob gick fort. Och då börjde jag ändå inte köra förens vid halv tolv. Bob var föresten lös tre gånger idag. Jag fick seriöst ett psykist utbrott när de skulle lasta av foder på våran gång med en stor jävla lastbil. TA SKITEN PÅ DIN GÅNG ISTÄLLET IDIOT. Så mycket damp fick jag. Så jag skrek av mig lite och sedan kändes det bättre. Hoppas idioten fattar att han inte kan bossa över mig hela jävla tiden snart. Annars slutar jag eller nåt.. Nej men seriöst. Jag spyr på karln.

Nu sitter jag bänkad framför liven, nyäten och asatrött. Idag är jag crazytrött. Men man blir happyface när hästarna är så tokigt fina. United får exraplus av Emma idag, haha han var riktigt rolig att köra idag! Skulle han vara människa så skulle jag vara kär i honom tror jag. På fredag ska Sharpi ut och glänsa på Gävles lunchtrav. Och det kan behövas för idag var hon helt toookig! Jag hängde som en liten vante efter. Hm :)


United och Johnny be Good på Kalmar sommaren 09.

XOXO, Emma.

han är en av mina bästa vänner

Sitter i soffan, proppis på en muffins och lyssnar på Teddan på spotify. Cozy! Härlig dag faktiskt, åkte till stallet vid halv två, fixade maten och körde långsamt med Pleading. Idag var han sjukligt fin, jag bara satt och mös med ett leende på läpparna. Tog in alla pållar själv, bytte täcken, vattnade och åkte hem. Imorgon blir det lite crazy, alla hästar ska helst gå imorgon.. Men jag är som sagt grymt pepp på måndagar så det klarar väl super-Emma?!


My b-e-a-utiful bby :)

XOXO, Emma.

Lite sällskap e cozy

Igår var en.. Annorlunda kväll. Eller nåt. Men jävligt bra! Dock kommer min telefonräkning inte vara så b-e-a-utiful denna månad.. Men vem bryr sig :) Sovmorgon idag är ju mer än nice. Köra fort med Bobban och två snubbar till idag? Den som lever får se, jag tror att alla är på galej idag. Eller trav som det heter. Ponnytrav på Romme och regular trav på Vallen. Jag pallar inte något utav det faktiskt.

Nu ska jag titta på Lite Sällskap på Kanal 5 play eftersom jag aldrig orkar vara vaken när de går på tv:n. Man börjar ju bli lite gammal sådär.

XOXO, Emma.

!!

Huu ääääree?!

Don't Stop Movin' - S Club 7

XOXO, Emma.

hey baby girl what u doing tonight?

Jag ölar lite i min ensamhet med grym music. Ciao partypeople!

Hey Baby - Pitbull feat. T-Pain

XOXO, Emma.

gr8

Kom hem för ett tag sedan. Efter jobbet blev det solning med Matilda och ett stopp på macken för inköp av chirre och dirre. Som jag har längtat! :) Mina fredagkvällar är heliga. Lov'em! Catch ya later!

XOXO, Emma.

lite good night-confessions

I think I like you. A lot. Eller very much. Eller nåt. Det är ju faktiskt ganska coolt. Men why so far away. Det är liksom så onödigt långt bort. Dock en wonderful feeling. Visst är min blandning av svenska och engelska rätt najs?Det får mig att låta lite mer cool och oberörd. Men man undrar ju vem fan jag försöker lura?!
Thank you for att du gillar mig för den I am bby boo! :)



This Love - Maroon 5

XOXO, Emma.


många matildor är cozy

Bra dag. Trots de verkare det som om det numera är en standard att få ett damputbrott någon gång under dagen. Och att bli idiotförklarad minst tre gånger på en dag. Men jag har typ redan vant mig.. Jag bryr mig ungefär ingenting egentligen, men det är så onödigt och irriterande.

Faktiskt bara kört en idag. Manstone's och Pleading fick bara gå på bandet för banan var lite för hård för hans omtåliga ben. Eller jag fick för mig det i alla fall. Ingen häst man chansar med. Bob gick fort med Gliden och Cirkeln. Fin :) Sen körde Nathalie och Emelie mina tjejer. Var klar strax innan fyra och skjutsade Matilda till frissan. I'm such a good friend! Hahah, sen brummade jag hem och storstädade min bil. Grymt!

Imorgon är det fredag mina vänner. Betyder inte så jättemycket. Leka ett tag med Matilda#1. På fredag blir det lek med Matilda#2. Luktar det utgång också?!

Party Up - DMX (fråga inte, haha!)

XOXO, Emma.


Oh baby baby



Ni får en lite sång till innan jag lämnar in. Good shiet. Nu ska jag poppa Martis spotifylista lite till innan det blir scrubs. As always.

Gömma mig - Mange Schmidt

XOXO, Emma.

good stuff






skytmaja även kallad

Jag säger bara äntligen. Äntligen börjar vårt arbete och tiden vi lägger ner på dessa hästar ge resultat! De har grymt lågt i puls efter jobben och alla är pigg och glada, till och med Houston! Det är så skönt och så jävla mycket roligare att jobba när hästarna är på topp. Jag älskar verkligen mitt jobb! :)

Körde tre idag, det var rätt lungan eftersom både Mikaela och Klara var hemma idag plus Emelie. Städade i stallet gjorde vi också, galet snyggt blev det. KG är hemma imorgon också, hon ska ju jobbskugga mig som det heter. Haha jag tror Klara klarar sig ganska bra utan mig faktiskt. Duktig tjej som orkade hålla Houston idag när han fick ett dampryck.

Tränade idag igen. Jag vet dock inte vad som har hänt. För typ första gången i mitt liv kan jag uppskatta och tycka det är riktigt skönt att bli riktigt trött och verkligen använda mina mukler. Känns ju great. Idag var jag dessutom grym och orkade mycket mer. Faan vad jag skryter idag haha!

Lean Back - Terror Squad

XOXO, Emma.

miley makes me smiley

Eftersom jag är en nörd in i hjärtat så måste jag bara. Jag blir så glad av sånt här! :)



Hoedown Throwdown - Miley Cyrus

XOXO, Emma.

all the cool kids are playing uno

Hahah! Jag och Emily körde alltid Uno i skolan istället för att gå på engelskalektionen. Man lärde sig mer genom att snacka med alla snubbar från Estland eller Spanien. Typ.

Eenie Meenie - Sean Kingstone, Justin Bieber

XOXO, Emma.


omg som jag brukar säga

Klara klockan tre idag. Det har typ aldrig någonsin hänt på en vardag. Dessutom körde/red vi sex hästar. Mycket skönt :) Fast Mikaela var också hemma idag, därför gick allting så himla snabbt. Jag kände att så tidigt kan man inte åka hem, så jag mötte upp mamma i Bro så brummade vi till Stinsen och handlade vinterskor. Det blev ett par sådana där ganska praktiska, men ändå helt okej snygga. Perfekt. Dock inte gratis. Dom ska hålla tills jag avlider. Fast dom som känner mig vet ju att nästa vinter kommer jag förmodligen hata dom, haha!

Nu är det spotify, facebook och frusna fötter. Som vanligt alltså.

Undan för Pundarn - Maskinen

XOXO, Emma.


i'm the shiet

Jag har blivit galet taggad på att få bra kondis nu. Eller galet taggad kanske är att ta i, men jag försöker i alla fall. Idag cyklade jag i 45 minuter. Crazy jobbigt vissa delar. Därför passar cyklen mig bra, när det kommer en nedförsbacke får man vila. Hahah, nej, men jag kämpar mer med cykeln! Spinger man är det så jävla lätt att bara stanna när man börjar bli trött, men om man sitter på en cykel är det så drygt att hoppa av. Då är det bättre att man kör på liksom!

Galet bra dag idag i övrigt. Solen sken, jag har kört fyra hästar och alla var fina. Jag fick mina nya, grymt sköna körkläder från brizy som jag kommer bo i. Dessutom ska Emelie praoa i stallet nu i tre veckor. Galet bra med hjälp. Skönt att ha någon man känner som vill och dessutom kan jobba :)

Som sagt. I love mondays. True story faktiskt. Alltid så galet taggad.

Miami 2 Ibiza - Swedish House Mafia

XOXO, Emma.

this is me. this is real.



Jag i ett nötskal. På riktigt. Sista natten i Usa. Men skitsamma. Nu är det snart sovdax. Sovmorgon hur länge jag vill imorgon. Jobbar man sju dagar i veckan är man fanimej värd det. Gonatt.

XOXO, Emma.


skärpning bloggerskan

Ibland är jag en idiot. En barnslig idiot som inte kan växa upp ordentligt. Jag frågar mig själv hur svårt det kan vara Emma?! Nu skärper vi oss så kommer det här bli super. Eller mer än super. Grow up, open up and show yourself.. :)

XOXO, Emma.

lördag

Lite galen dag. Var klara nere i stallet vid nio. Brudsen drog till Valla på ponnytrav och grabbarna byggde hagar. Eller försökte i alla fall. Emma la sig i soffan framför Camp Rock 2 i två timmar och det fick jag sota för sen. Var klar i stallet fyra. Var själv med alla pållar - körde Pleading, Houston och så red jag Bob. Mina tre boyz. Det gick super på alla tre, Plead är dock hingstigare än ever.

Tog in alla, och borstade dom. Alla såg ut som idioter förutom Iffe. Sune hade dessutom inget täcke.. Blää! Men nöjd vart man när jag var klar! Plockade in Stampan och Clean från fölmärrshagen också. Så nu kan vi träna ordentligt!

Åkte hem och fick ett jävla ryck även fast jag gått och hämtat alla hästar. Så jag drog fram cykeln ur förrådet och cyklade i en halvtimma. Lite backträning sådär. Jag förstår inte riktigt vad som for i mig, men vem bryr sig liksom!? Glodde på Step Up 2 och nu på 8 Mile. Galet bra filmer faktiskt.

I miss you. Och det känns. Annorlunda. Men jävligt bra. Kom hit.

XOXO, Emma.

fresh

Mycket värd dag. Har hunnit med mycket. Fixade stallet innan vi åkte till Carlberg med Luffsan och Angel som från och med nu ska bo där. Det tog typ hundra år att åka dit, rakt ut i skogen runt Enköping.. Men till slut kom vi fram, kollade runt lite och käkade lunch där.

Brummade hemåt, hämtade Matte i skolan och drog hem. Tog in tottisarna och sen började jag, Klara och Nathalie gasa. Vi körde två var - duktiga flickor! Bara Gliden som fick promenera på bandet. Galet bra. Var dock klara ganska sent så vi böt bara täcken på dom. Åkte mot Bålsta vid halv sex och hämtade upp Matilda på vägen.

Vi strosade lite i centrum, jag käkade lasagne och så satt vi där och snackade ett bra tag. Sen blev det låtsasplayan i 16 minuter innan jag skjutsade hem bruden igen. Galen dimma så det kändes som om de tog år och dar att komma hem. Men nu är jag hemma, nyduschad och känner mig allmänt fräsch. Fresh!

XOXO, Emma.


låt mig dampa

Nu ska jag sova. Eller kolla på Scrubs kanske det heter. Mycket att göra imorgon. Och jag får ett psykist anfall på den här personen snart, och det har bara gått två sketna veckor. Bara för att jag är trettio år yngre än dig så betyder det inte att jag är inkompetent. Jag har vart i det här stallet sedan jag var nio år, jag tror jag vet vad jag ska göra och inte! Jävla idiot, jag blir så trött. Sköt din gång så sköter jag min! Gonatt.

XOXO, Emma.

jag är i alla fall stolt över dig. över oss.

Förlåt. Jag vill inte skrämma någon med mina tankar. Men ibland så osar det bara upp. Jag skäms så mycket. Jag hatar mig själv. Tänker jag på dig varje dag? Jag vet inte. Jag minns inte. Det är hemskt. Fy fan vad hemskt. Men jag är ju en sådan där person som förtränger. Jag är grymt bra på det. Men är det meningen att jag ska göra det? Vet inte. Orkar fortfarande inte ta tag i mina känslor.  Efter sju år. Eller är det sju år sedan mitt liv gick i spillror? Gud. Jag vet inte. Jag kommer inte ens ihåg det. När jag någonsin bli återställd? Förmodligen aldrig.
Jag har ju lärt mig att leva med känslorna. Det är borde vara förbjudet. Men jag verkar ha accepterat det. Av någon konstig jävla anledning. Jag vet inte hur jag annars ska bete mig.

Det händer hemska saker i folks liv varje dag. Man missar bussen. Man får sparken. Man får en allvarlig sjukdom. Man mister någon man älskar. Det händer alla. Så varför ska det vara så jävla synd om mig för? Jag är inte ensam. Men ibland känner jag mig som världens ensamaste lilla flicka i den stora stygga världen utan trygghet. Jag faller, men det är ingen som fångar mig. Det finns folk som inget annat vill än att hjälpa. Det är jag evigt tacksam för, och jag älskar er för att ni bryr er om mig. Verkligen. Men jag har klarat det här själv sedan jag var tolv år. Varför skulle jag då inte fortsätta med de. Be stong Emma. Jag vet ju att jag kan. Eller? Det är efter alla dessa år fortfarande grymt jobbigt att prata om det här. Det är tufft att se foton. Bara någonnågon säger det där magiska ordet "pappa" till mig så blir jag tårögd. Men ibland är det oundvikligt att inte höra.

Ändå kan jag inte låta bli att le. Le för det vi hade tillsammans. Le för att du gav mig liv och styrkan att fortsätta. Du uppfostrade mig till den jag är idag och det är jag så stolt över. Du gjorde mig till en bra människa som älskar livet. Varför gjorde inte du det? Vad som än händer så är du min idol, min hjälte. Du kommer alltid vara min älskade pappa. Och jag älskar dig av hela mitt hjärta.


Jag älskar den här bilden. Bara för att det är du och jag :')

XOXO, Emma.


min musiksmak är. annorlunda.

Regnig dag. Hästarna fick bara vara ute till tolv sedan fick dom gå in. De såg faktiskt inte ut att gråta över det. Åkte och åt lunch, handlade vitvaror till stallet och brummade hem igen. Sen stod jag och borstade leriga hästar hela eftermiddagen. Alla gick på bandet förutom tvååringarna och Bobban. Bortskämd :) Skottade faktiskt åt alla en gång till när de fick gå in så tidigt. Effektivt arbete kallas det. Då blir det lättare för Emma imorgon.

Nu sitter (varför gör jag de?) jag i min säng, lyssnar på Eminem och äter pumpakärnor. Jag i ett nötskal?
Kanske.



XOXO, Emma.

de e najs å bara hänga

Det här har varit en grym dag. Jag har varit grymt effektiv, även fast jag bara körde tre. Men alla de äldre kollades av Jenny så jag har sprungit fram och tillbaka med hästar idag. Men alla fick gå ut både före och efter hon kollat dom förutom två stycken som kom in sist. Galet bra! De jag körde va fina också, bara Sune som är lite ömisfotad eftersom han går med en tåsko på en fram.

Jag var klar redan vid fyra, brummade hemåt med Nettan och David. Vi chillade i mitt rum, lekte med Rabbe, stod i garaget i hundra år, åt bulle (jag åt dock bullar) och åt middag på pizzerian i Bro. Ytterst bra kväll! Så jävla värt att bara hänga, inte göra något speciellt. Skönt. Borde göras oftare. Ska göras oftare.

Nu har jag dock legat här ett litet tag och dunkar lite musik. Ikväll kör Mikaela World på Vallen. KÖÖÖR!

XOXO, Emma.


jimpa borde va min

Across the Universe är en av de konstigaste filmer jag har i min samling, men musiken är grym. Och Jimpa som sjunger. Alltså shiet, jag smälter typ när jag hör de här två låtarna, framför allt på Girl. Galet söt. Galet vacker röst. Hm :)





XOXO, Emma.

ima e bäst


Tur att vi har världens bästa Ima som vet hur man gör till skillnad från de
andra idioterna.. :)


XOXO, Emma.

ah men skriv justin EN gång till emma

Jenny la upp ett Justinklipp på facebook. Så nu lyssnar jag på Justin Bieber på spotify. Världens bästa Justin. Idag upptäckte jag och Mikaela att Iffes man ser exakt ut som Justins frisyr, så om Iffe var en människa så skulle han va rätt söt. Apsnygg enligt vissa andra ;) Haha fy fan va töntigt egentligen.

Den 30 oktober spelar Travie MacCoy och Bruno Mars (ännu mer världens bästa Bruno) på Göta Källare and I'am dying to go. Nu kanske de blir så också.. :)

XOXO, Emma.

oj så cozy

Okej. Nu är det såhär. Jag har fått för mig att jag vill börja dansa. Haha fråga mig inte varför, men jag vill typ dansa streetdance eller nåt i den stilen, verkar asgrymt! Lyssna på skön musik och göra lite moves :) Vi får väl se hur det blir, har sökt lite och hittade ett place i Väsby men jag fattar inte så mycket hur det funkar.

Idag har jag blivit en mycket fattigare Emma. Körde bara Plead idag (som för övrigt var en mupp, stegrade närj ag skulle sätta på tungbandet och skulle slå när jag körde haha) så vi var klara med allt vid fyra. Drog till Bålsta där jag träffade mammsen och skulle kolla ett par skor. Det blev inga skor, men en grymt varm och snygg vinterjacka och ett par tunnare termobyxor som jag kan ha när vi åker på trav. Lite mer diskreta sådär, så man inte behöver se ut som en stoppad korv när man åker iväg med pållarna.
Ett par vantar blev det också. Och så fick jag tydligen betala en safftig räkning till STC på 900 spänn? Måste kolla vad det var för nåt haha :P Så idag blev jag väldigt mycket mer fattig, men jag vet en som inte kommer frysa i vinter!

Imorgon kommer Nettan och David på besök hos lilla mig, oj så skoj! Vi träffas typ aldrig sedan skolan slutade och så ska det inte vara! Det lovade vi ju varandra innan vi slutade. Blir inget Vallen, faktiskt skönt för en gångs skull.

Ojsan. Nu börjar det hända grejer. This is big! som jag skrev till Mikaela. Hm.. :)

XOXO, Emma.

laddar upp

Hästar. Hästar. Och några hästar till. Det enda jag haft i huvudet denna helg. Nästan i alla fall. Valla både igår och idag. Auktion i fredags, men igår sket jag i den och låg hemma och kurerade mig. Fy fan vad jag mådde piss igår. Galet. Nu är bara rösten åt helvete, annars känner jag mig faktiskt bättre.

Det har varit en grymt bra helg förutom mitt tillstånd. Har umgåts med massa underbara människor, och igår vann Mikaela lärlingsloppet med Image. Första stallsegern sedan april förra året.. Så jävla skönt! Precis vad vi alla behövde för att orka träna alla djur. Hästen var så galet fin, vilket löphuvud hon har!

Idag var det ju fina lopp. Aisle var grym som tvåa bakom Tamla i Oaks, den damen finns det ton med utveckling i. Det var skoj att se, trots att man höll på att frysa ihjäl på Vallen idag. Men nu ligger jag hemma i min säng. Var inte hemma förens halv åtta eftersom alla våra tottisar var ute.

Nu ska jag lyssna på Fall Out Boy och ladda upp så jag blir frisk någon gång. Imorgon är det måndag och ny vecka. Laddad som satan!

XOXO, Emma.

RSS 2.0