livet suger fasktiskt lite just nu

Trött. Oinspirerad. Omotiverad. Uttråkad. Less. Kalla det vad du vill, men det är de enda jag känner just nu. Jag är konstant trött. Allting är tråkigt. Livet suger lite helt enkelt. Eller ganska mycket. Faktiskt. Egentligen skulle jag också behöva lite semester. Men det kan jag som bekant inte ha förens efter nyår eller nåt..

Jag har aldrig varit den som har känt behov av att vara ledig i veckorna. Jag har tagit sovmorgon en dag, men ändå alltid varit i stallet. Men just nu känns det som om ett måste för att jag ska orka åka dit varje morgon till dom där människorna som jobbar i samma stall som mig. Ingenting har blivit roligare, bättre eller haft någon postivit medverkan till detta. Bara tvärtom. Och då ledsnar jag totalt. Jag försöker hålla humöret och tempot uppe för hästarna. För jag älskar verkligen dom där hästarna. Men just nu är det inte så lätt.

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt - Daniel Adams-Ray

XOXO, Emma.

thats the way

Sometimes I wish I could fly away, cause I don't know how much longer I can stay..

Bottom of the ocean - Miley Cyrus

XOXO, Emma.

cause i know we'll make it trough

Löpkörning med Bob på Örpen on friday. Inte så taggad faktiskt, jag kommer frysa ihjäl och det är bara ett sketet punkt 22-lopp. Men han behöver ett lopp i kroppen och förhoppningsvis lite poäng till Valla.. :) Houston ska ut på lunchen på Romme också, jag hinner inte åka med. Men men.

Lyssnar på Gleelåtar och väntar på lussebullarna som är i ugnen nu!

Keep holding on - Glee Cast

XOXO, Emma.

jackpot ås är det finaste jag haft. och jag lät honom gå.



















Finaste, underbaraste, älskade du. Jag saknar dig så att det gör ont. Jag gör verkligen det. Det känns som om jag svikit dig. Jag svek min bästa vän.

It can only get better - Amy Diamond

XOXO, Emma.

man lever bara en gång. hoppas jag.

Ledig idag. Men jag sov bara till tio över nio. Har varit lite seg idag, men vad hinner man med i livet om man sover? Åkte till stallet, hämtade sadeln. Rullade vidare och mötte upp mamma i Kallhäll. Vi åkte till Täby Centrum och kollade julklappar. Eller jag handlade. Som en toka. Men jag är nästan klar! :) Grymt skönt och bra grejer hittade jag. Hahah, jag och mamma köpte grejer till varandra. Mamma glömmer ju direkt, men inte jag. Men nu får jag ju det jag vill ha i alla fall. Haha, det där lät inte bra. Men jag glömmer nog också till slut..

Var klara där vid ett, åkte tillbaks och böt till min kalla bil. Jag åkte vidare mot Enköping och Carro. Jag red två hästar med blandat resultat. En skenade lite och jag flög av utanför stallet. Hahah! Men med lite utrustningsändringar gick det bättre. Kollade lite av våra fölmärrar, bla Donna :) Som jag egentligen inte gillar men ändå.

Åkte inte därifrån förens tjugo över fem och var hemma perfekt tills travet började. Nu har jag legat utslagen i soffan sen dess. Men nu sitter jag faktiskt upp! Kollar Ironman, lyssnar på musik och sms:ar lite med Sara. Kan bli en grym helg!

Encore/Curtains Down - Eminem, Dr. Dre, 50 Cent

XOXO, Emma.


gott!

Oj. Jag glömde blogga. Tear! Nej, men igår var vi i klara i hyfsad tid, men fick sitta i över en timme och vänta på hovis som är så jäkla seg. Han snackar i telefon hela tiden - finska. Nej han pratar inte, han skriker! Nåväl, han är jäkligt bra på vad han gör när han väl är klar..

Igår körde jag två, idag fyra. Två galningar och två hyfsade. Det gick fint som fan, nästan alla pållar gick idag faktiskt. Skönt eftersom jag är ledig imorgon! Jag tänker faktiskt passa på lite innan Melander åker, då kommer jag inte kunna vara ledig alls.

Ikväll är det som bekant fredag och på hemvägen gjorde jag ett pitstop vid macken och köpte massa skit. Julskit som består av julmust, en lussebulle (har redan tryckt två idag), den nya vita julchokladen från Marabou. Och en påse Zoo på det som egentligen var heeeelt onödigt. Men den är snart slut nu!

Omg, typ första gången jag leker med datan utan musik!

XOXO, Emma.


Det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min

Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray splitrades och blev två stycken fantastiska musiker. Lov'em. Det här är dock den grymmaste låten från Orreboi. Jag kan lyssna på den om och om igen. Och den är lika bra varje gång. Rak, ärlig och jävligt bra helt enkelt.



Din mamma - Oskar Linnros

XOXO, Emma.


dom där donna catch är inte roliga

Idag var det inte så mysigt att köra. Det blåste storm och snöade samtidigt, på bortre rakan var det säkert tjugo minus när det blåste. Men det stoppade inte Emma! Körde långsamt med fem stycken idag; Cirkeln, Houston, Iffe, Pleading och Gliden. Alla med brodd. Alla var fina, Iffe var totalt jävla rabiat, skenade med mig ett halvt varv på banan och bara slog som en gris. Så blir det när han inte har gått på ett tag. Han är en sådan där häst som helst ska gå fem, sex gånger i veckan. Han lugnade i alla fall ner sig efter en stund. 

Fick ett ganska annorlunda men roligt samtal från en galen gotlänning förut, hahah! Han har många tankar och ideér den där Hoffman. Sen om dom är bra eller dåliga - det är en annan femma.. ;)

Sitter och glor lite halvt på liven, Bus vann precis!

Crazy in love - Eminem

XOXO, Emma.

my men

Nu har jag suttit här i timmar, lyssnat på min man Eminem, pratat med Martin och tittat på gamla bilder. Gamla ponnybilder. Jag saknar faktiskt ponnytiden. Det var så enkelt och roligt. Men den tiden är förbi för länge seeeen! Mina fötter är isbitar. Lite rädd är jag också. Jag har inte ätit tårta idag. Jag har inte känt för de. Vad är det som har hänt?!

One Shot 2 Shot - Eminem

XOXO, Emma.

grymt bra



Encore/Curtains down - Eminem, Dr. Dre, 50 Cent

XOXO, Emma.


jag blir så frustrerad

Nej. Fan. Det gick inte. Det var ounvikligt att bli aningens nedstämd. Less. Less på det som kallas mitt liv. Det är drygt när ens vanor förstörs och byt uts till nya som är mycket sämre. Jag gillar inte förändringar, och de tror jag de flesta som känner mig vet. Eller nej. Man kan inte ogilla förändringar, det är ju sjukt. Men när jag varit van vid en sak i typ åtta år och så blir allting plötsligt så annorlunda. Då är det klart jag ledsnar. Det är ounvikligt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det här ännu. Förmodligen som jag brukar - hålla käften och fortsätta ändå. Men jag är rätt less på det också faktiskt. Det räcker med det man har liksom.

Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray

XOXO, Emma.


i min synvinkel så blir de..

Det blir bara värre och värre. Eller bättre och bättre. Det beror på hur man ser det.. :)

Sunday Bloody Sunday - U2

XOXO, Emma.

eenie meenie mine mo, put your finger on my toe

Livet rullar. Lugnt i fredags, hände inte mycket skoj faktiskt. Var i stallet vid åtta igår och fixade, hände inget utöver det vanliga då heller. Tog in hästarna redan vid tolv och var klara en timme efter. Riktigt skönt faktiskt. Jag skjutsade hem Nathalie och hennes kusse, och åkte hem. Hämtade mamma och rullade mot nya Bromma Blocks. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, konstigt ställe och rätt drygt. Men det var väl okej. Köpte två coola julgranskulor och fikade bland alla j*vla barnvagnsidioter som tror dom äger hela affärerna.

Gjorde planer för kväll/natt och åkte hemåt i regnet. Käkade middag, gjorde mig i ordning. Tog mina fina (gina) corona och fick skjuts till Emily. Där vaknades det preparty. Stannade där till några timmar innan vi började bege oss mot staden. Hängde på Stockholms folktomaste ställe men hade jävligt roligt ändå. Det var helt seriöst inte mer än femtio pers där och vi var sist ut strax efter ett. När vi lämnat dansgolvet för ett toabesök så var musiken avstängd när vi kom ut, haha!

Jag tog sista tåget hem, tyckte resan gick jävligt fort eftersom jag pratade i telefon hela vägen. Det var nice. Ledig idag var riktigt skönt. Det händer inte så ofta att jag bara är hemma. Sov till tio över tolv (!), duschade och fick besök. Farmor, farfar var här och åt lunch eftersom mammsen fyller år imorgon. Det var mysigt. Lyckades somna framför travet, nu har jag intagit sängposition. Dock sitter jag här, annars somnar jag väl. Är inte på topp och min näsa strejkar satan.

Love the way you lie part II - Rihanna, Eminem

XOXO, Emma.


thank u for all the you've done for me

Jag önskar att det inte var såhär. Det är egentligen konstig. Men jag tycker om dig. Och det känns som om du är en av få människor som kan acceptera mig för den jag är. Den konstiga, tjuriga, lite småheta jag. Hon som behöver gå med slaggjord, fast huva och cresendobett i loppen, men som är jävligt snäll och givmild i hanteringen. Fy fan vilken dålig liknelse. Men du hade nog hållit med mig.

Tack. Tack för att det känns så jäkla nice. Vi har mycket gemensamt. Men vi är ändå så olika. Jag önskar bara att förhållanderna var lite annorlunda och enklare. Men så är det. Jag rullar på min happysång och slår en pling istället :)

Yeah 3x - Chris Brown

XOXO, Emma.


galet just nu

Fy fan. Idag har man fått kämpa för lönen. Men det gick väl bra till slut. Jag orkar inte dra allting, men jag tog i alla fall ut alla pållar själv (vilket tar typ en och en halvtimme), när jag har två kvar kommer Linder och ska kolla alla. Visste Emma de? Nej. Bara att ta in alla igen. Men men, så är det! Plus är att han hade med sig massa godsaker han bakat vilket blev dagens lunch. Flyttade unghästar och föl runt hela gården, tog in alla, sen kom hovslagaren också. Blev lite kaos när vi knappt hade något att slå på hästarna, men han skulle komma igen på måndag. Puh, nu är jag slut som artist. Hoppas på att jag kan få ledig på söndag för jag skulle behöva det känner jag.
Samla liiite kraft, träffa min farmor och farfar och inte hålla på med hästarna en dag.

Sjuk håller jag på att bli också, ont i halsen. Alla i stallet är typ sjuka så jag är inte förvånad. Ungmärrarna har ringorm och nu tror jag att Image har börjar få lite på mulen också. KUUUUL. Det går bra för dan.. Köra går inte heller. Men tycker ni det låter som om jag hinner köra om dagarna just nu? Inte direkt. Får mer hjälp från och med nu, men hon är ju så seg. Aja, det löser sig.

Jag har redan bäddat ner mig i sängen. Micke jobbar och brudarna är i London så det finns lite att göra om dagarna. Natahlie hjälpte mig idag på eftermiddagen i alla fall. Skönt.

Sing for the moment - Eminem

XOXO, Emma.

galet bra eftermiddagar

Igår var det middag hos Jeanette med henne och Evelina. Grymt cozy, tacos, cola, för många gifflar vart det väl till slut. Sjukt nice faktiskt. Var hemma hyfsad tid men ändå var jag helt död imorse när jag skulle gå upp. Kändes som om jag var på fyllan, allting bara snurrade och det kändes som om jag skulle somna framför ratten haha!

Ingen körning idag, fixade stallet själv och åt en lugn lunch uppe i huset. Lackade satan för mig själv på idioten som alla är så less på. Jag bävar för att Melander ska till Amerika och jag ska jobba med den där människan själv i typ tre veckor. Fy fan va roligt. Jag kommer få ett psykist anfall - när dom kommer hem kommer jag sitta och gungar i ett hörn på golvet och vara apatisk eller nåt. Hahah, nej men seriöst. Tummen mitt i handen har han i alla fall.

Var klar redan strax innan fyra idag så jag mötte upp mamma i Kallhäll. Drog till Hööks, köpte ett par grymt fula stallskor. Rosa är dom, ser ut som såna där man hade på dagis typ. Grymt sköna dock. Det blev lite andra horsestuff också, lite mat, Systemet, en onyttig middag på en känd matkedja och en långwalk på Coop i väntan på att köerna skulle försvinna. Nu chillar jag framför liven i sängen och så lyssnar jag sönder den här låten. Galet sjukt jävla bra.

Talkin' 2 Myself - Eminem, Kobe

XOXO, Emma.

så jävla grym låt

Talkin' 2 Myself - Eminem, Kobe

XOXO, Emma.

brunopojken









Grym skriva. Jag har redan hunnit lyssna sönder några låtar, men det gör ingenting. Människan är grym.

Marry You - Bruno Mars

XOXO, Emma.

guldstjärna till mina boyz å ima

Fy fan vad jag hatade det här landet idag. Det regnade. Oavbrutet. När det sluta regna vid ett - kom snön. Ärligt talat. Jag kände min frustration, ville bara börja gråta, få damp och åka hem. Men det gjorde jag ju inte. Såklart. Istället stod jag och spolade leriga hästar i en timme. Fick spola av alla, med täcken och allt på. Fy fan vad dom såg ut! Speciellt Houston och Bluetooth. Inte förvånad.. Alla förutom tre stycken. De var Bob, Pleading och Image. Guldstjärna till er idag! Körde bara på bandet. Var ensam på eftermiddagen. Lite kaos hos oss just nu. Lite som behövs fixas inne i stallet + att de är lite tappsko på några. Men de löser vi imorgon!

Who's that chick - Rihanna, David Guetta

XOXO, Emma.

jag blir sjukt glad av den här låten



Yeah 3X - Chris Brown

XOXO, Emma.

love u paps

Idag är det fars dag vilket gör att jag har skickat extra många tankar till dig idag. Fina du som inte finns i min mitt liv, men hela tiden i min närvaro. Love you pappsen ♥

Sahlin avgår. De e en idiot som jag skulle ha sagt. Och vem fan bryr sig om hon har klippt sitt hår. Ärligt talat.
Nu - glass och chill i sängen.

17 Juni - Snook

XOXO, Emma.


undan för här kommer jag för fan

Ibland blir man ju inte klok på folk. Det är inte lätt när det är svårt helt enkelt. Aja, jag tänker inte vara långsint och muppig som jag brukar vara den här gången. Jag lyssnar och försöker att förstå dig också. Jag tror att jag gör det också. Folk får säga vad dom vill - för jag couldn't care less.

Sov till halv tio idag, var i stallet vid elva och fixade. Körde långsamt med Pleading och Bob. Fina, Bob har fått lite brått igen bara, men det är nog för att han fick gå från full tävlingskondis till att bara stå i en vecka. Mycket lopp den här månaden, borde ju komma med någonstans i alla fall! Imorgon ska han gå fort och känns han fin då så anmäler jag.

Idag åkte Matilda till Oslo i obestämd tid. Emma är glad för det? Nej, faktiskt inte!

Who's that chick - Rihanna, David Guetta

XOXO, Emma.

my my my

Romme igår. Det gick grymt bra och vi åkte hem med två femteplatser och krafter sparade. Schnyggt.

Idag har vi kunnat KÖRA för första gången på åtta dagar. Galet skönt, körde fyra och Natahlie körde fyra. Leriga och snygga vart vi, men det skiter jag i (ser ni poängen?) för det var så jäkla nice att sitta i vagnen igen. Jag var nära ett psykbryt.

Jag är lite taggad såhär i min ensamhet hemma i huset. Var kvar hos Melander till halv åtta men sen åkte jag hem. Så jäkla skönt att vara hemma ensam. Kanske ett tecken på att det är dags att lämna boet snart? Nåväl, jag sitter här med min grymma musik och är lite danssugen. Man kanske ska breaka loss?!

My My My - Armand Van Helden

XOXO, Emma.

nu blir jag sur

Igår var det Valla med United mot kvällningen. Fin i värmning och provstart, inte mycket att komma med sedan när det väl gällde. Han var jättedålig helt enkelt. Hängde högertöm, sprang och hakade lite. Det var ingen go i honom alls. Tråkigt. Men men, får kolla upp honom!

Var hemma schysst tid, landade i sängen runt halv elva. Idag har det varit lite av en segdag. Städat stallet typ. NU e jag pissed. Pissed som fan.

Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray

XOXO, Emma.

the geeky side of emma



Nu ska jag bege mig mot mitt rum och sängen. Har poppat lite Justin B. såhär på kvällningen. Det här kan vara en av de bästa låtarna som någonsin gjorts. Ja, jag tror fan de. Och Justin ÄR hela den här låten.

Eenie Meenie - Sean Kingston, Justin Bieber

XOXO, Emma.

jag vill inte att alla ska ta åt sig men

Jag är så less. Less på egoistiska människor som inte kan lyssna. Jag är en sådan där människa som ger och ger. Jag lyssnar, ler, skrattar åt skämt jag kanske inte ens tycker är roliga. Nu låter det som om jag är världens tråkigaste och bara går runt och låtsas och så är det ju inte. Jag asgarvar (läs:skriker) när jag tycker något är kul. Jag ler när jag blir glad. Ja, allt de där som normala människor gör.

Men jag är också en sådan där trevlig tjej som vill vara alla till lags hela tiden. Inte att man ska göra saker och sånt, men jag vill att folk runt omkring mig ska vara glada. Men ibland så kommer det till en gräns. Till en gräns då folk avbryter mig i något som jag vill berätta. Till en gräns när folk inte lyssnar på mina dåliga skämt. Till en gräns då ingen ger tillbaka. Då blir jag bara så jävla less. För varför ska jag ge om ingen ger någonting tillbaka?

Logiskt - Petter

XOXO, Emma.


svampbob e awesome. svenskarna fattar bara inte det.

Kläderna från Amerika var grymma. Alla passade perfekt och allting var snäppet bättre än vad jag föreställt mig. Positivt överraskad alltså! Jag var bara tvungen att ta kort på den ena tröjan, pretty awesome hu? Hahah så typiskt mig känner jag.



Fresh - Petter, AFC

XOXO, Emma.


det här är klass





Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray

XOXO, Emma.

det snöar ute tror jag?

Idag har det snöat lite kan man säga. Fick väl sopa av två dec från bilen när jag skulle åka hem vid fyra. Hästarna fick gå in tidigt och det verkade dom inte vara så ledsna över direkt. Jag borstade av allihop och hade tre stycken på bandet. Packade till morgondagens start på Valla med United och började tvätta upp alla regntäcken. Inte så händelserik dag direkt.

Skulle ha träffat Jeanette och Emily, men jag kände att det räckte gott och väl med att bara ta sig hem idag så vi hoppade det. Hämtade mitt paket med kläder från Forever21 idag, gaaalet fina saker! :)

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt - Daniel Adams-Ray

XOXO, Emma.


Hårfön till en kille?

Läs Hanssons senaste blogginlägg på travnet som han la ut idag. Jag dögaravde inom mig i typ fem minuter. Klockrent. Jag saknar det där lite. Att blogga. Nåväl - läs. Nu lämnar jag snart in. Innan blir det dock lite Family Guy som jag börjat om på igen.

Purple Pills - D-12

XOXO, Emma.

jag är svag för nedgångar

Idag har jag varit en riktigt lonely girl i stallet. Ganska skönt ändå, även fast allt tog lite tid. Gick inte att köra. Så fort banan tinar minsta lilla måste vi försöka sätta harven i den. Men idag var det kallt. På eftermiddagen kom dock Julia förbi, min gamla barndomskompis. Vi stod och snackade om allt mellan himmel och jord i över en timme. Det var riktigt trevligt må jag säga! Dock var mina fötter borta när hon gick sen haha!

Jag har kommit på en grej om mig själv. Vill du imponera på Emma? Ge mig en solnedgång. Jag är ruskigt svag för solnedgångar, så jävla vackert. Jag ska gifta mig i en solnedgång. På ett berg eller nåt. Fy fan va classy. Nu på eftermiddagarna har jag turen att i mitt arbete uppleva dessa solnedgångar nästan varje dag. Nu när jag la in bilder från min telefon så märkte jag att det fanns sex sådana här bilder från de tre senaste dagarna. Ja grabbar, ge mig en solnedgång och jag smälter direkt! Här är några av mina egna kreationer:


Bild från igår.


Nere vid vattnet hos mig förra året.


Solnedgång på Sundbyholm sommaren 09.


Tagen hemma hos mig 09.


Just a Dream - Nelly

XOXO, Emma.


mina jobbarpolare i bilder





Idag fick Houston sin nya vinterjacka när han skulle gå ut. Ser för jävla nöjd ut!





Iffe i hagen idag. Mini-Scarlet :)



Världens vackraste Bob solade sig i hagen idag. Han är bra vacker min man. ♥

Stockholm i mitt hjäta - Petter

XOXO, Emma.

då djävulskt bra



Mikrofonkåt - September

XOXO, Emma.

lördag på sundbyholm

Igår va najs. Najs som fan. Jag stannade i ledningen, tjurig som man är, men en andraplats får man väl vara nöjd med?! Efter blev det en onyttig middag och hemfärd. Jag var en nöjd tjej som landade i sängen vid tolvsnåret och kollade lite Scrubs. Sista avsnittet kvar snart! Jag dör.


Matilda kom sist! :)

Imorse var jag i stallet vid sju, fixade allting och nu ska vi strax bege oss mot Eskilstuna. Solen skinner, grymma lopp och nästan allt är färdigt i stallet. Kan bli en galet bra dag. Nu är jag hungrig som en ko och det finns inte ens lite chips att trycka i sig här. Hoppas vi måste tanka!

XOXO, Emma.

kan man bowla i kjol?

Fredag och idag har jag varit som en död fisk. Gått runt som en zombie med en galen träningsverk, kan helt seriöst knappt gå! Helt galet. Kommer knappt i och ur vagnen när jag kör haha! En varsin långsamt idag plus att jag körde fort med Bluetooth. Det gick fint som fan. Bob var dock jättetjock i ett bakben idag, en sena.. :( Får se hur det är imorgon.. Upp som en sol och ner och som pannkaka..

Var hemma redan klockan fyra idag och snart ska jag bege mig mot Bro och byta bil. Mot bowlinghallen och sen verkar det bli en miniutgång eller något i den stilen. Galet bra eftersom jag ska befinna mig i stallet klockan sju imorgon och plocka ut djuren. Elva rullar bilen mot Sundbyholm.

Det här kan bli en grym kväll! :)

SOS - Rihanna

XOXO, Emma.


fjortisdunk i bilen



Jag vet inte om jag ens behöver kommentera detta. Igår när vi åkte hem från Vallen lyssnade vi på en låt som kändes very old och very geeky. Typ högsta volym. Ändå så jävla bra. Flashbacks. Mikaelas rum back in 2004?! Hahah!

Just a Dream - Nelly

XOXO, Emma.


galet bra dag

Nu är jag slut som artist. På riktigt. Red jobb på Bobban idag, han travade. Hela tiden. Total lycka! :D Han har aldrig gjort de förut. Nu kanske man kan ta vår montékarriär lite på allvar i alla fall. Vi red inte så fort, men ändå! Fan va skönt det var. Adrenalinkick utan dess like! Ni skulle ha hört vad jag skrek på mig själv när benen började ge vika. Hahah, de lät som om jag skulle föda barn eller nåt tror jag! Men jag klarade det. Sex stycken gick fort idag och tre långsamt. Bra resultat tycker jag, Nathalie och Klara hjälpte mig. Duktiga flickor som blivit så bra på att köra! Galet bra dag faktiskt. Nöjdtjej.se.

I helgen är det lite plans på g. Imorgon luktar det bowling med brudar?! På lördag blir det i alla fall Eskilstuna och titta på alla grymma lopp och hjälpa TZ förmodar jag. Crazy good om jag får säga det själv.

Sparks Fly - Taylor Swift


Nya frippan. Jag lekte (eller?!) ego på Bik Bok. Pretty cool bild
förutom skotthålet som har växt fram mellan ögonen på mig. Varför
får man alltid finnar när man verkligen inte vill? Jag trodde dom slutade
växa när man började närma sig 20..

XOXO, Emma.


onsdag bby

Oj. Idag är det onsdag. De regnade lite imorse kan man säga. Så banan blev betong. Vi åt lunch på kina, tog in hästarna vid tolvsnåret, spolade ben och gick upp. Chillade i soffan ett bra tag, gick ner, fixade hästarna och sen åkte till Mikaela till Valla. Jag och Klara gick upp, chillade ett tag i köket och åkte mot Valla.
På väg in att hämta Mikaela poppade vi högsta volym i min grymma bil, hjälpte till lite på Valla och åkte hem. Med ett pitstop på McD och kvällsfodring när vi kom hem så har jag nu hamnat i soffan hos Melander. Det lutar åt en dusch och sängen. Mikaelas osköna extrasäng. Hm.
XOXO, Emma.

min humor e cp



Hahah, 2:40 till 3:05 är den bara bäst.

My Band - D-12

XOXO, Emma.

bobban då!

Nu börjar jag bli less. Hästjäkeln måste ju för fan starta! Om vi inte kommer med den tolfte på Romme avlider jag. Han har två propar, ena ett montélopp men jag vet inte om det är något för oss. Kanske ska testrida ett jobb på honom i veckan och se om han använder sig av rätt gångart? Den som lever får se.



Purple Pills - D-12

XOXO, Emma.

RSS 2.0