freaky like me

Ligger i sängen med datorn och håller på att hosta upp mina lungor. Lyssnar på Justin Bieber (kan inte fatta att jag erkänner de) men jag måste varva med något annat för att inte bli en sån där töntig tonårstjej som grinar och grejer. Den här är grymt skön :)



Vad gör man när man är en blyg liten sak som kommer på allting efteråt vad man skulle ha sagt och gjort? Man skärper sig. Skärp dig Emma!

XOXO, Emma.

igår var en bra dag

Ojsan. Det gick väl sådär för Martis igår på Vallen va? Men både häst och kusk var så gott som oskadda efteråt, det var väl i alla fall det viktigaste. Jag stod ensam vid banan när det hände och jag satte hjärtat i halsgropen, då kommer världens coolaste Hoffman och glider fram lite snyggt och väntar på att hästen ska lugna ner sig. Haha, jag hade fått panik och sprungit ut på banan! Aja, det var ju ändå nice att grabbarna kom upp till mig liksom!

Jag och Mikaela tog Maddes bil hem efter lopp sex, grymt skönt att vara hemma innan halv tolv en onsdag för en gångs skull. Jag åkte till och med hem till min egna säng. Idag har det varit drygt med förkyldningen på eftermiddagen, vill typ dö. Sharpness körde jag fort med, fin efter behandlning.

Och vet ni? Idag körde jag älskade Pleading. I vagn för första gången på ett halv år efter skadan. Skrittade tre varv och joggade två jättelugna. Inge halt :) Haha han var dock lite tokig, jättehingstig. Men det får man vara såhär i början tycker jag. Fy fan vilken pampig häst! Kändes som om det var de finaste jag kört, och då joggade jag bara lite liksom. Killen som egentligen skulle slaktas.. Han påminner mig om Jackpot på något sätt, lika knäpp :)


Pleadis

XOXO, Emma.

brunopojken



Karln är ju helt jävla fantastisk. God natt.

XOXO, Emma.

manstone's classic

Nu ska ni få se världens sötaste Manstone's som fick låna mitt täcke som jag vann med Pärlan förra året i försöket till Femårs-baggen. Söt eller vad?!



XOXO, Emma.


hej jag är emma, den vandrande bakterihärden

Jahapp. Förkyld. Dunderförkyld. Inte alls kult. Det funkar på dagarna när man jobbar bort de, men så fort jag kommer hem så däckar jag i soffan. Snorat har jag dock inte gjort ännu, men nu kan jag knappt andas. Kul att vara en vandrande bakterihärd imorgon på Vallen :( Jag orkade inte följa med till Eskils heller, kändes som om de var bätte att stanna hemma ikväll. Bra vecka att bli sjuk på.. Valla onsdag, fredag, lördag och söndag + auktion på det. Aja, sjuk ska man också vara ibland!

Idag har vi jagat lösa unghästar halva morgonen. TZ skulle mäta och fota alla, det gjorde han också, så det gick fint. Hovslagaren skodde klart de sista och det känns ju mer okej faktiskt. Imorgon ska lite hästar gå och sen blir det Valla och MM mot kvällningen :) Nu går Island snart!

XOXO, Emma.


just the way you are



Kan vara en av de finaste låtar som någonsin skrivits.

XOXO, Emma.

i love a bob

Boring dag idag. Orkar inte ens ta det. Detta kan däremot blir en grym vecka i övrigt. MM på Vallen på onsdag, Kriteriehelg och eventuellt utgång i Enköping till helgen. Bob kan säkert börja gå fort i veckan också, och Pleading kan köras. Houston går också bra med gomtryckaren, jobb på Valla? Det rullar på bra nu :)

Ligger nu i min säng proppmätt på tacos och lyssnar på Maroon 5's nya skiva. Älskar hans röst, dock ingen höjdarskiva så, helt okej chillmusik såhär en söndagkväll. Inget slår Songs About Jane i alla fall.


Ibland undrar jag varför jag kämpar för dessa djur hela dagarna. Men så tittar
jag dig i ögonen och förstår varför ♥

XOXO, Emma.

livet leker

Oj. Jag glömde blogga. I onsdags var det Valla hela kvällen, hjälpte Jenny att sela eftersom hon gjort illa tummen. Selade ut Approved själv som gick jättebra i lite skymundan.
I torsdags var Jenny och masserade alla hästar så det var fullt upp med det och igår gick alla fort förutom Gliden och Bob. Riktigt skönt! Bobban fick jogga tre varv och var jättepigg, lekte pissmärr och slog med svansen som en galning haha! Han är så knäpp. Alla hästar gick på något vis, tog till och med in Clean och Stampan som fick gå på bandet en liten stund. Gick superbra.

Igår var det party och efter massa strul med tåg som inte gick så kom vi äntligen in till stan. Snabbis på Nivå sen drog vi till Privilege på Mango Bar och hade the time of my life helt serri. Det var länge sen jag hade så jäkla roligt alltså!

Idag är jag ledig för första gången sen jag började för tre veckor sen.. Sov länge och chillade hemma ett tag innan jag tog bilen och hämtade Matilda. Vi drog till Kista, hälsade på Emily som jobbade idag (i feel you!), fikade och jag handlade en cool tröja. Nu kom jag hem för en stund sen och chillar i soffan. Nice. Riktigt nice.

XOXO, Emma.

only girl in the world

Tisdag. Idag har man hunnit med en hel del! Idag började Christer och Sune jobba med unghästarna så på morgonen fixade vi grejer till dom och sådär. Var klara i stallet vid 10 och drog första till Mattes skola och lämnade en skjorta. Vidare mot Bålsta, låg på låtsasplayan i 12 minuter och åt lunch. Var hemma strax innan 12 och körde långsamt med Image. När jag skulle gå in så öppnade sig bokstavligen himlen och vi plockade in alla hästar. Körde två á la en timme på bandet, spolade ben, borstade och frisserade. Skön eftermiddag :)

Körde fort med Sharpi, United och Gliden - jag gasade sistnämnde. Gick fint. Linfröade oss, städade lite smått och brummade hem. Nu ligger jag i min säng och håller på att däcka. Trött som en gnu eller nåt i den stilen. And I think I'm gonna make a call now.. :)

XOXO, Emma.

hmm :)

This is a start of something good, don't you agree? :)



XOXO, Emma.

written in the stars

Det verkar tydligen ha blivit en grej att man ska lyssna på rappmusik med en skön refräng på där någon sjunger "vanligt". De är sådär, men den här låten diggar jag grymt mycket. Japp det gör jag.



Ligger i sängen. Min nya sysselsättning när jag kommer hem från jobbet. Äter, duschar och lägger mig i sängen. De är cozy som fan. Ikväll är det dessutom mitt favoprogram - Lite Sällskap med grabbsen. Grymt sköna.

Idag har vi röjt och städat exakt hela dagen i stallet. Mindre roligt, men skoj när det blir färdigt. Nu ska åringarna in och börja köras in så vi fick väl det värsta klart idag. Dock kördes ingen.

XOXO, Emma.

sääääääämst

Idag lever jag ett data-/bloggliv om ni inte redan lagt märke till de. Det är lika med ett skönt liv idag, för idag känns det som om att allting går åt helvete. Och så pratade jag med MM och trodde kvällen skulle bli fin, så bryts det och man kan inte ringa upp. That's just my lucka va? Suck. Ibland blir man ju för less alltså. But that's life.

Nu lyssnar jag på Kings and Queens och Erase Me. Sååå bra.

XOXO, Emma.

abonnenten du söker kan inte nås för tillfället

Den här dagen har varit sämst. Och det fortsätter den att vara. Åååh!

XOXO, Emma.

det finaste jag någonsin skrivit

När jag har lite att göra (d.v.s. ingenting) så brukar jag läsa gamla inlägg på min blogg. Det är faktiskt skoj, för man minns så mycket då. Jag hittade något mindre skoj, men ack så vackert som jag skrev i november förra året om The Climb:

Förlåt mina vänner. Men den här låten är så vacker att man bara vill gråta. Den förklara liksom allt. Precis allt. Den får mig bara att vilja leva mitt liv mer och mer. Det är för dig jag lever min älskade. Jag ska bevisa att livet är värt att leva. När allting är slut ska jag berätta för dig hur underbart vackert allting var. Trots motgångar. Trots sorg. Kämpa är det ord jag har lärt mig så mycket om.
Synd att du aldrig förstod vad det betyde. Hemskt att du inte försökte för min skull.
Därför kämpar jag för dig istället.

Ah. Det är nog det mest sanna, rena och äkta jag någonsin skrivit. Herregud. Vem har lärt mig att uttrycka mig i ord på det sättet?

XOXO, Emma.


ojojoj!



Helt jävla galet bra!

XOXO, Emma.

i'm blue i'm didadoda

Tittade på slutdebatten, hej och hå vad Fredde och Björklund ägde! När jag ser den där fula jävla Sahlin le sitt fula leende så spyr jag nästan. Och Maria Wetterstrand eller vad fan hon nu heter kan ta sig någonstans, sur pissmärr som inte kan prata om någonting annant än hur miljövänliga vi ska bli. De rödgröna verkar måla upp någon sorts fantasivärld som aldrig kommer finnas, visst ska man ha långsiktiga mål, men hallå liksom. Lite politiska tankar såhär på fredagskvällen när jag inte har mycket till liv!

My poor friend Matilda sitter stuck med den sista personen hon vill bara stuck med, jag lider med dig my friend! Men nu ska jag borta bissingarna och kolla på Scrubs i min säng :)

XOXO, Emma.

nu hatar väl du också mantorp?

Idag är det fredag. Ytterst härlig dag om jag får säga det själv! Folket åkte med Luffsan och Angel vid nio till Kalmar och Guldstoet, så då blev jag ensam. Faktiskt väldigt skönt, grejade och tvättade lite för mig själv med min radio. Åt en hemsk lunch (men ack så god) med bara kolhydrater och gick ner och körde fort med United. Fin, dock lite stelare än de senaste jobben, men sån är han. Körde fort med Gliden också, helt okej!

Hämtade Matte och Nathalie i skolan, handlade lite till Mattes bakning, tog in djuren, fixade vatten till unghingstarna och körde fort med Sharpness, som också var kanonfin! Dock krossade hon mina handleder, helt tokig va hon! Fixade hästarna med Natahlies hjälp, gjorde linfrö och körde Bob på bandet. Hans ben är hemskt nu, massa sår på hela benet :(

Skyndade mig upp i hundraåtti för att kolla på MM, så visade inte idioterna loppen på liven! Suck. Men det gick ju ändå inge bra för honom haha :P Nu - mat!

XOXO, Emma.

i'm not singing in the rain

Idag är det onsdag vilket betyder Valla. Vi har premiehäst plus att TZ har elva till som ska ut, så hjälp behövs nog. Bara det inte regnar så är jag glad, imorse var inte inte skoj att släppa ut. Det är nu det börjar, av med täcken, på med nya, spola ben och ah, usch! Nu ska vi snart gå ner och ta in så vi hinner med allting, ska åka vid halv två.
XOXO, Emma.

de får räcka för idag

Det här måste vara den vackraste låten som någonsin skrivits. Over and out.



XOXO, Emma.

jag saknar dig så

Tänkt på dig mycket den senaste tiden. Det kommer perioder i livet då jag saknar dig lite mer. Tänker på dig lite oftare. Då jag lyssnar på Queen och Gärdestad som vi brukade göra. Då jag sitter och glor på fotot här nedanför. Då jag ligger vaken extra länge om natten och undrar vart du är och om du kan se mig. Då jag minns att hur mycket jag än behöver dig så kommer du aldrig stå vid min sida igen. Det är ju en hemskt tanke. Och jag hatar mig själv så mycket för att jag lärt mig att leva med den känslan och ändå vara en lycklig människa. Det är inte meningen att man ska kunna vara lycklig utan sin far. Men det är jag. För jag minns. Jag minns de vackra, underbara stunderna vi haft tillsammans. Jag minns allt du lärt mig om livets gång. Jag minns hur mycket du älskade mig för att jag var din dotter. Och vet du vad? Vart du nu än befinner dig så vet jag att du fortfarande älskar mig för den jag är. Det räcker längre än vad de flesta tror.



XOXO, Emma.

en gammal bekanting

Oops. Party i lördags slutade lite tidigare än önskat, men bra. Mycket bra. Skjuts hela vägen hem och lite Scrubs på de så jag jag fit for fight igen halv tio dagen efter. Igår alltså. Åkte till stallet typ en timme efter. Hände inte så mycket, pretty boring faktiskt. Dock gick alla hästar + fortkörningar så de va ju skönt idag.

Regn idag. Mycket regn. Jag körde de två som inte går fort = mycket fina! Båda ska gå jobb imorgon tillsammans, mycket bra. Nu är det bara tre kvar som ska börja gå fort snart igen.. Hämtade Clean Stall och Digital Stamp som inte vart dräktiga och ska sättas igång igen. Montépållar till mig och Mikaela?! :) Cleanan har jag ridit några gånger förut, och hon är montékvalad. Stampan vet jag dock inte, men stor är hon i alla fall.

XOXO, Emma.

wiiihhhhooo

Jag dog framför gulddivisionen när jag kom hem. Nu har jag käkat middag och öppnat en corona extra = på topp igen! Ikväll är det partaj och jag är taggad till tusen. Nice och träffa people och ha trevligt. Årets sista på nivå? Haha, förmodligen inte :P

Dusch för att stå högt i kurs!

XOXO, Emma.

omg love her

Fridaynight och jag är nyss hemkommen från en movienight at Melanders med diverse people. Vi såg väldens sorligaste, men bästa film - The Last Song. Så jävla bra. Dock inte lika sorlig när man redan sätt den innan, men ack lika bra. Vi hade en liten uppvisning med sång efter filmen innan jag rullade hem ;)Eftersom Miley har huvudrollen så sitter jag nu och popar henne, grymaste jag vet typ.

Imorgon är det workey workey, sen luktar det utgång, eller? I need it faktiskt, träffa människor och ha lite skoj sådär! Nu mer spotify.

XOXO, Emma.

seeeeeegt

Seg dag i övrigt. Jag har gått runt som en zombie, varit allmänt trött helt enkelt. Körde bara Image, två på bandet. Vi hann inte med någon fortkörning eftersom Micke åkte och jobbade. Jag måste lära mig sko för alla håller på att tappa sina en mm tjocka pjuck. Nu Idol, de där överskattade Idol.

XOXO, Emma.

update om en update

Bad update. Vallen igår, selade Paired som, tyvärr, var dålig. Men Versacen, Update och Island var ju grymma :) Härligt att se Island så grymt fin igen, måste vara skönt för folket runt omkring honom. Idag var jag varit hos Dimitri med Bob som frös överben och Pleading röntgades, kan börja köras nu. Det har man längtat efter :)
Trött.se idag och vi får väl se om de blir någon körning, tre skulle ha gått fort idag, men de kanske får gå imorgon eftersom folket ska till monté-SM på Gävle.. Den som lever får se!
XOXO, Emma.

många låter strömmen föra dom fram

Ännu en dag i mitt liv har gått. Det lät mer deppigt än vad jag ville att det skulle göra, haha. Eftersom jag är grym på att göra flera saker samtidigt så gjorde jag vattnet och höt samtidigt = klara snabbt. Micke mockade och jag gjorde resten. Körde United på morgonen, skrittade bara eftersom hans sår inte riktigt är borta ännu.

Åkte och lunchade, handlade och när vi kom hem så lekte jag carwash utan bikini och storstädade min fina smulan, ytterst snygg blev hon! Dock har jag 20920 flugor inne i bilen nu eftersom jag hade dörrarna öppna när jag dammsög.. Nåväl, blev rätt sent idag, Lotta kom och kollade en så fick jag hjälpa henne, ta in hästarna, körde Bob på bandet, fixade mina och körde fort med Houston som var fin, drog ett bakben lite, men ingen fara på taket.

Imorgon är det tisdag och jag fick precis frågan vad som händer imorgon. De undrar jag med? Sysslolös har jag dock svårt för att bli.

XOXO, Emma.

i'm a little bit wierd. but that's just me.

Middagen igår va awesome. Vandrade i Old Town och åt mongolidmat som jag råkade säga imorse haha! Sveavägen you know, mumma! Var hemma strax efter elva och sov väl en timme senare. Lite sovmorgon imorse, var i stallet strax innan tio. Det kom halm, men jag höll på nere i stallet medan de andra lastade de och spån. Körde Cirkeln och fort med Sunne. Eller ja, fort och fort, haha han går inte så himla fort ännu eftersom han är opererad osv. De andra ska gå jobb imorgon.

Nu popar jag musik, jag har fått för mig att Eminem är bra? Haha don't even ask, men kan inte precis påstå att jag är förvånad. Man är ju lite knäpp när det kommer till music. Och varför ska jag vara så förbannat feg jämt?

XOXO, Emma.


jag funderar ibland över konstiga saker som:

Det är någonting med killar i travdressar. Sen när dom där dressarna åker av (inte på de sättet som de kanske låter haha!) så är det typ.. Jaha? Nästan ugly i vissa fall. Därför uppmanar jag, keep them on guys!

XOXO, Emma.

kanske ska jag jobba på biggest loser?

Någon som vill pröva min diet? För jag har lyckats gå ner 2 kg på mindre än ett dygn. Man tackar!

XOXO, Emma.

lööördag bby

Idag var man lite smågrym tycker jag, körde Cirkeln och Sune, Houston fick sig en ridtur och Bobban gick på bandet. Skön dag! Var klar vid två och nu sitter jag och kollar på travet, ganska tråkiga lopp om jag ska vara ärlig. Ikväll vankas det middag med Nettan och Eve i stora staden. Ha det så kult på restaurangen, heeej dåå!

XOXO, Emma.

jag vågar inte. inte han heller.

Skön dag kan man säga. 07.30 - 15.30 är liksom en ganska schysst arbetstid på en fredag tycker jag! Inga körningar, bara bandning av konvalecenter och Sharpness som fortfarande har morgonhosta sedan derbykvalen :( Bob har fått för sig att han absolut inte ska gå in i boxen, igår sprang han in och var tokig, sen när Nathalie skulle fixa honom fick vi backa in honom för att han skulle gå in, samma visa idag. Stupid horse.. På fredag har vi i alla fall fått tid på Valla att frysa benet på honom för jag orkar inte vänta ut Dimitri längre.. Hästen blir ju störd när han inte får tränas någonting, vi vill ju starta nu när loppen förhoppningsvis blir lite lättare också :)

Chillkväll, jag sitter med min Bad hairday-mössa och fleecetröja, fryser snart ihjäl. Ikväll blir det hämtmat, corona och kanske rullar man på en rulle? Chillkväll med E och M typ.. :)

XOXO, Emma.


hej och hå va het



XOXO, Emma.

vem e han?

Idag har man gasat tre pållar, en i totalt jävla spöregn. Men jag är inte bitter.. Jag känne mig alltid så himla duktig när vi har många att köra, haha vet inte varför men man får mycket gjort och de är ju trevligt. Hästarna jag körde gick bra, Sunne är världens segaste, men det får man väl vara när man är två år.

Bob har blivit helt knäpp nu när han inte gått på över två veckor och om han inte får frysa bort överbenet nästa vecka så vet jag inte vart jag tar vägen. Där här är inte roligt..

En söt människa fick mig att lyssna på Mange Schmidt, haha not good.

XOXO, Emma.


update är ju en häst jue

Shiet-. Glömde blogga lite sådär. I måndags var jag på trav hela dagen och selade Image som var grym som tvåa på lunchen med följeslagaren i vagnen. Hedersmärren som tänder till som sjuåring efter att ha bott på samma ställe sedan hon föddes. Duktiga flickor de där!



Igår var jag på gården med Miniatyr och Bluetooth hos farbror tandläkaren. Hem, körde Houston och städade lite i stallet. Today blev det stressigt på eftermiddagen, haha orkar inte ens berätta allt, men jag hann köra de två jag skulle och mer därtill. Perfa.

Första jobbdagen idag då, haha kändes väl inte mycket mer annorlunda än vanligt, förutom att det kändes som en större press att hästarna verkligen skulle gå idag. Hm :)

Nu bakar mamma muffins till mig och jag känner mig lika bortskämd som jag är.

XOXO, Emma.

RSS 2.0