i'n in miami beach

Idag var jag i stallet hela förmiddagen, fixade, körde fort med Gliden som hade vilopuls när vi kom in efter fyra intevaller med Tyson, ett 26-heat 1600 meter och ett 35-heat 2000 meter.. Haha, galet stark häst. Synd att det ska snurra i huvudet på honom i loppen bara.
Åkte till kina och lunchade med alla folk, vidare mot skolan. Gjorde religionsprovet som blev 11 sidor.. Det var nog faktiskt det jobbigaste provet jag någonsin gjort. Men ett starkt VG blev det så jag är mer än nöjd. Nu behöver jag ALDRIG mer jobba med skolarbeten. Den skönaste känslan ever. Tror jag. Hittills i alla fall. Vi får väl se hur det känns den 4 juni ;)
Hem igen, tog in hästarna. Sen kom Infrared och Sustainable, jättefina båda två! Fast den sistanämnda var snyggast. En liten Scarlet. Sen kom Ulla och lilla Gizmo på besök. Mitt hjärta dog lite. Har inte träffat henne på säkert 2 år? Gumman.
Alla brudar var på fotbollen och grabbarna åkte till Kungsängen. Stallet för mig själv var riktigt skönt faktiskt. Jag lasrade Tyson, Lufsen, Pleading, Perfect och Bob. Med de fem hästarna och dagens provskrivning är jag rätt trött i armen. Nu ska jag lyssna på Airplanes. Jag dör på Hayley Williams röst.
XOXO, Emma.

ursäkta ordvalet, ibland måste man

Såg precis Laxen, alltså min gamla gympalärare, på slutvinjetten till travet - haha!
Nu ska jag lägga mig i sängen, första läsa ut Dear John (Sarah du hade rätt, hora!), som inte var lika bra som jag trodde, och titta på FG. Imorgon börjar jag sent. Imorgon ska jag göra mitt sista prov i gymnasiet. Min sista grej någonsin. Fy i helvete va grymt.

XOXO, Emma.

i'm a little bit wierd. but that's just me.

Sitter och lyssnar på Andy Miller och Bax på travnet. Jag får rysningar i hela kroppen. Det är så jävla grymt, fatta att dom åker till vårt lilla skitland för att tävla. Jag kommer kissa ner mig när jag ser dom live. Galet. Jag vet inte hur jag ska beskriva min känsla. Deras uttryckssätt, deras språk, vackra hästar. Helheten runt ekipagen drives me crazy!



XOXO, Emma.


etoo bob



Du är det finaste jag har ♥

XOXO, Emma.

astran

Har ju glömt att berätta om min nya bil.. Skulle ha fått bilen den här veckan, men nu blir det inte så. Tillverkningen stoppades pga av någon miljögrej, och nu får jag den senast den 4 juli - alltså en månad för sent. KUL. Får dock en bättre radio och en gps på köpet. KUL.


Snart glider jag runt i den här, exakt på färgen :)

XOXO, Emma.

hej och hå vad vi ligger i

Idag har jag hunnit med mycket. Efter multimediaprovet, som gick sådär, så åkte jag och Madde till kina och lunchade. Hem, körde långsamt med Bob och lasrade honom efteråt. Tog in Perfect, lasrade henne på lårkakorna så att de bedövas lite, och gav henne en andra chans under sadel. Ont i fan som benen efter igår, men jag red mycket lätta galoppintevaller och det gick jättebra. Så duktig :)

Fixade maten, tog in de sista hästarna och grejade lite. Drog på mig joggingpjucken och kutade bakom Ling och lite runt vid stallet. Dock var mina ben som sagt gone så jag orkade knappt lyfta på benen. Träning är alltid träning dock! Bättre att hålla igång lite grann varje dag än att tokköra vissa dagar. Dock vet inte mitt huvud vad tokköra är, men ändå.

Åkte hem vid femsnåret, packade en väska för eventuell övernattning i helgen och sen fick min bil sig en omgång av tvättsvampen. Riktigt fin blev han. Sen käkade vi middag, pluggade till religionsprovet och nu sitter jag här med en skål jordgubbar. Mmh :)

XOXO, Emma.


shiiiieeeet

Nu har jag gjort klart ännu en kurs, webdesign. Det luktade tydligen mvg. Haha, fråga inte hur det gick till, men jag är proud. Nu har vi ett två timmar långt praktiskt prov i multimedia. Efter det så har jag bara EN ENDA grej kvar i gymnasiet. CRAZYYYY!

XOXO, Emma.

he's the king. but we already know that.

Nu är det fem dagar kvar och jag har inte ens sktivit om Elitloppet ännu. Det är typ. Skam.

Vem vinner då? Inte så enkelt att säga. Mitt hjärta dunkar självklart lite extra för Iceland, med hur kul är spår åtta liksom. Stämningen på Valla om en svensk häst vinner är ju helt obeskrivlig och jag kommer förmodligen smälta när jag ser de amerikanska ekipagen.

Vågar jag erkänna en tanke? Tänk om Lufsen, Tyson och Iceland skulle vinna sina lopp. Fy fan va grymt det skulle va. Jag skulle svimma tror jag. Tänk om.

Fy i helvet vad jag älskar den här veckan. Jag vill bara hoppa runt och skrika. Kan ni förstå hur jävla fantastiskt det är? Ponnyloppen då. Försteskötare är jag, kommer alltid vara. Utan mig funkar det inte. Hahah, nej men. Jag kommer skita ner mig innan det är klart. Och kan ni förstå att lilla Mattias som knappt vågade köra Frans förra året ska glänsa runt med Lufsen? Galet bra.

Kom igen nu Tyson. Visa dom att du är kung. För vi vet redan.



XOXO, Emma.


let't have the time of our lives

Nu ger vi oss på provet. Den här låten får mig att tänka på studenten och hur fri jag kommer känna mig. Mh :)



XOXO, Emma.

done

Nu är jag klar med etikuppgiften i religion. En lättnad från mina axlar måste jag få påstå :) Nu måste jag plugga lite religion. Ska bara titta igenom startlistorna till helgen för tionde gången först :)

XOXO, Emma.

ridning x2

Idag kände jag mig lite duktig när jag red båda mina. Dock är mina ben typ borta nu, men det gör ingenting. Perfect reds för första gången, gick väl sådär kan man säga. Hon springer så snet så hela sadel glider runt. Suck. Vet inte vad jag ska göra med den lilla stackarn snart då hon får lårkakor så fort Sharpness sparkar henne.

Bob fick gå med Tyson i byn - han vart skitnöjd och skulle bocka, slå och ha sig hela tiden. Haha! Tur att man inte flög av. Skulle faktiskt ha sprungit idag också, men mina benmuskler skrek nej så jag lyssnad. Dock blir det en sallad till middag.

Nu har jag ett prov och en uppsats kvar i religion + lite småfix i webdesign som jag gör klart imorgon. Då har jag också praktiskt prov i multimedia, men det kan man väl inte plugga så mycket till. Nu är det liksom redan för sent.
Ska käka lite och börja på den där uppsatsen nu. Den SKA bli klar idag!


Perfect i helgen <3

XOXO, Emma.

eller ?

Idag kände jag hur jag bara kamade hem massa vuxenpoäng när jag planerade mitt liv lite grann. Hästar. Trav. Montéridning. Åh :) Eller?



XOXO, Emma.


digital alone

Tänkte bara visa hur fin lilla Alone har blivit på bara två veckor:





Till skillnad mot när hon kom:



Hon har fått en liten fin kula, tappat all hemsk päls och fått bort alla flugägg hon hade över hela kroppen. Dessutom har hon fått bada för första gången och lärt sig lyfta hovar. Framsteg by Emma :)

XOXO, Emma.

en söndag i örebro

Igår var det en lite smått crazy dag, därav inget bloggande. Gick upp och fixade stallet på morgonen och körde fort med Perfect. Lasrade henne och Pleading innan vi lastade Gliden och åkte mot Örpen. Hämtade Versace i Enköping plus en vagn och fortsatte våran resa. Vi hann inte till föreläsningen med Henry, men vi får väl åka ut till gården och ta en privatlektion istället, haha! Hon var i alla fall grym i montéloppet och vann överlägset trots att du missade starten med typ hundra meter.

Gliden var sämst, blev först störd till galopp och sedan hoppade han en gång till i onödan. Fast han var visst sne i ryggen eller något när Lotta kollade honom idag. Aja, Versace var dessto grymmare och vann med Jorma huuur enkelt som helst. Good boy!




Versace Boko


Det blev ingen bild på Gliden, ugly horse..

På hemvägen var vi typ övertrötta tretusen, jag och Mikaela satt och gravade åt typ allting, spelade in filmer på datan och var störda. Trött som en gnu somnade vi när vi kom hem. Imorse fixade vi stallet, åkte till Linda och hämtade mat till Bob och Blue för att sedan äta lunch. Gjorde klart två kurser idag, så jävla härligt!

Åkte till stallet igen, tog in hästarna, var med när Lotta kollade Perfect som nu bara ska ridtränas. Men vi får väl se hur det blir med det.. Hem och åt mat, sen åkte jag och mamma till Rösaring - jag sprang och hon gick. Nu jäklar.

XOXO, Emma.


usa in my <3





Nej. Jag saknar det inte alls. Inte ett dugg.

XOXO, Emma.

emma och bobban i ledningen bah

Det var inte så länge sen vi kom upp från stallet. Har varit på Valla hela dagen, selat och kollat på trav. Kört har jag gjort också. Bobban var bra tycker jag, kanske kunde ha visat en liten växel till, men nästa gång drar vi på en ryckhuva eller något i den stilen. Andra ut blev dödens som blev ledningen, men 500 kvar började tanken ta slut. Ändå stannar han inte som han gjorde förut vilket är skönt. Sista pengen fick vi och travade bort en nolla.
Hjälpte till lite åt TZ och vi var nog de sista kvar på Valla. McD på vägen hem och nu sitter vi i soffan och ska väl gå ner och fodra strax. Imorgon startar Gliden på Örpen, vi ska ha med oss Versace Boko och sela honom också. Sen ska vi på en montéföreläsning med Nathalie Henry - intressant :)



XOXO, Emma.

det är någonting med deras röst som trollbinder mig

Såg att Andy Miller ska köra Activen på onsdag. Pratade med Mikaela på fejan och att jag skulle smälta om jag hörde han amerikanska röst. Det fick mig att tänka tillbaks till för ett år sedan. Det var fredagstrav på Valla, Tetrick körde och vi skulle ta hem hans dress och tvätta den till nästa dag.

Vi är väl inte dom som är töntiga på det sättet, men vi blev som tre små flickor när hans underbart vackra, amerikanska dress bara låg där och löss upp vår tillvaro lite grann. Lyriska vart vi, kunde inte låta bli att peta på den hela tiden. Hahah, jag tror att den här bilderna säger mer än tusen ord:


Vid ett stopp i Kallhäll kunde vi inte längre hålla oss haha!


Jag är typ den enda människan på hela jorden som lagt en pose framför
en travdress. Nej, jag är inte stolt.

XOXO, Emma.

toan e bäst efter gustaf. thats my lover boy.

Hade ju en projektrapport kvar att skriva också, men den är kirrad nu :) Känns så jävla bra nu när man gör klart något och tänker aldrig mer. Sitter och lyssnar på Gaga och Miley och funderar på om man ska bränna en ny skiva. Orkar inte sitta och försöka ladda ner bra versioner av låtarna bara..

Imorgon är det fredag och det innebär sista trimningen på Bob innan lördag. Det betyder 45 min bandning, backontrack:en bak och ryggplattan på. Frisserade var jag duktig och gjorde idag. Janne tyckte jag hittat ett bra lopp, det tycker jag med ;)


Bara för att jag är en sådan där töntig djurnörd så får ni
en bild på TOAN :) Ja, hon ramlade ner i toan när hon var
mindre och då tyckte jag hon kunde heta de.


XOXO, Emma.

crazy !!

Kvar att göra innan studenten:

Teorihäftet i graf c
Portfolion i multimedia
Musikvideo i multimedia ?
Lägga in webbfotogallerien i webdesign
Stilanalys i svenska c
Prov i religion
Gå på en föreläsning i arbetsmiljö


Återstående tid: 14 dagar. Typ 7 dagar kvar tills betygen sätts. Det är däremot lite crazy. Men de två översta grejerna är jag nästan helt klar med, lite småpill. Webdesignen tar inte ens lektion. Provet har jag pluggat till. Föreläsningen tar väl bara en timme. Så det är bara svenskan jag måste ta tag i. Musikvideon? Vet inte om vi slipper den eftersom lärare fortfarande inte kan svara på mina mail.

XOXO, Emma.


two weeks to go

Gud va härligt vädret är :) Körde Perfect med hackarmoren idag eftersom tandläkaren fixade munnen på henne igår. Skrittade bara med viktmaschetten. Lasrade henne, Pleading och Bob också. Det har väl egentligen inte hänt så mycket idag. Jobbade med min kortlek på grafen innan jag åkte hem. Typ. Imorgon är det exakt två veckor kvar tills jag står där och grinar i min vita klänning. Iiiih :)

XOXO, Emma.


i think i love you like my own ♥





XOXO, Emma.

cp

Fy fan alltså. Så dåligt som jag mådde igår har jag aldrig mått. Allting var som vanligt på morgonen, åkte till skolan och försökte jobba lite (svårt när lärarhelvetet aldrig är i skolan och inte svarar på mailen!). Sen precis när vi skulle sätta oss och skriva mulitmediaprovet så började allting bli suddigt. Jag körde på ändå, kände hur mina bokstäver blev fulare och fulare och att jag gjorde fel hela tiden. Såg knappt texten.

Men jag gjorde klart provet, sen kom Micke och hämtade mig. Det första jag gjorde när jag kom innan för dörren var att spy. Och så fortsatte det från tolv till sju låg jag i Melanders sova, spydde något som jag inte hade och hade den värsta migränen världens skådat. Men efter en sådan där nässpray för migrän så släppte de lite och vid sju skjutsade mamma hem mig.

Lyckades trycka i mig lite potatismos och popcorn. Nu stannade jag hemma från stallet för att jobba på morgonen, men ingenting funkar som sagt. Inte konstigt att man får panik och migränattacker när idioten inte kan hjälpa mig.

XOXO, Emma.

fuck flash

Jag som tyckte jag var så duktig, åkte till skolan tidigare för att göra klart multimedian. Tror ni det funkar eller? Det går inte att koppla in mobiljävlen, som jag gjort en gång förut? Jag fattar noll. Ljudeffekt fick jag in, men inte film och speakerröst. Grattis. Läraren har inte varit här, säger det typ lektionen innan. "Finns tillänglig på internet". Yeah, right!

XOXO, Emma.

the muppet show

Nu har jag skickat in texten till Ronden, hoppas allting blir bra nu bara. Lyssnar på min grymma spellista på spotify och funderar på att krypa ner i sängen strax. Lite ångest har jag över att jag inte pluggat mer ikväll, men ska jag vara helt ärlig så orkar jag inte bry mig. En VG brukar man lyckas få till om man ordbajsar lite och låtsas tro och veta massa saker. Wish me luck.


Haha jag tänkte vara lite rolig och lägga in en bild, hitta den här
på två muppar.


XOXO, Emma.

let the music play





XOXO, Emma.

fan råå

Sitter begravd i mina religions- och multimediaanteckningar. Känner hur nåt av proven kommer gå åt helvete.

XOXO, Emma.

idag e man flådig

I morse släppte vi ut hästarna, Bob gick långsamt. Kändes smidig och fin. Imorgon får han gå ett lite lugnare jobb eftersom starterna kommer så tätt. Idag är det bäst ni tar på er något snyggt för idag är man flådig! Klänning och hela kitet. Men nu ska vi åka och äta.
XOXO, Emma.

sommaren är här

Nu har jag skrivit en text till Travronden. Travnet, Kanal75, Travronden. Man känner sig ju nästan rutinerad snart. Inte har jag pluggat heller. Ingenting, och jag har två stora prov på onsdag. Grattis. Men artikeln var roligare.
Nu blir det en dusch och sen får jag väl plugga lite multimedia.

Idag kände jag föresten en grymt skön känsla som bilägare. Att åka med nerdragen ruta och känna den varma luften. Love it :)



XOXO, Emma.

kg e en chillare azzå

Det blev trots allt en ridning på Bob idag. Det var helt galet varmt så jag orkade bara sex varv, haha sämst.se. Man kanske ska börja ta och jogga på lite? Orkade knappt springa från banan till stallet igår med Gliden efter loppet. Jobbigt läge.




Bob fick låna Mikaelas huvudlag idag. Pretty in pink. Not.

Han var i alla fall lite smått galen och drog iväg med mig två gånger, men det gick fint. Haha, han känner väl att jag inte orkar därför gör han lite som han vill när vi rider.

Efter ridningen tog vi flakan (läs:jag körde) och fyllde vatten. Jag och KG alltså. Jag körde, hon åkte och peppade mig när jag skulle få igång helvetet. Jag hatr körkort, men kan knappt få iväg en liten moppe på ettan. Grattis.


KG chillar i solen när vi fyllde vatten.

XOXO, Emma.


minibildbomb sundbyholm


Mikaela och Romeo du Vivier. Litenkille.se


Glideslope. Storkille.se (känn min ironi).


Digital Sharpness.



XOXO, Emma.


bildbomb solvalla


Kung Tyson.


Angel.


Giganten aka Ankan.


Elin och Borgh efter segern.


Borgh.


Bästa Luffe.




Såhär känns det att sitta bakom en riktig häst.

XOXO, Emma.


me on elitloppet?

Om jag vinner loppet på Valla på lördag så får jag köra på Elitloppssöndan. Galet häftigt faktiskt. Men good luck att man vinner liksom, haha! Hoppas kan man alltid göra.

Vi har ingen svenska idag så jag har slutat nu. Ska hem och köra långsamt med Bobban, eller rida kanske? Han har föresten lite montélopp i juni så nu får vi träna på. Sen blir det en fortkörning.

XOXO, Emma.


our monday-thing

Nu är vi klara i stallet och jag väntar på att vi ska åka och äta kinalunch. That's our monday-thing you know. Idag ska Perfect gå fort första gången sedan Lotta drog till henne i ryggen. Körde långsamt med henne igår, sprang rakt med huvudet men lika snett med kroppen. Hoppas det släpper snart.
Igår var vi på Eskils med Gliden och Sharpness. Man kan säga att det gick käpprätt åt helvete, båda blev diskade. Mikaela gick det dock bättre för, 5:a med Romeo och nytt rekord på distansen. Snyggt!
Bilder i eftermiddag.
Kom med på Valla gjorde jag igår också, lopp 1 på lördag. Spår 1 på 20 och så hoppas vi på en tokkörning så jag inte behöver gå först varenda gång.. I och för sig ett val jag gjort själv varje gång, haha.
Nu ska vi åka.
XOXO, Emma.

älskade underbara

Vad har jag gjort. Förlåt. Det var inte meningen. Jag saknar dig så jag dör. Vissa gifter man sig med var det någon som sa. Du var en sådan. En sådan som jag älskade av hela mitt hjärta. Som jag alltid kommer älska av hela mitt hjärta. Jag önskar så innerligt, otroligt att du varit min för evigt. Jag är världens dummaste jävla idiotjävel. Jag gav bort min allra bästa vän. Det är det värsta jag någonsin gjort i hela mitt liv. Nu kommer du aldrig mer vara min och det tär. Varenda dag så hugger det till i bröstet på mig. Du var så fantastiskt underbar och helt perfekt. Ändå gav jag upp. Förlåt. Jag älskar dig. Men jag klarade det inte längre. Klarade inte av att se dig så som du blev. Men du är fortfarande samma gamla lilla galning och jag kommer alltid älska dig för den du är. Så älskade du mig.
XOXO, Emma.

i can't be tamed - miley

Jag kissar på mig alltså. Låten är ju så grym att jag bara vill hoppa runt och dansa. Hennes röst är ju så in åt helvete bra och hon är så snygg. Hennes svall skulle man inte tacka nej till. Usch. Nu ska jag lyssna på låten och sjunga hundra gånger till. Älskar när man har hörlurar och inte hör hur högt och falskt man sjunger.
XOXO, Emma.

solvalla i solen

Idag har det varit en grymt skön dag på Vallen. Tyson är helt totalt överlägsen, leder med dryga 80 meter hela vägen och vinner på 1.36 huuur enkelt som helst. Hur ska de sluta egentligen? Elin gasade hem sin första seger med Borgh och vi skrek lite. Imorgon är det vidare mot Eskils med Sharpness och Glide. Bilder på måndag när jag kommer hem.
XOXO, Emma.

ooooups!

I natt vaknade jag igen och kunde inte sova. Ingen speciell anledning den här gången, jag bara vaknade och låg där helt klarvaken i nästan 40 minuter. Strange.

Vi stannade i Enköping för en stund sen och handlade lite snabbt. Gick bak i selkammaren och hämtade min telefon. Där låg en lädergrimma som inte var min. Hahahahah, jag bad Micke att ta mitt spö som låg bredvid den där grimman, men han missförstod väl mig och tog fel. Haha jobbigt för den som ska hem utan grimma från Lindes som inte har någon hästaffär. Nu får jag dåligt samvete. Men erkänn att de är lite roligt? Haha!

Den som förlorade grimman ska vara jävligt glad för den fick min nya walshpisk istället..

XOXO, Emma.

äh. okej.

Kungapokalsskandalen, missade alla den?
Det var ju en reviderad variant från Drottningens ifjol.
Ludde i tät med Juggle Face, stallkamraten Sebastian K. i rygg. In i sista sväng märker Ludde att det är tomt i tanken. Här gäller bara en sak. Att ge Sebastian K. fritt utrymme i tid. Därför kör han galopp redan 400 kvar, för att inte bli en bromskloss genom sista sväng.
Uppenbart.

Ja. Så kan man också tolka det. Jag hoppas att han inte är allvarlig, vilket jag tror att han är. Låter idiotiskt i mina öron.

Religion var det ja.

XOXO, Emma.

amatörernas afton

Nu sitter jag i bussen med Micke på väg hem från Lindesberg. Jättepigg i värmningen, blev massa jävla omstarter innan vi kom iväg. Hamnade en bit bak utvändigt, loppet var allmänt konstigt och det kändes som om jag var ute och körde ponnytrav igen.

Nåväl. Ingen gick så in på botre lång vred jag ut, tröttnade lite sista biten och slutade 6:a i mål. Ändå gick han 17,3 men banan var krävande idag även fast den var lätt. Supernöjd, 86 i puls efteråt! Sist på Valla hade han strax över 100. Nu fick vi 20 poäng till vilket är bättre än ingenting. Ska anmäla till Valla nästa lördag så får vi se om han kommer med.

Det var verkligen amatörernas afton i mitt stall och jag kände mig proffsigare än ever. Och jag hatar vägen till Lindes fram till motorvägen. Nu ska jag plugga religion.

XOXO, Emma.

god natt

Oracle hoppa. Men jag tyckte han var lite grym ändå. Nu måste jag duscha snart. Imorgon är det Lindes.
XOXO, Emma.

viola e grym

Mer än härligt med ledighet. Var i stallet 9 imorse, släppte ut och gjorde klart. Vid halv 12 någon gång åkte vi till gården för att hämta Mickas som kört fort med Romeo som hon ska köra på söndag på Eskils. Stannade i Bålsta och hämtade müsli först, var på gården ett bra tag och sen åt vi Donken på vägen hem.
Alla gick fort idag förutom mina typ. Skrittade Perfect med vikten och Bob fick gå på bandet. Fixade Alone och Pleading också som fått strålröta. Stackarn. Hans fötter får liksom aldrig luftas ordentligt eftersom han står i konvalecenten och boxen. Men men. Körde Nasse gjorde jag ju också föresten. Intevaller med Tyson.
Nu ska vi strax käka och kollar på Pokalloppen.
XOXO, Emma.

och grejen är att jag tror på det..

I natt kände jag världens hemskaste känsla. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Låg helt blickstilla under täcket i säkert en halvtimme. Vaknade med ett ryck av att gallret till Rabbes bur lät ashögt. Efter ett långt tag vågade jag äntligen tända lampan. Inget där, inget förändrat, förutom att Rabbe var livrädd och satt och stampade. Släckte, somnade om efter en timme. Imorse när jag gick upp så låg det spån på taketRabbes bur, vilket de inte gjorde på natten. De låg också spån på golvet vid hans hö och det var konstiga handavtryck med bara fyra fingrar i dammet på burens tak.
Jag är fortfarande rädd och jag kan verkligen inte släppa det. Ska inte sova hemma idag i alla fall, mamma får ligga där själv i natt eftersom inte Totte är hemma, haha. Men jag har aldrig varit så skräckslagen i hela mitt liv. Jag kände hur jag började hyperventilera och svettades som en gris. Tänk om de var du. Tänk om.
XOXO, Emma.

shiieet

Sängen skriker efter mig där inne nu, så det är väl bäst man lyder. FG waits. 21 gånger blev det. Som jag lyssnade på can't be tamed alltså. På raken. God natt.

XOXO, Emma.

perfan e bäst

Körde bara Pefan idag. Skritt. Eftersom hästen varit så sne så har hon fallit ur jättemycket över rumpan på vänstersidan, så hon ska skrittas med vikt på de benet i 20 minuter. Blev ett varv på banan, lite på slingan och vägen. Fina fina ♥ 


Här ser man vad hon har tappat muskler. Ingen rundhet alls.


♥ Sne.se

XOXO, Emma.

i wanna be a part of something i don't know

Hej och hå Disney är gone for ever över hennes image. Och jag älskar det.



XOXO, Emma.

that's right, i'm a barbie

Idag var jag och Nettan Barbie i skolan. Vi var dom enda som hade klätt ut oss vad jag såg i alla fall. Vann vi tävlingen då eller? Aja. Skrev Ken och gjorde hjärtan med såna där stenar som man brukar ha på naglarna. Pajade mina vackra, underbart fantastiska klackisar också :(




Skrev Ken med stenar hahaha.


Nettish.

XOXO, Emma.


jackpot ås

Jag har nog fortfarande inte förstått att du aldrig mer kommer vara min. Jag måste få säga att jag ändå är lycklig. Jag är lycklig om du är lycklig. Jag vet att du får det bra. Men du är fortfarande inte min. Du är det mest fantastiska jag någonsin fått varit en del av. Plötsligt tog allting slut. Plöstligt var du bara borta.

Jag älskar dig.



XOXO, Emma.

i'm a hmmmm in a hmmm world

Var nere i Bålsta på kvällningen och handlade lite grejer tills imorgon. Maskeraddag i skolan och ni har redan fått en ledtråd vad jag ska vara ;) Inte allt för seriöst, men ändå lite roligt. Tycker jag och Nettan i alla fall. Dock får jag abstinens på mitt hår. De suger och jag kan inte göra någonting med det. Men men. Tur att min karaktär är blond i alla fall.

Lyssnar på Gaga:n och blir bara mer och mer lyrisk. HE ATE MY HEART, HE A-A-ATE MY HEART OUT!
Lite crazy kanske, men jag popar Monster och Speechless, som var tio gånger grymmare live. Lite info för er suckers som inte drog dit era arslen :)



XOXO, Emma.


digital alone

Här kommer några bilder på Alone som jag berättade om igår. Stackars häst. Men visst är hon söt?









Hihi sötan. Jag är redan fäst vid henne. Jag och mina mupphästar.

XOXO, Emma.

tarzan loves the nature

Skippade plugget idag, men ingen rast, ingen vila för de inte. Tog ut hästarna imorse, körde sista jobbet inför Lindes med Bob. Kändes jättefin och låg fint i puls.

Fixade klart de sista i stallet och åkte sedan ner och åt på kina. Åkte vidare till plantskolan som ligger mellan Bålsta och Skokloster. Tarzan skulle tydligen ha 50 björkar och 50 granar. Haha, don't ask.
Men det fanns inget att ta med sig så vi åkte ut till gården med hästbussen.

Åkte förbi Nordpost påvägen hem, hämtade Mikaela i Bro och åkte hem igen. Tog in hästarna, fixade mina två, drog på täcken på resten och nu sitter jag hemma i soffan. Imorgon är det maskeraddag i skolan och jag försöker planera hur jag ska se ut, men det går inte så bra haha.

Ska visa bilder på Alone sen också.

XOXO, Emma.

at least i can admit who i am

Nu har jag sammanfattat multimediaprovet skitkort, ändå blev det 4 sidor. Det hinner nog bli minst en, två till innan jag är klar. Fan alltså, det är hur mycket som helst. Har nog aldrig haft ett sånt stort prov. Sen har vi religionsprov samma dag. Hej och hå. Nu blir det lite FG in my wonderful bed.

Go natt suckers. Boom-de-clapp-doom-de-clapp-de-clapp!! Throw it all together that's how we roll! Miley-Piley in my heart alltså. En av hennes konserter skulle inte skada någontstans. I love her. Hon är typ. Perfektion i mina ögon.



XOXO, Emma.

alone is not alone

Jag är duschad, äten och datanördad snart. Nu är det bara pluggningen kvar.. Jag som typ haft två prov på hela trean har två stycken nästa vecka. På samma dag dessutom. Men sen är det ju nästan över. Så försöka jag tänka hela tiden.

Körde Bob på eftermiddagen. Grejade med Digital Alone som kom till oss i lördags också. Jag ska ta en bild på henne så ni får se hur hon ser ut. Stackars kraken har varit vanvårdad, fick komma till en som haft lite fölmärrar åt Stefan där hon typ inte blivit avmaskad eller någonting. Hästen är 2 år, ser ut som en hemsk åring, har inte gått i vagn ännu och vägrar lyfta bakfötterna. Men annars är hon jättesnäll. Lång fin man och svans. Lilla bruttan.

XOXO, Emma.

LADY GAGA, ett minne för livet

















Min kamera suger verkligen med färger och zoomning. Men men.

XOXO, Emma.

update

Kanske ska uppdatera lite från helgen.. Det har hänt så sjukt mycket att jag verkligen inte hunnit. Har varit inne på internet typ 10 minuter på hela helgen tror jag! I fredags var det som sagt ganska lugnt, fixade håret i Kista och åt middag där. Prövade kläderna till Globen på kvällen och det blev grymt.

Lördagmorgon blev det tidigt nere i stallet, fixade allting och sen gick vi upp och bytte om. Jag, Klara och Mickas satte oss i bilen och åkte till simhallen i Jakan. Badade bubbelpool, bastade, skrubbade oss och hade oss med alla möjliga grejer på kroppen. 20 minuter massage blev det också, och tröck och hade sig på min rygg. Skönt som satan var det i alla fall när spänningarna i ryggen släppte.

Vid tvåtiden gasade vi hem i hundraåtti, hästarna var redan inne så vi la på dom täcken och gick upp. Fixade oss med naglar, hår och grejer innan vi tog kvart i fem-tåget till stan, käkade middag i Kungshallen och sedan åkte vi in mot Globen. Handlade en t-shirt som var grymt snygg och enn program med massa bilder i.

Förbandet sög, det var bara en snubbe som stod och skrek "fucking" hela tiden och musiken sög. Vi trodde att Gaga började halv åtta, men hon kom inte in förens en timme senare. Showen var så grym att jag nästan vill börja grina när jag tänker på det. Hon fick hela jävla Globen att stå upp och dansa. FY FAN VA GRYM HON VAR! Britney var verkligen Britney Bitch på sin konsert, för det här kändes så himla personligt och coolt. Jag gick därifrån med ett självförtroende på topp. Fy fan vilken grym människa hon är. Jag dör.
Halv tolv var vi hemma och slocknade på dirren.

Upp halv tio på söndagen, fixade stallet, körde långsamt med Bob. Tog in hästarna och gjorde klart. Sen satte sig jag, Mickas och Klara i bilen och drog till Kista. Åt någon form av måltid, vet inte om det var lunch eller middag. Kollade på The Last Song med Miley som var grymt bra. Dock inte likadan som boken, men den var ändå helt grym. Jag älskar henne och författaren Nicholas Sparks eller vad han nu heter. Orkar inte googla liksom.

Imorse var Lotta i stallet och fixade Perfect. Stackars hästr säger jag bara. Men nu är hon rak och fin. Anmälde till Romme och Lindes imorse, kom med på andrahandet Lindes. Det blir bra de. Hoppas banan på Lindes är fin bara för Lotta sa att den var jättedålig..

Nu ska jag popa vidare med Lady Gaga och få vackra flashbacks :) AAAH :D

XOXO, Emma.

a never ending day

Det känns som om den här dagen aldrig ska ta slut. Men nu är det nära duscen och sängen i alla fall. Jobbat som en toka i skolan på grafen som ska redovisas imorgon. Typ bara jag och Nettan som är klara?
Redovisade det där jävla projektarbetet 3 gånger och det sög, så ni som inte var där missade absolut ingenting. Och jag hatar Jan.

Kom till stallet, körde fort med Bob själv, kändes fin och låg bra i puls. Efter gick Perfan och Nasse med Tyson. Hon springer ruskigt snett med huvudet men hon får gå lugnt tills Lotta kommer nästa vecka. Hästen har låsningar i hela manken och är helt sne i hela bäckenet. Ändå springer hon så bra.

Körde en snabbfixning av hästarna och drog hem. Nu måste jag pröva kläderna som jag ska ha på Lady Gaga. Jag längtar som fan! Hoppas outfiten blir bra. Annars ska jag till Kista imorgon och färga håret om något behövs.

XOXO, Emma.

oouups

Gissa vad jag ska vara på maskeraddagen i skolan..?



Kom inte med på Valla..

XOXO, Emma.

assååå

Jag brukar inte vara den som bryr sig men..



HAHAHA!!

XOXO, Emma.


härliga onsdag

Igår hände det mycket. Fixade klart stallet när jag kom från skolan, körde Perfect på bandet och Bob långsamt. Han har fått uppsvällda ganascher som Lostis också alltid fick innan gräset kommer upp helt i hagen, men han verkar inte blivit nedsatt i alla fall.

Åkte mot Vallen, sprang runt lite över allt och grejade med Madelene. Käkade middag, fick röntga häst åt Westholm, handlade för på tok för mycket på L&L och selade ut finfina hästar. Image var lite smått grym som 3:a i dödens på 15,4 och Sharpness var inte mycket sämre hon som 2:a på samma tid. Den grabben knäpper man inte på näsan än i alla fall..

Nu sitter jag och väntar på att anmälningarna ska ta slut. 23 anmälda just nu och det är 10 minuter kvar. Kommer säkert inte med..

XOXO, Emma.

i hate webdesign

Har precis haft webdesign och jag spyr på kursen snart. Alla snackar divar, frames och table. Jag fattar typ ingenting. Totalt talanglös helt enkelt. Nästan i alla fall.

Kan ní fatta. 30 dagar kvar nu. Shiet.

XOXO, Emma.

not a normal tisdag

Jag har verkligen blivit sämst på att blogga men inspirationen är lika med noll just nu. Skiva igår, var väl sådär, lokalen sög och det var skitdyrt i baren. Så jäkla värt att ta sista tåget hem och få skjuts av Rebecca till Melander. Somnade som en stock gjorde jag också.

Fixade stallet imorse, jag, Klara och Madde. Var färdiga i bra tid och åkte ner till kina. Tröck i mig typ 5 kilo mat och lämnade stället dömätt. Halvslumrade i bussen till Ikea och handlade lådor till täckena i stallet. Jag och Madde storstädade klart täckeskammaren och håller på att tvätta upp varenda täcke. Jag kommer drömma om vinnartäcken och treckfiltar i natt. Men fint blev det.

Mina stod idag, lasrade dock båda två plus Pleading på hans skada. Killen som stegrar för varenda liten grej som händer. Men han är fin. Hoppas de inte måste slå ihjäl honom bara..
Så trött som jag varit idag har jag nog aldrig varit. Ska nog gosa ner mig i sängen och glo på FG snart. Imorgon blir det Vallen med Ima och Sharpi i lopp 10, vilket betyder att vi inte fick lopp 11! Jippie. Fina lopp imorgon. Jag ska dessutom spendera lite pengar på L&L.

XOXO, Emma.

the last skivfekke

Hej och hå vad helgen försvann. Igår var vi i Kista en snabbis, handlade massa fint till Lady Gaga på lördag. Taggad som satan! Ska dessutom på spa på dagen som var min och Klaras födelsedagspresent till Mikaela. Idag körde vi fort på morgonen, båda mina gick och var fina. Bobban får extra plus för han var piggelin.

Vart i skolan har jag hunnit med också, men imorgon skippar jag den nog eftersom jag bara missar religionen i såna fall, å det har ju ingen dött av..

Ikväll är det min sista skiva, Matildas, eller Nv och Te från vår skola. Det är rocktema och jag är astaggad med mina converse, rutiga ben och nitklänning. Dock hittade jag inte dom jag har med döskallar, men va fan. Nu kör vi! Åker med Lithander till tåget och med Matilda hem så det blir en övernattning på Ålsta, om jag nu hinner sova någonting.

Woooho!

XOXO, Emma.


RSS 2.0