en söndag i örebro

Igår var det en lite smått crazy dag, därav inget bloggande. Gick upp och fixade stallet på morgonen och körde fort med Perfect. Lasrade henne och Pleading innan vi lastade Gliden och åkte mot Örpen. Hämtade Versace i Enköping plus en vagn och fortsatte våran resa. Vi hann inte till föreläsningen med Henry, men vi får väl åka ut till gården och ta en privatlektion istället, haha! Hon var i alla fall grym i montéloppet och vann överlägset trots att du missade starten med typ hundra meter.

Gliden var sämst, blev först störd till galopp och sedan hoppade han en gång till i onödan. Fast han var visst sne i ryggen eller något när Lotta kollade honom idag. Aja, Versace var dessto grymmare och vann med Jorma huuur enkelt som helst. Good boy!




Versace Boko


Det blev ingen bild på Gliden, ugly horse..

På hemvägen var vi typ övertrötta tretusen, jag och Mikaela satt och gravade åt typ allting, spelade in filmer på datan och var störda. Trött som en gnu somnade vi när vi kom hem. Imorse fixade vi stallet, åkte till Linda och hämtade mat till Bob och Blue för att sedan äta lunch. Gjorde klart två kurser idag, så jävla härligt!

Åkte till stallet igen, tog in hästarna, var med när Lotta kollade Perfect som nu bara ska ridtränas. Men vi får väl se hur det blir med det.. Hem och åt mat, sen åkte jag och mamma till Rösaring - jag sprang och hon gick. Nu jäklar.

XOXO, Emma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0