update

Hej och hå vad jag verkligen inte orkade blogga igår. Vi rullade från stallet vid 9-tiden med Bob och Image. När vi kom fram till Gävle stod mätaren på -12 och man höll på att frysa arslet av sig. Sakta men säkert blev det varmare och när jag körde var det -6.

Båda pållarna var superpigga i värmingen och Mickas var grym i sitt första lopp. Tog ledningen hur lätt som helst med en häst som aldrig vart snabb ut förut. Öppnade första fem på 15 och första tusen på 17. Ruskigt bra tempobedömning! Hon tröttnade lite till slut och slutade på en hedrande fjärdeplats. En mycket nöjd Mikaela kom in i stallet efter loppet och ville köra igen, haha.

Men efter Mickas lopp så gick startbilen sönder och det blev linjestart i de resterande loppen. Så även mitt.. Det gick väl hyfsat, alla bara vände och körde liksom. Efter en bit så hoppar min helt omotiverat, fick stopp på honom utan att bli diskad och la mig sist utvändigt. 800 kvar dog hästen jag hade rygg på och jag gick. Han blev trött och slutade oplacerad, men gick ändå 18,2 med en startgalopp som jag tappade 30 meter på. Måste ändå få vara lite nöjd.

Nu sitter jag och tittar på franska. Nu Pagadi var precis tre och den där hästen som vann förra b-loppet vann igen. Den som bröt ut som en idiot.

- Han gillar andra hästars rumpor och det verkar som om han fått i sig en tredubbel dos Viagra, säger skötare Lena Berglund.

XOXO, Emma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0